Bildirim
Crysis 2 Türkçe Region?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
pal rf'dir zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: jamaen
Arkadaşlar Crysis 2'nin türkçe versiyonunun ntsc-u ya da rf olan sürümü mevcut mu acaba?Heryerde Pal satılıyor.Sadece pal olarak mı var acaba Türkiye olduğundan dolayı?
Hayır yok sadece PAL konsol sahipleri Crysis 2'yi Türkçe oynayabilir. RF olan sürümünde TR dil desteği yok. -
Şöyle açıklayayım.Benim kullandığım makina dışarıdan geldi.Ntsc-u ya da rf olan oyunları oynayabiliyorum sadece sanırım.Yani ben şimdi ntsc-u makinamda pal olan bir oyunu (crysis2)oynayabilir miyim?Emrecan arkadaşımızın dediğinden onu anlıyorum çünkü.quote:
Orijinalden alıntı: Antrim
pal rf'dir zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamaen -- 29 Mart 2011; 20:38:46 > -
http://abgx360.net/verified.php?f=name&q=crysisquote:
Orijinalden alıntı: jamaen
Şöyle açıklayayım.Benim kullandığım makina dışarıdan geldi.Ntsc-u ya da rf olan oyunları oynayabiliyorum sadece sanırım.Yani ben şimdi ntsc-u makinamda pal olan bir oyunu (crysis2)oynayabilir miyim?Emrecan arkadaşımızın dediğinden onu anlıyorum çünkü.
Alıntıları Göster
Kullandığım 2 adet siteden birisi yukarıdaki gibi.. Birisinde ise daha görünmüyor..
-
quote:
Orijinalden alıntı: RushComeBaby
http://abgx360.net/verified.php?f=name&q=crysis
Kullandığım 2 adet siteden birisi yukarıdaki gibi.. Birisinde ise daha görünmüyor..
-
ntsc konsolun varsa türkçe versiyonu oynayamazsın, şu an sadece pal versiyonda türkçe desteği var.quote:
Orijinalden alıntı: Creativefloquote:
Orijinalden alıntı: RushComeBaby
http://abgx360.net/verified.php?f=name&q=crysis
Alıntıları Göster
-
Crysis 2 RF eğer oyunun Almanya'da satılan versiyonunu alırsan oyun Almanca ve Türkçe dil seçenekleri ile geliyor.quote:
Orijinalden alıntı: Angurvadal
ntsc konsolun varsa türkçe versiyonu oynayamazsın, şu an sadece pal versiyonda türkçe desteği var.
Alıntıları Göster -
crysis 2 ingilizce fransızca olan sürümü rf diğeri palquote:
Orijinalden alıntı: icemanF1
Crysis 2 RF eğer oyunun Almanya'da satılan versiyonunu alırsan oyun Almanca ve Türkçe dil seçenekleri ile geliyor.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: ooO RACE Ooo
crysis 2 ingilizce fransızca olan sürümü rf diğeri pal
peki pal ile ntsc konsolda oynayabilir miyiz, oyun rf değil mi sonuçta, mesela aral da satılanda da pal yazıyor ama hepsinde çalışıyor diye biliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Cano93
quote:
peki pal ile ntsc konsolda oynayabilir miyiz, oyun rf değil mi sonuçta, mesela aral da satılanda da pal yazıyor ama hepsinde çalışıyor diye biliyorum.
dil seçenekleri nerede bulamadım -
quote:
quote:
peki pal ile ntsc konsolda oynayabilir miyiz, oyun rf değil mi sonuçta, mesela aral da satılanda da pal yazıyor ama hepsinde çalışıyor diye biliyorum.
Hayır NTSC konsolda Türkçe versiyonunu oynayamazsın. O versiyon sadece PAL sürümde çalışıyor. Amerikan versiyonu ise RF ve İngilizce-Fransızca dil seçenekleri var... -
İyide o PAL oyunu NTSCde oynayabilirmiyim diye sormuş.Benim bildiğim oynanmıyor.quote:
Orijinalden alıntı: DasheriMquote:
quote:
Hayır NTSC konsolda Türkçe versiyonunu oynayamazsın. O versiyon sadece PAL sürümde çalışıyor. Amerikan versiyonu ise RF ve İngilizce-Fransızca dil seçenekleri var...
Alıntıları Göster
-
oynayamazquote:
Orijinalden alıntı: Stumaster
İyide o PAL oyunu NTSCde oynayabilirmiyim diye sormuş.Benim bildiğim oynanmıyor.
Alıntıları Göster -
crysis 2, 2 versiyonu var biri free diğeri pal. ntsc yokquote:
Orijinalden alıntı: Creativeflo
oynayamaz
Alıntıları Göster
ing/fransız version region free
spanish türkçe almaya pal dır hatırladığım kadarıyla
bu haber benide üzmüştü bendede ntsc var neyse sağlık olsun -
almanca-turkce versiyonu satin alabilecegimiz bir site var mi biliyormusunuz arkadslarquote:
Orijinalden alıntı: Mr.Humble
crysis 2, 2 versiyonu var biri free diğeri pal. ntsc yok
ing/fransız version region free
spanish türkçe almaya pal dır hatırladığım kadarıyla
bu haber benide üzmüştü bendede ntsc var neyse sağlık olsun
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: cbaykal
almanca-turkce versiyonu satin alabilecegimiz bir site var mi biliyormusunuz arkadslar
D&R, ARAL ve benzeri her yerden alabilirsin. -
Beyler şu anda Türkçe versiyon PAL, RF değil. Bende NTSC var oynayamıyorum. Gidin Almanlardan alınquote:
Orijinalden alıntı: Project Scorpioquote:
almanca-turkce versiyonu satin alabilecegimiz bir site var mi biliyormusunuz arkadslar
D&R, ARAL ve benzeri her yerden alabilirsin.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
quote:
hocam biliyorum aral ve d&r de oldugunu ama neden sordugum acik aslinda :)
yine de bilen varsa tesekkur ederim -
Çıkmaz mı acep NTSC veya RF Türkçe seslendirmeli Crysis2? Ona göre başlayacağım da oyuna :)quote:
Orijinalden alıntı: cbaykalquote:
Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
quote:
hocam biliyorum aral ve d&r de oldugunu ama neden sordugum acik aslinda :)
yine de bilen varsa tesekkur ederim
Alıntıları Göster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X