Kurtlar Vadisi adlı dizide Polat Alemdar karakterini seslendirmekte
Albay Barclay: Hakan Vanlı
Unutulmaz adlı dizide oynadı
Jacob Hargreave: Nuri Gökaşan
Chino: Emrah Çivelek
Fotoğraf bulamadım o sebeple fotoğrafı yok bu sanatçının
Kimi arkadaş seslendirme yapan sanatçıları beğenmemişlerdi fakat gördüğümüz kadarı ile oldukça önemli isimler seslendirme yapmışlar.
komutan lochartı anlamıştım zaten tara yı cemile seslendirmiş hiç tanıyamadım valla... prophet gibi birini cevher seslendirmiş inanamıyorum yaa. kvp de çok farklı.. hargreave in konuşmasını hiç beğenmedim nasıl konuşuyo öyle ölü gibi...
Oyundaki laz çavuş kim? LAZER... Onu fark eden oldu mu?
Chino nun Laz Olması Güzel Bir Durumdu :)
quote:
Orijinalden alıntı: tamay_aytam
Oyundaki laz çavuş kim? LAZER... Onu fark eden oldu mu?
Laz çavuş hiç olmamıştı bence. Ama kalan kadro çok iyiydi
Komutan Lockard'ı hemen anladım. Adamın ses süper ya. Polat'ın o kendi sesi olsa izlemem bile diziyi. Umut Tabak ağa ;) Ayça Bingöl'ü de anladım yabancı gelmedi sesi. Baya önemli kişilerle çalışmışlar maaşallah. Ayrıca Hakan Vanlı'yı da çoğu amerikan yapımı filmde duyduğumdan onu da tanıdım. iyi yabancı değilik :D
Kadro güzel.
quote:
Orijinalden alıntı: TheMuty34
Laz cavuş kopardı ya beni gidelim uşaklar falan
gerçekten laza bayıldım gidelim uşaklar
Hepsi iyi oyuncular ama oyunda Umut Tabak sesinden başka hiç çıkartamadım
Komutan Lockhart la nerde karşılaşıyoruz? ben farketmedim.???
Bu arada Kurtlar Vadisi'nde oynayan 2 seslendirme yapan 1 toplam 3 kişi seslendirme yapmış.. :)
En güzel seslendirme prophet bence.Müthiş uymuş o karaktere.Hargreave ise olmamış.
Ben seslendirmeye 10 üstünden 9.9 veriyorum çok güzel olmuş helal olsun Yerli kardeşlere..
Prophet'ı bizim cevher mi seslendirmiş nası lan dizide çok ince sesi.Bunu geçin de Ben en çok Nomad'in sesine hayrandım.Keşke nomad ile devam edebilseydik...
Bir video var mı tüm hepsinin sesinin olduğu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme