Bildirim
Crysis 2 Ve Nba JAm Kardeslık
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben dahil olurum ama kredi kartım yok. Havaleyi hemen yaparım -
hocam tmm senle bırkılte 3 kısıyız senıde yazıyorum kredı kartı olan arkadas beklıyoruz -
iki süper oyun toplam 24 lira. Arkadaşlar katılımlarınızı bekliyoruz -
Sadece Crysis 2 olursa katılabilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galifianakis -- 6 Ekim 2011; 16:11:45 > -
crysis 2 psn ye geldimi ki? -
Evet baya oldu -
hocam kredi kartı olan arkadas bulursak sorarız ona gore halledrız tek crysıs olup olmıcagını -
Sadece Crysis 2 yapın kredi kartıyla birlikte katılayım. -
quote:
Orijinalden alıntı: darqlord
hocam kredi kartı olan arkadas bulursak sorarız ona gore halledrız tek crysıs olup olmıcagını
Hocam geldi sadece Crysis 2 yapalım diyor oda bizim gibi. -
kartınız varsa ben ve arkım varız havale yapabılırız hesabınıza -
hocam nba jam almak ıstıyoruz meblası fazla degıl zaten 2 oyunu alalım herkesın ıstedıgı olsun -
tamam hocam uyar birde ek olarak ac-brotherhood eklesek olur mu acaba? çok pahalı değil zaten. çok oynamak istediğim bir oyun elbet almak isteyen vardır? -
Tamam Nba Jam'i de alalım bana uyar,Ac-brotherhood fiyatı fazla değilse alabiliriz onuda -
quote:
Orijinalden alıntı: Galifianakis
Tamam Nba Jam'i de alalım bana uyar,Ac-brotherhood fiyatı fazla değilse alabiliriz onuda
49 lira hocam adam başı 10 TL multiplayeri çok güzel. Birde TR Psn'de yok mu NBA Jam ben göremedim. -
broterhood a yokuz ama nba ve crysıs olur beyler pm atarsanız 2 ısıyız bız saygılar -
Brotherhood uyar bana,güzel olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galifianakis -- 6 Ekim 2011; 19:22:09 > -
quote:
Orijinalden alıntı: antoo
broterhood a yokuz ama nba ve crysıs olur beyler pm atarsanız 2 ısıyız bız saygılar
Eyvallah o zaman size iyi kardeşlikler. -
Bende çıktım,başka gruba geçtim -
beyler nba jam ve crysıs 2 almak ısteyenler bana msn adresını pm olarak atsın
Benzer içerikler
- girdiğiniz hesap bu ps5 sistemindeki başka biri tarafından zaten kullanılıyor
- bu oyundaki online özelliklere erişmek için playstation network
- psn kardeşliği
- ps4 10 haneli indirim kodu bedava
- playstation ea hesabı değiştirme
- oyuncu kulaklığı önerisi
- witcher 4 oyunu ne zaman çıkacak
- gt6 ne zaman çıkacak
- the last of us part 3
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X