Şimdi Ara

CRYSİS 2 SERVER PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SERVER ARAMAYA BASLIYO 30 DAN FAZLA BULAMIO VE HER GİRMEYE CALISTIĞIMDA OTURUMLA BAĞLANTINIZ KESİLDİ YAZIO DELİRCEM BU NEDEN OLUO VE NASIL CÖZÜLÜR SÖLERSENİZ SEVİNİRİM VE HİC TÜRK SERVER VARMI VE IP SİNİ VERİR MİSİNİZ VE CRYSİS 2 DEKİ İSMİNİZİ SÖLEİN DE SİZİ EKLİYİM BERABER OYNAYALIM

• Şu anda benim bildiğim tek türk server sağlayacısıwww.cryturkiye.com olması gerekiyor googleden aratabilirsin ancak o server hep dolu olmakta konu ile ilgili herkezin sıkıntıları var ancak sana önerim muhtemelen denemişsindir diye tahmin ediyorum;

1-Multiplayer girdiğinde filitre seçeneklerini kontrol et orda serverlar filtrelenmiş olabilir.

2-(muhtemel) antivirüs geçici olarak servis dışı yap.

Bunlarda yardımıcı olmazsa konuyu birazdaha açabilirsin...

bu arada ıd canayaz0734

• Aşagıdaki link server ile ilgili sorularınız için.

http://www.cryturkiye.com/?p=545
  • server olayını hallettim 1.2 yaması crysis 2 launcher dan oto kurabilirsin ve sebin ıd hemen eklicem çok saolun
  • arkadaşlar sv gözükmüyo ve girmiyo yardım edin ne olur
  • Bende hiç server bulamıyor nasıl iş anlamadım arkadaş gittik orjinal oyun aldık multi oynamak için bu ne saçma iştir ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurunc

Bende hiç server bulamıyor nasıl iş anlamadım arkadaş gittik orjinal oyun aldık multi oynamak için bu ne saçma iştir ya

oynayan kalmamıştır dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo 3 Donma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

Yok canım olur mu öyle şey, okadarda bitik bir oyun değil daha mutlaka vardır oynayan dinazorlar
  • quote:

quote:

Yok canım olur mu öyle şey, okadarda bitik bir oyun değil daha mutlaka vardır oynayan dinazorlar

geçen akşam girdim bendede bulamadı
  • quote:

Bir server açıp ikimiz takılalım bari

Şaka bir yana, oyunu yeni aldım, patch falan yüklemek gerekiyor sanırım 1.9 patch varmış update yapıp indiriyor ama kurulumda sorun oluyor heralde kurulmuyor sanki ?
    Oyunun olduğu klasör ismi "crysis 2" fakat patch kurulumu "crysis" klasörüne kurmaya çalışıyor ne hikmetse ? 30 TL para verdim orijinal aldım bi multi oynayamadık

• quote:

quote:

Bir server açıp ikimiz takılalım bari

Şaka bir yana, oyunu yeni aldım, patch falan yüklemek gerekiyor sanırım 1.9 patch varmış update yapıp indiriyor ama kurulumda sorun oluyor heralde kurulmuyor sanki ?
    Oyunun olduğu klasör ismi "crysis 2" fakat patch kurulumu "crysis" klasörüne kurmaya çalışıyor ne hikmetse ? 30 TL para verdim orijinal aldım bi multi oynayamadık

1.9 ve high texture pacth var ikisinide origin üzerinden indirip kurdum geçen akşam test yapmak için tekrardan yüklemiştim bir sıkıntı olmadı

• quote:

Dostum patch 1.4 indirip sorunsuzca kurdum fakat 1.9 patch'i bir türlü kurulmuyor ?
    DX11 yamasını yüklemek içinde önce 1.9 kurmak gerekiyor ama ne yaptıysam 1.9 kuramadım ?
    Multiplayerda sunucu bulamıyor hala, sende durum nedir ?
  • quote:

quote:

Dostum patch 1.4 indirip sorunsuzca kurdum fakat 1.9 patch'i bir türlü kurulmuyor ?
    DX11 yamasını yüklemek içinde önce 1.9 kurmak gerekiyor ama ne yaptıysam 1.9 kuramadım ?

deneyim haber ederim
  • quote:

quote:

bir sürü server var dostum oynayanda var yamaları hallet gir başka bir siteden indirip kur 1.9 yamasını
  • quote:

bir sürü server var dostum oynayanda var yamaları hallet gir başka bir siteden indirip kur 1.9 yamasını

Evet başka bir siteden indirdiğim yamayı yükledim ve sorun çözüldü, teşekkür ederim
    Steam ve Origin kullanıcı adım kurunc istersen ekleyebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.