Şimdi Ara

Crysis 2 PC Multiplayer Demo, İllegal olarak çalındı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
4.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lanet olsun nasıl olabilir böyle bir şey çok üzüldüm.
  • Oyunu Oynayan Oynamış Ve Oyunu Sızdıranda Şirketten Biriymiş.

Oyunun Çalınmasıyla Artık Geliştirmeler Durmuş Durumda Belki Açıklanan Tarihten Daha Önce Piyasaya Çıkıp Daha Ucuza Satılabilir
  • Çok kötü bir durum inşallah pc'ye oyun yapmaktan vazgeçmezler emekler boşa gitti çünkü...
  • orjinal alacak olan gene alır
    korsan oynayacaklar daha önce oynayacaklar demekki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

Çok kötü bir durum inşallah pc'ye oyun yapmaktan vazgeçmezler emekler boşa gitti çünkü...

Bu konuda sana katılıyorum çünkü eğer bu Crysis 2 , Black Ops kadar satış kârı elde edebilseydi veya daha fazlasını yapsaydı Crytek Cysis 3 ün yapımına başlıyacaklarını açıklamışlardı.
  • Oyunu oynuyorum ama kesinlikle orjinal alıcam hatta kuzenlere bile orjinal aldırıyorum oyunu
  • Beta'yı oynayan arkadaşlar sistemini, aldıkları fps'yi, kısaca kasıp kasmadığını yazarsa memnun olurum. Benim laptop'un sistemine yakın sistemli arkadaşlar özellikle yazarsa sevinirim.

C2D 2.2 GHZ, 4 GB RAM, 1 GB DDR3 ATI 4650
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bl@ckbox

Oyunu oynuyorum ama kesinlikle orjinal alıcam hatta kuzenlere bile orjinal aldırıyorum oyunu

Oyun TÜRKÇE mi Eğer Öyleyse Orjinalindede Türkçe Var Demektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemi123 -- 12 Şubat 2011; 12:27:29 >
  • torent'den bulduklarım var ama hepsi çok yavaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heatblast -- 12 Şubat 2011; 12:41:44 >
  • Oha resmen şok oldum ya şu anda çekiyorum yavaş falan ama o ilerde hızlanır.

Acayip fena oldu bu.Bu sadece single'mı şimdi beyler.

Edit : Hız coştu beyler hayırlısı 500-550 kopuyor 4.5 saat kaldı diyo lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 12 Şubat 2011; 13:15:17 >
  • oyunun deneyip kısa sürede bilgi vericem içerisindeki dosyalar hakkında..
  • arkadaşlar sızan versiyonda cidden aşırı derecede fazla bug var yani çokta güncel bir beta versiyonu sızan versiyon eğer çıkımına yakın zamanda bu kadar bug içeriyorsa oyun zaten başarılı olamamıştır bilemiyorum... Ama beta versiyonu sadece DX9 destekliyor yani daha tam grafiklerini göremeyiz oyunun çıkana kadar...

Bu arada betanın içinde Türkçe mevcut evet ama dosya olarak... Eğer Türkçe yapmak istiyorsanız Localized dosyasında Turkish yazanı English olarak değiştirin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakkale -- 12 Şubat 2011; 13:36:35 >
  • beyler indirdim acaip eğlenceli

ama çıkınca orjinalini almazsam şerefsizim
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakkale

arkadaşlar sızan versiyonda cidden aşırı derecede fazla bug var yani çokta güncel bir beta versiyonu sızan versiyon eğer çıkımına yakın zamanda bu kadar bug içeriyorsa oyun zaten başarılı olamamıştır bilemiyorum... Ama beta versiyonu sadece DX9 destekliyor yani daha tam grafiklerini göremeyiz oyunun çıkana kadar...

diğer konuda arkadaş dx11 ile açılıyor demiş..dll dosyaları ile ilgili
  • evet açılıyor açılmasına fakat sadece yukarda dx11 yazıyor ama level yüklendiğinde kilitleniyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakkale

evet açılıyor açılmasına fakat sadece yukarda dx11 yazıyor ama level yüklendiğinde kilitleniyor...

neyse akşama bütün dosyaları deneyip bilgiler vericem
  • Oyun çok güzel olmuş ama emeğe çok büyük saygısızlık yapıldığını düşünüyorum orjinal alağım kesinlikle, şimdi oyunu düşürenin k*çına tekmeyi basarlar kesin :D
  • Multiplayer oynanamıyor değil mi henüz ?
  • beyler ben indirdim ama ne setup var ne birşey siz nasıl yüklediniz ? 9.22 GB lık versiyon ve sistem panelde
  • Yazık olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.