Şimdi Ara

Crysis 2 Türkçe Region?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Crysis 2'nin türkçe versiyonunun ntsc-u ya da rf olan sürümü mevcut mu acaba?Heryerde Pal satılıyor.Sadece pal olarak mı var acaba Türkiye olduğundan dolayı?

• pal rf'dir zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamaen

Arkadaşlar Crysis 2'nin türkçe versiyonunun ntsc-u ya da rf olan sürümü mevcut mu acaba?Heryerde Pal satılıyor.Sadece pal olarak mı var acaba Türkiye olduğundan dolayı?

Hayır yok sadece PAL konsol sahipleri Crysis 2'yi Türkçe oynayabilir. RF olan sürümünde TR dil desteği yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antrim

pal rf'dir zaten
    Şöyle açıklayayım.Benim kullandığım makina dışarıdan geldi.Ntsc-u ya da rf olan oyunları oynayabiliyorum sadece sanırım.Yani ben şimdi ntsc-u makinamda pal olan bir oyunu (crysis2)oynayabilir miyim?Emrecan arkadaşımızın dediğinden onu anlıyorum çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamaen -- 29 Mart 2011; 20:38:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamaen

Şöyle açıklayayım.Benim kullandığım makina dışarıdan geldi.Ntsc-u ya da rf olan oyunları oynayabiliyorum sadece sanırım.Yani ben şimdi ntsc-u makinamda pal olan bir oyunu (crysis2)oynayabilir miyim?Emrecan arkadaşımızın dediğinden onu anlıyorum çünkü.

Alıntıları Göster
    http://abgx360.net/verified.php?f=name&q=crysis

Kullandığım 2 adet siteden birisi yukarıdaki gibi.. Birisinde ise daha görünmüyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: RushComeBaby

Kullandığım 2 adet siteden birisi yukarıdaki gibi.. Birisinde ise daha görünmüyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Creativeflo

quote:

Orijinalden alıntı: RushComeBaby

Alıntıları Göster
    ntsc konsolun varsa türkçe versiyonu oynayamazsın, şu an sadece pal versiyonda türkçe desteği var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angurvadal

ntsc konsolun varsa türkçe versiyonu oynayamazsın, şu an sadece pal versiyonda türkçe desteği var.

Alıntıları Göster
    Crysis 2 RF eğer oyunun Almanya'da satılan versiyonunu alırsan oyun Almanca ve Türkçe dil seçenekleri ile geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: icemanF1

Crysis 2 RF eğer oyunun Almanya'da satılan versiyonunu alırsan oyun Almanca ve Türkçe dil seçenekleri ile geliyor.

Alıntıları Göster
    crysis 2 ingilizce fransızca olan sürümü rf diğeri pal
  • quote:

Orijinalden alıntı: ooO RACE Ooo

peki pal ile ntsc konsolda oynayabilir miyiz, oyun rf değil mi sonuçta, mesela aral da satılanda da pal yazıyor ama hepsinde çalışıyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cano93

quote:

peki pal ile ntsc konsolda oynayabilir miyiz, oyun rf değil mi sonuçta, mesela aral da satılanda da pal yazıyor ama hepsinde çalışıyor diye biliyorum.

dil seçenekleri nerede bulamadım
  • quote:

quote:

Hayır NTSC konsolda Türkçe versiyonunu oynayamazsın. O versiyon sadece PAL sürümde çalışıyor. Amerikan versiyonu ise RF ve İngilizce-Fransızca dil seçenekleri var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

quote:

Hayır NTSC konsolda Türkçe versiyonunu oynayamazsın. O versiyon sadece PAL sürümde çalışıyor. Amerikan versiyonu ise RF ve İngilizce-Fransızca dil seçenekleri var...

Alıntıları Göster
    İyide o PAL oyunu NTSCde oynayabilirmiyim diye sormuş.Benim bildiğim oynanmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stumaster

İyide o PAL oyunu NTSCde oynayabilirmiyim diye sormuş.Benim bildiğim oynanmıyor.

Alıntıları Göster
    oynayamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creativeflo

oynayamaz

Alıntıları Göster
    crysis 2, 2 versiyonu var biri free diğeri pal. ntsc yok
    ing/fransız version region free
    spanish türkçe almaya pal dır hatırladığım kadarıyla
    bu haber benide üzmüştü bendede ntsc var neyse sağlık olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Humble

crysis 2, 2 versiyonu var biri free diğeri pal. ntsc yok
    ing/fransız version region free
    spanish türkçe almaya pal dır hatırladığım kadarıyla
    bu haber benide üzmüştü bendede ntsc var neyse sağlık olsun

Alıntıları Göster
    almanca-turkce versiyonu satin alabilecegimiz bir site var mi biliyormusunuz arkadslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbaykal

almanca-turkce versiyonu satin alabilecegimiz bir site var mi biliyormusunuz arkadslar

D&R, ARAL ve benzeri her yerden alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

quote:

Alıntıları Göster
    Beyler şu anda Türkçe versiyon PAL, RF değil. Bende NTSC var oynayamıyorum. Gidin Almanlardan alın

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

hocam biliyorum aral ve d&r de oldugunu ama neden sordugum acik aslinda :)
    yine de bilen varsa tesekkur ederim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

hocam biliyorum aral ve d&r de oldugunu ama neden sordugum acik aslinda :)
    yine de bilen varsa tesekkur ederim

Alıntıları Göster
    Çıkmaz mı acep NTSC veya RF Türkçe seslendirmeli Crysis2? Ona göre başlayacağım da oyuna :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.