Bildirim
CRYSİS 2 SERVER PROBLEMİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Şu anda benim bildiğim tek türk server sağlayacısıwww.cryturkiye.com olması gerekiyor googleden aratabilirsin ancak o server hep dolu olmakta konu ile ilgili herkezin sıkıntıları var ancak sana önerim muhtemelen denemişsindir diye tahmin ediyorum;
1-Multiplayer girdiğinde filitre seçeneklerini kontrol et orda serverlar filtrelenmiş olabilir.
2-(muhtemel) antivirüs geçici olarak servis dışı yap.
Bunlarda yardımıcı olmazsa konuyu birazdaha açabilirsin...
bu arada ıd canayaz0734
-
Aşagıdaki link server ile ilgili sorularınız için.
http://www.cryturkiye.com/?p=545 -
server olayını hallettim 1.2 yaması crysis 2 launcher dan oto kurabilirsin ve sebin ıd hemen eklicem çok saolun -
arkadaşlar sv gözükmüyo ve girmiyo yardım edin ne olur -
Bende hiç server bulamıyor nasıl iş anlamadım arkadaş gittik orjinal oyun aldık multi oynamak için bu ne saçma iştir ya -
quote:
Orijinalden alıntı: kurunc
Bende hiç server bulamıyor nasıl iş anlamadım arkadaş gittik orjinal oyun aldık multi oynamak için bu ne saçma iştir ya
oynayan kalmamıştır dostum -
quote:
Orijinalden alıntı: kaan0101
oynayan kalmamıştır dostum
Yok canım olur mu öyle şey, okadarda bitik bir oyun değil daha mutlaka vardır oynayan dinazorlar -
quote:
quote:
oynayan kalmamıştır dostum
Yok canım olur mu öyle şey, okadarda bitik bir oyun değil daha mutlaka vardır oynayan dinazorlar
geçen akşam girdim bendede bulamadı -
quote:
geçen akşam girdim bendede bulamadı
Bir server açıp ikimiz takılalım bari
Şaka bir yana, oyunu yeni aldım, patch falan yüklemek gerekiyor sanırım 1.9 patch varmış update yapıp indiriyor ama kurulumda sorun oluyor heralde kurulmuyor sanki ?
Oyunun olduğu klasör ismi "crysis 2" fakat patch kurulumu "crysis" klasörüne kurmaya çalışıyor ne hikmetse ? 30 TL para verdim orijinal aldım bi multi oynayamadık
-
quote:
quote:
geçen akşam girdim bendede bulamadı
Bir server açıp ikimiz takılalım bari
Şaka bir yana, oyunu yeni aldım, patch falan yüklemek gerekiyor sanırım 1.9 patch varmış update yapıp indiriyor ama kurulumda sorun oluyor heralde kurulmuyor sanki ?
Oyunun olduğu klasör ismi "crysis 2" fakat patch kurulumu "crysis" klasörüne kurmaya çalışıyor ne hikmetse ? 30 TL para verdim orijinal aldım bi multi oynayamadık
1.9 ve high texture pacth var ikisinide origin üzerinden indirip kurdum geçen akşam test yapmak için tekrardan yüklemiştim bir sıkıntı olmadı
-
quote:
Dostum patch 1.4 indirip sorunsuzca kurdum fakat 1.9 patch'i bir türlü kurulmuyor ?
DX11 yamasını yüklemek içinde önce 1.9 kurmak gerekiyor ama ne yaptıysam 1.9 kuramadım ?
Multiplayerda sunucu bulamıyor hala, sende durum nedir ? -
quote:
quote:
Dostum patch 1.4 indirip sorunsuzca kurdum fakat 1.9 patch'i bir türlü kurulmuyor ?
DX11 yamasını yüklemek içinde önce 1.9 kurmak gerekiyor ama ne yaptıysam 1.9 kuramadım ?
Multiplayerda sunucu bulamıyor hala, sende durum nedir ?
deneyim haber ederim -
quote:
quote:
Multiplayerda sunucu bulamıyor hala, sende durum nedir ?
bir sürü server var dostum oynayanda var yamaları hallet gir başka bir siteden indirip kur 1.9 yamasını -
quote:
bir sürü server var dostum oynayanda var yamaları hallet gir başka bir siteden indirip kur 1.9 yamasını
Evet başka bir siteden indirdiğim yamayı yükledim ve sorun çözüldü, teşekkür ederim
Steam ve Origin kullanıcı adım kurunc istersen ekleyebilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X