Şimdi Ara

Crysis 2 PC Multiplayer Demo, İllegal olarak çalındı! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
4.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Tolga*

Türkçe dil seçeneğini nerden yapıyoruz yahu

GameCrysis2\Localized klasöründeki Turkish.pak dosyasını English.pak olarak değiştirirsen türkçe olur. Orjinal English dosyasını kaldır tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerofrock

quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Türkçe dil seçeneğini nerden yapıyoruz yahu

GameCrysis2\Localized klasöründeki Turkish.pak dosyasını English.pak olarak değiştirirsen türkçe olur. Orjinal English dosyasını kaldır tabi.

Bende diyordum nerden yapılacak lan bu Eyvallah birader.

1. bölümü bitirdim 2 yi de biraz oynadım.Paneldeki sistemle Advanced ayarlarla 30 fps nin altına hiç düşmeden oynayabiliyorum.E tabi malumunuz Hardcore ayarların ne olduğu belli değil zaten beta.Eminim tam sürüm öyle değildir.İnsan bi koyar Texture,Shadows,Shaders,AA ayarı falan yani.Ses bozuklukları oluyor arada.

+ bide F1,F2,F3 tuşlarına falan basmadıysanız bir basın bakın neler oluyor

• Türkçe yaptık fakat oynayamadım, takılıp durdu C ye atmama rağmen. Neyse orjinalini bekleriz sorun değil indirime girince alır oynarım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: oLgan

Ben indirdim meraktan dosyalara bakarsak gerçekten tester betası.. Aklınıza gelebecek tüm tools plugin ve editörler var içinde derleme notları debug notları vs de içeriyor.. gerçekten yazık olmuş.. Korsan oynamayı düşünüp de huzurlu bir oyun bekleyenler indirmesin bence bir çok hata, bug vs olabilir ki karşılaştığım bir kaç sorun var.

Ayrıca oyuna biraz baktım bunu da orjinal alacağım kesinlikle Türkçe oyun oynama duygusu bambaşka!

hayır beyfendı alamazsın aynı cvbı.. Çunku hakkından cok ucret talep edıp , halkı resmen kazıklıyo dıger oyun yapımcıları ama cry sıs cıktıgı zaman gayet uygun fıyata cıkıyo ve Türkce dil desetegıde var ve Türk emegı saygı duyuyoruz dıger oyunlarda Türkçe dil destegi olsun uygun olsun alalım..cry sis ve warhead bnce orjınal mevcuttur..

• utanmazlar türkçe oyunu seslerini beyenmiyorlar ya size türkçe fln çıkarmamak lazım aslında cevat yerli şivelerle oyunu yürütmüş küfür dinlemeye ne meraklısınız siz istemeyen ingilizce oynasın oyunu
  • Emek hırsızlığından başka birşey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzkanMert

Başlıkta anlatım bozukluğu var, legal olarak çalınmış olamayacağı için "illegal olarak çalındı" söz öbeği kullanılamaz.

Saygı duydum
  • torrentten çekicemde sonra crytek dava açmasın
    [Bu arada orjinal oyunu alıcam]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byabsnn -- 9 Mart 2011; 20:45:39 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.