Şimdi Ara

Crysis (2007) [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.461
Cevap
6
Favori
707.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grafikler harika. Bir de şu önümüze çıkan her nesneyi vurmasak, birazda senaryo olsa...

Bu arada, Half Life 2 Episode Two 'da Şubat 'da çıkacak yüksek ihtimal, Two 'da DirectX 10 tekniğinin kullanıp kullanılmayacağına dair herhangi bir bilgi var mı?
  • Episode Two DX 9 ile devam edecek
  • bunlar nedir yav gerçekten şu an için dünyanın en iyi grafikli oyunu bu olacak herhalde ee tabi dx 10 destekli 512 bit 128 pipe kartlar ne için çıkıyor

• olay bitmiştir abi,
    oyun meraklıları bu dx10 destekleyen grafık kartlarınını ne pahasına olursa olsun alır
    sonuçta accık performans farkı için SL yapan arkadaşlarımız var
    ve bu kartların fıyatı gunumuz SL desteklı kalıte kartların oluşturdugu sistedemden
    daha ucuza geliyor

7900GTSL = Dx10 desteklı tek kart ( onuda sl yapacaklar var tabi şimdiden hayal kuranlar )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Kardeş sen piyasayı 5 yıl geriden takip ediyorsun herhalde hiç mi oyunun videolarını izlemedin?

Peki öyle diyosan öyle olsun sana bi sorum olacak şimdiye kadar oynadığın hangi oyunun videosu ile oyunun içeriği aynı kalitedeydi doom 3 te bile videolar süper ken oyun içerisinde bunu yakalayamamışlar most wanted gercek insanlar bulundugu videoyu 3d kullanarak oyunortamına aktarmışlar ama oyunun içinde warmı öyle bişey ben 5 sene derken bu grafiklerin oyun içerisinde birebir kullanılmasından bahsettim oyunun level geçişlerindeki videolardan değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: reason666

quote:

Kardeş sen piyasayı 5 yıl geriden takip ediyorsun herhalde hiç mi oyunun videolarını izlemedin?

Peki öyle diyosan öyle olsun sana bi sorum olacak şimdiye kadar oynadığın hangi oyunun videosu ile oyunun içeriği aynı kalitedeydi doom 3 te bile videolar süper ken oyun içerisinde bunu yakalayamamışlar most wanted gercek insanlar bulundugu videoyu 3d kullanarak oyunortamına aktarmışlar ama oyunun içinde warmı öyle bişey ben 5 sene derken bu grafiklerin oyun içerisinde birebir kullanılmasından bahsettim oyunun level geçişlerindeki videolardan değil

+1

• anlaşıldı bu sistemde çöpe napalım sağlık olsun
  • Tek bir ülkeye kalmaz galiba kurtarmak(Kuzey Kore yi de küçümseme)Bir de şu son ss fotoğraftır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demonsaider -- 30 Ekim 2006; 17:12:19 >
  • quote:

quote:

Bu resimlerdeki gördüğün o grafikler birebir olarak bu oyunda yer alacak. Crysis bu diğer oyunlara benzemez.

• quote:

quote:

quote:

Bu resimlerdeki gördüğün o grafikler birebir olarak bu oyunda yer alacak. Crysis bu diğer oyunlara benzemez.

yürü be pinky.crysis forever

• Crysis 2007'nin 2. çeyreğine ertelendi. Upgrade yapamayacak olan arkadaşlar için sevindirici,oyunu merakla bekleyenler için üzücü bir haber

http://www.gamershell.com/news/34064.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 3 Kasım 2006; 14:21:57 >
  • quote:

Crysis 2007'nin 2. çeyreğine ertelendi. Upgrade yapamayacak olan arkadaşlar için sevindirici,oyunu merakla bekleyenler için üzücü bir haber

2009 a ertelenmiş sanırım oha ya şok oldum

--------------------------------------------------------------------------------

www.ggmania.com
    Crysis Delayed, The Sims 3 & Sim City Announced
    http://www.ggmania.com/?smsid=22633

• tugy 2009 u nerden cıkardın ya 2007 yazıyor sen nerden okudun 2009 u
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2fast4u

tugy 2009 u nerden cıkardın ya 2007 yazıyor sen nerden okudun 2009 u

In Electronic Arts' Q2 2007 earnings conference call, the company revealed that Crytek's anticipated shooter Crysis has been pushed back to EA's next fiscal year, which begins April 1, 2007.

galiba nisan 1 e ertelendi diyor dimi altlarda bide 2009 falan yazıyor korktum. sanırım 2009 değil. oh be
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

quote:

Crysis 2007'nin 2. çeyreğine ertelendi. Upgrade yapamayacak olan arkadaşlar için sevindirici,oyunu merakla bekleyenler için üzücü bir haber

2009 a ertelenmiş sanırım oha ya şok oldum

--------------------------------------------------------------------------------

www.ggmania.com
    Crysis Delayed, The Sims 3 & Sim City Announced
    http://www.ggmania.com/?smsid=22633

2009'a ertelendiği filan yok her duyduğunuz habere inanmayın oyun yazın piyasada.

www.tothegame.com
    404 - File or directory not found.
    http://www.tothegame.com/search.asp?title=Crysis&x=11&y=17

• Ertelenmesi Bi yandan iyi bi yandan kötü ama bu tarihe geçicek tek oyun şu anda
  • Oyun heralde nisan öncesine kadar çıkmıcak,vistayla ilgili bi erteleme mi acaba...
  • quote:

Orjinalden alıntı: billiejean

Oyun heralde nisan öncesine kadar çıkmıcak,vistayla ilgili bi erteleme mi acaba...
    Hayır alakası yok vista 30 ocak 2007 de çıkıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuRk_OyUnCu

cyrsis'in görüntüleri daha bir gerçekçi duruyor

gerçektende neler yapmış bu crytek oyunla gurur duyuyorum
    bir yandanda üzülüyorum bunu gercek anlamda oynayacak sistem yok
  • pinky deamon 2007 tuturmusun
    www.merlininkazani.com
    Hata - Merlininkazani.com
    http://www.merlininkazani.com/news/news_screen.asp?NID=10265

konu actım kapamiş
    adamın biri inglizce bilmiyom diye laf atmıs kendine baksin araştirsin doom3 prey ne kadar sürmüs cıkmasi oyundan anlyan bilir
    directx10 destekli biroyun olacagi biliyorduk sadece windowsvista calişacak 7900 7950 kartlarda olacagi
    onun için satıs için 1 yıl sonunda cıkar ozamana kartlar 150 dolar olur

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.