Şimdi Ara

Crysis 3 (2013) [ANA KONU] (254. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.840
Cevap
26
Favori
281.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kacmaz12

zannetmem şu anda piyasada 8 gb lık gpu yok ve avyrıca 1.86 tflop varmış 660ti ise 196 tflop var hd 7870'de de ya aynı yada çok az daha yüksek olması lazım ama şunu söylelyim hiçbir oyun konsolu pc yi geçemez .... grafik açısından PC FORRRRREVERRRRR

Bellek konusunda yanılıyorsun. Bizim ram dediğimiz ürünlerin üzerinde DDR3 bellek çipleri var malum. İstense bunun yerine DDR5 kullanılamaz mı? Tabii ki evet. İşte konsolda da bunu yapacaklar.

PC'mi, yoksa konsol performanslı sorunun cevabı ise zaten malum. Bunu tartışmaya gerek yok.

• neden oyun bende kasıyor hd 7850 sapphire ekran kartı aldık çözünürlüğü düşürsemde oyun kasıyor sağa sola yada kendi ekseninde döndüğü zaman şöyle akıcı hareket etmiyor...!!!
  • Kafayı yedim oyunu kurdum ne güzel oynuyorum ilelerdim şu psco new yorku tanıtıyor oyunun başında işte burası new york falan diyor bir kapı açılıyor ondan sonra ki bölüm açılmıyor oyundan atıyor.
  • oyunun ılacında sorunvar bende orda kalmıstı farklı bır ılac kullan gecer
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArGo

neden oyun bende kasıyor hd 7850 sapphire ekran kartı aldık çözünürlüğü düşürsemde oyun kasıyor sağa sola yada kendi ekseninde döndüğü zaman şöyle akıcı hareket etmiyor...!!!

Grafik ayarlarından AA yı vsync yi devre dışı bırak diğerleri yüksek yada orta olsun işlemcine bağlı olarak işlemci neydi?
  • Beyler bu multiplayer'da karakteri resetleme var mı ? Oyunu takasla aldım adam 38 saat oynamış 48 level olmuş falan, ben Rank 1'den başlamak istiyorum ama mümkün mü böyle birşey ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Beyler bu multiplayer'da karakteri resetleme var mı ? Oyunu takasla aldım adam 38 saat oynamış 48 level olmuş falan, ben Rank 1'den başlamak istiyorum ama mümkün mü böyle birşey ?

Mümkün, 50. rütbeye ulaşıp onuda tamamlarsan menüde nanosuit yeniden başlatma seçeneği çıkar yalnız rütbe simgen değişiyor 1. yeniden başlatmayı gösterecek şekilde, 5 kere yeniden başlatma yapabiliyorsun herbirinde cell silah kaplaması farklı silahlar için açılıyor ve yeni künyeler veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 26 Mart 2013; 15:38:31 >
  • bende 3770k işlemci gtx670 ekran kartı var alayını açtım ayarların ama sanki otlarda falan bazen bi garip geliyo gözüme görüntü artık fps mi düşünüyo noluyo bilmiyorum banada bi ayar önerirmisiniz işlemci ve ekran kartı doğrultusunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalchar

quote:

neden oyun bende kasıyor hd 7850 sapphire ekran kartı aldık çözünürlüğü düşürsemde oyun kasıyor sağa sola yada kendi ekseninde döndüğü zaman şöyle akıcı hareket etmiyor...!!!

Grafik ayarlarından AA yı vsync yi devre dışı bırak diğerleri yüksek yada orta olsun işlemcine bağlı olarak işlemci neydi?
    dual core E5200 CPU 2.50 GHZ 2GB'ta ram var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Orijinalden alıntı: kacmaz12

zannetmem şu anda piyasada 8 gb lık gpu yok ve avyrıca 1.86 tflop varmış 660ti ise 196 tflop var hd 7870'de de ya aynı yada çok az daha yüksek olması lazım ama şunu söylelyim hiçbir oyun konsolu pc yi geçemez .... grafik açısından PC FORRRRREVERRRRR

Bellek konusunda yanılıyorsun. Bizim ram dediğimiz ürünlerin üzerinde DDR3 bellek çipleri var malum. İstense bunun yerine DDR5 kullanılamaz mı? Tabii ki evet. İşte konsolda da bunu yapacaklar.

PC'mi, yoksa konsol performanslı sorunun cevabı ise zaten malum. Bunu tartışmaya gerek yok.

cevabı cidden bilmiyorum pc mi yoksa ps4 mü daha performanslı ha birde zaten hd 7870'te de gddr5 bellek var ki?!

• PS4'te 7870'in üzerindeki bellekten 8 GB olacak ama. Bizim PC'lerde kullandığımız ram gibi değil. Ondan çok daha hızlı olacak yani.
  • ha bide arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum crysis 3 ün grafik ayarları karttan karta değişmiyor demi bende mesela en yüksek msaa 8x gösteriyor başka daha iyi bir kartta 16x msaa ya da çok yüksek'in dışında ultra felan var mı 16xq felan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Khalchar
    quote:

dual core E5200 CPU 2.50 GHZ 2GB'ta ram var.

O işlemci o ekran kartı için aşırı derecede yetersiz kalıyor, ram de yetersiz en azından 4 gb lazım çünkü ram kullanımı 2 gb ın üzerine çıkıyor crysis çalışırken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 26 Mart 2013; 23:00:18 >

• arkadaşlar oyunun ayarlarını low a çekiyorum.fakat oyuna 2 .kez girdiğimde ayarlar otomatik medium oluyor.her defasında low a çekiyorum.bunun çözümünü bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIKTOR

arkadaşlar oyunun ayarlarını low a çekiyorum.fakat oyuna 2 .kez girdiğimde ayarlar otomatik medium oluyor.her defasında low a çekiyorum.bunun çözümünü bilen varmı?

Hangi çözünürlükde oynamak istiyorsun ona göre dosya paylaşıcam.
  • Arkadaşllar konunuzda misafirim bir sorum olacak,
    microsoft security essentials 3gün önce cr.gi bozdu karantinaya aldı geri yükleyemedim.. rarlı bi dosyaydı oradan cıkartayım dedim rarı da bozdu... microsoft security essentials ı kaldırdım indirdiğim rar tekrar indirdim.. yine yemiyor winardan cyrea.dll dışarı çıkartılmıyor açılmıyor .. başına gelen varmı
  • Oyunun incelemesi ve tam çözümü kanalımızda yer alıyor umarım beğenirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=15ym-0GVpV8&list=UUoqPkOmzIlWNgiPt2Yml3Pg&index=1

• Hitman veya Tomb Raider değil ki bu oyun. Nesi var ki çözülecek, anlamadım.
  • bir yeri geçemiyorum. ormana hoşgeldin adlı bölümde kulenin üzerindeki silahları yok etmek için uzaylı silahını buldum aldım ama üzerinde cephane yok ve ateş edemiyorum onu da geçtim. cephane aradım taradım bulamadım. ve silahı almak için indiğim yerden de çıkılmıyor boş silahla öyle gezip duruyorum. sorunun çözümü nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Hitman veya Tomb Raider değil ki bu oyun. Nesi var ki çözülecek, anlamadım.

• 
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.