Şimdi Ara

Crysis 2 PC Multiplayer Demo, İllegal olarak çalındı! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
4.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar şu netten oyun indirme işini beceremiyorum çok uzun sürüyo siz nasıl kısa sürede indiriyonuz şu torrent ile indirme nasıl oluyo konu ile ilgili bir link filan verilirse çok iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyPLanet

Ya arkadaşlar şu netten oyun indirme işini beceremiyorum çok uzun sürüyo siz nasıl kısa sürede indiriyonuz şu torrent ile indirme nasıl oluyo konu ile ilgili bir link filan verilirse çok iyi olur

uzun sürecek tabi herkez öyle
  • Kötü olmuş, ama oyunu satın alacakları etkilemez diye düşünüyorum, büyük bir zararı olmaz firmaya, zaten tam sürüm çıkıncada korsan oynayacaklar indirir.
  • valla dublaj bence güzel olmuş gayet doğal geldi bana. ve oyun hoşuma gitti (indirmedim videodan gördüğüm kadarı ile) tema müziği hoş
  • demo çıksın bi oynayalım karar vericem muhtemelen alacağım bakalım bayağıda mp oyun birikti
  • videoyu izledim gayet güzel yapmış adamlar valla büyük konuşmamak lazımmış herhalde bu sefer crysis kendinden baya bir söz ettiricek
  • Asker konuşuyor:
    -Eeeeee,hııııııı,mııııııııı,orda hareket var mı?
    Ne bu şakamı,asker soruyu direkt sorar e'li h'lı konuşmaz.Birde orda biri ''ağam'' mı dedi bana mı öyle geldi.''Hacı'',''hafız'' gibi kelimelerde var mı acaba.Abi bildiğin usa askeriyiz,Türk askeri değiliz.Beğenmedim.
  • Çeviriye niye bok atıyorsunuz çok saçmasınız yaa

Oyun orjinal dilinde WTF??? SHİTTTT MEEEN diye konuşunca gerçek geliyor yani

İlk crysis te böyleydi zaten ilkinde hanım evladı gibi küfürlar var bunda daha hoş daha gerçekçi olmuş NOLUYO LAN diyor mesela asker Sonlara doğru Amerikalıda WTF diyor
  • Oyun muhteşem olmuş,görüntüler süper.

Crysis 2 PC Multiplayer Demo, İllegal olarak çalındı!
     Crysis 2 PC Multiplayer Demo, İllegal olarak çalındı!

• Oyun indi , C'ye taşıyorum .

Oyunu oynayıp videoları koyucam
  • oyunda en yuksek grafik ayarlari hangisi? Hardcore mu advanced mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deoden

oyunda en yuksek grafik ayarlari hangisi? Hardcore mu advanced mi?

Hardcore enyüksek ayar vede advanced ile arasında enaz %30 kalite farkı var.
  • Yazik olduya :S
    İsteyene buyrun indirme linkihttp://www.crysisnews.com/crysis-2-bedava-indir-pcxboxps3-torrent.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaNgOsEr

Oyun indi , C'ye taşıyorum .

Oyunu oynayıp videoları koyucam

Benim oyun daha ilk bölümde(giysiyi giydiğimiz bölümde) göçüyor/donuyor. C'ye atmanın sebebi bunu engellemek mi ?
  • EMİN OLUN PC YE BİR DAHA KİMSE OYUN FALAN YAPMİCAK

İNTERNETTEN SATIŞ OLUCAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Nation -- 13 Şubat 2011; 11:14:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacı_yatmaz

Çeviriye niye bok atıyorsunuz çok saçmasınız yaa

Oyun orjinal dilinde WTF??? SHİTTTT MEEEN diye konuşunca gerçek geliyor yani

İlk crysis te böyleydi zaten ilkinde hanım evladı gibi küfürlar var bunda daha hoş daha gerçekçi olmuş NOLUYO LAN diyor mesela asker Sonlara doğru Amerikalıda WTF diyor

Pardon, ingilizcede ''Ağam'' diye bir tabir var mı?İngilizcem çok iyi değil,eğer böyle bi tabir varsa şimdiki oynadığım oyunda bol bol kullanırım:''Ne örüyonuz hacılar'',harkulade.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXCELANCEE28 -- 13 Şubat 2011; 12:10:04 >
  • "Hay ananı noooluyo lan!" diyen bir eleman gördüm. Bizim mahalledeki 5 yaşındaki veletler gibi konuşuyor adamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maytere

"Hay ananı noooluyo lan!" diyen bir eleman gördüm. Bizim mahalledeki 5 yaşındaki veletler gibi konuşuyor adamlar...

one abi yaaa diyen adam var pek gerçekci değil fakat Türkçe olması yeter daha sürükleyici olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dead Nation

EMİN OLUN PC YE BİR DAHA KİMSE OYUN FALAN YAPMİCAK

İNTERNETTEN SATIŞ OLUCAK

Tamam.
  • Türkçe dil seçeneğini nerden yapıyoruz yahu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.