Şimdi Ara

Crysis 3 (2013) [ANA KONU] (255. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.840
Cevap
26
Favori
281.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Hitman veya Tomb Raider değil ki bu oyun. Nesi var ki çözülecek, anlamadım.

oyuna karşı bi antipatin mi var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacmaz12

quote:

quote:

zannetmem şu anda piyasada 8 gb lık gpu yok ve avyrıca 1.86 tflop varmış 660ti ise 196 tflop var hd 7870'de de ya aynı yada çok az daha yüksek olması lazım ama şunu söylelyim hiçbir oyun konsolu pc yi geçemez .... grafik açısından PC FORRRRREVERRRRR

Bellek konusunda yanılıyorsun. Bizim ram dediğimiz ürünlerin üzerinde DDR3 bellek çipleri var malum. İstense bunun yerine DDR5 kullanılamaz mı? Tabii ki evet. İşte konsolda da bunu yapacaklar.

PC'mi, yoksa konsol performanslı sorunun cevabı ise zaten malum. Bunu tartışmaya gerek yok.

cevabı cidden bilmiyorum pc mi yoksa ps4 mü daha performanslı ha birde zaten hd 7870'te de gddr5 bellek var ki?!

pc tek tip degil ki 10000 ede pc alırsın çok daha ucuza da :) en yüksek performans gine pclerde olacaktır ama daha ucuza oyunlardan daha iyi performansı ps4 le alırsın büyük ihtimalle.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShiRuKhaN

Ne alâka. Ben Crysis 3'ü orjinal-kutulu olarak almış biriyim. Dikkatini çekerim.
  • quote:

ha bide arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum crysis 3 ün grafik ayarları karttan karta değişmiyor demi bende mesela en yüksek msaa 8x gösteriyor başka daha iyi bir kartta 16x msaa ya da çok yüksek'in dışında ultra felan var mı 16xq felan

• quote:

quote:

Ne alâka. Ben Crysis 3'ü orjinal-kutulu olarak almış biriyim. Dikkatini çekerim.

Crysis 3 ün tam çözümü ne kadar gereksizse sizinde emek verilmiş yapılmış bir videoya yazdığınız cevap okadar gereksiz.
  • Hadi ya. Konu Dışı'nda bi anket aç istersen. Acaba kaç kişi böyle bir videoyu seyredipte bitirmiş oyunu. İlla ki bir-iki yerde takılan olmuştur. O da her oyunda olur zaten.

Video içinse "gereksiz" demedim. Onu nerden uydurduğunu bilmiyorum. "Hitman veya Tomb Raider değil ki bu oyun. Nesi var ki çözülecek, anlamadım." sözünden o anlamı nasıl çıkardın, cidden merak ettim. Eğer iyi niyetle yazacaksan, "Çoğu arkadaş oyunu çözmüş olabilir ama az sayıdaki çözemeyen arkadaşlar için iyi bir video olmuş." desen, "Eyvallah" derdim zaten.

Neyse, senin söylemediğini ben söyleyeyim bari: "Oyunu çözemeyen sayısı belki az ama bu video, o az sayıdaki arkadaşlar için faydalı bir paylaşım olmuş. Hazırlayan arkadaşın eline sağlık."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 27 Mart 2013; 18:29:26 >

• arkadaşlar dün nvidia uyarı verdi yeni sürüm çıktı diye kurdum kapattım bugün geldim açıcam oyun açılmıyor sesler geliyor ama oyuna girerken siyah ekran öylece bekliyor nedendir ben şimdi bir önceki sürümü yüklicem dedim ama sizede bir sorayım dedinm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

arkadaşlar dün nvidia uyarı verdi yeni sürüm çıktı diye kurdum kapattım bugün geldim açıcam oyun açılmıyor sesler geliyor ama oyuna girerken siyah ekran öylece bekliyor nedendir ben şimdi bir önceki sürümü yüklicem dedim ama sizede bir sorayım dedinm.

driverları komple silip tekrar clean install yap ha birde driver fusion klullan 2. kez temizlemek için sildikten sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalchar

quote:

Orijinalden alıntı: VIKTOR

arkadaşlar oyunun ayarlarını low a çekiyorum.fakat oyuna 2 .kez girdiğimde ayarlar otomatik medium oluyor.her defasında low a çekiyorum.bunun çözümünü bilen varmı?

Hangi çözünürlükde oynamak istiyorsun ona göre dosya paylaşıcam.

1920*1080
  • quote:

quote:

Tebrikler :)
  • orijinal kutulu olarak oyunun hunter edition alan arkadaşlara soruyorum , kutudan eski oyunlarda oldugu gibi bir kullanım kitapçıgı vs. bir şey cıkmadı sizde de böyle mi ? tuhaf geldi açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

orijinal kutulu olarak oyunun hunter edition alan arkadaşlara soruyorum , kutudan eski oyunlarda oldugu gibi bir kullanım kitapçıgı vs. bir şey cıkmadı sizde de böyle mi ? tuhaf geldi açıkcası

Kitapçık çıkmıyor 2 tane kağıt sadece.
  • quote:

Hadi ya. Konu Dışı'nda bi anket aç istersen. Acaba kaç kişi böyle bir videoyu seyredipte bitirmiş oyunu. İlla ki bir-iki yerde takılan olmuştur. O da her oyunda olur zaten.

Video içinse "gereksiz" demedim. Onu nerden uydurduğunu bilmiyorum. "Hitman veya Tomb Raider değil ki bu oyun. Nesi var ki çözülecek, anlamadım." sözünden o anlamı nasıl çıkardın, cidden merak ettim. Eğer iyi niyetle yazacaksan, "Çoğu arkadaş oyunu çözmüş olabilir ama az sayıdaki çözemeyen arkadaşlar için iyi bir video olmuş." desen, "Eyvallah" derdim zaten.

Neyse, senin söylemediğini ben söyleyeyim bari: "Oyunu çözemeyen sayısı belki az ama bu video, o az sayıdaki arkadaşlar için faydalı bir paylaşım olmuş. Hazırlayan arkadaşın eline sağlık."

Demek istediğim crysis 3 için bir tam çözüm videosu yapmak nekadar gereksiz ise sizin bu videoyu yapana yazdığınız cevapda okadar gereksiz.

Dur hemen cevapla butonuna basma bi düşün 2 dk. Adam yapmış işte ne gerek var anlamaya çalışıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Orijinalden alıntı: cem650

arkadaşlar dün nvidia uyarı verdi yeni sürüm çıktı diye kurdum kapattım bugün geldim açıcam oyun açılmıyor sesler geliyor ama oyuna girerken siyah ekran öylece bekliyor nedendir ben şimdi bir önceki sürümü yüklicem dedim ama sizede bir sorayım dedinm.

driverları komple silip tekrar clean install yap ha birde driver fusion klullan 2. kez temizlemek için sildikten sonra

son nvidia driveri kaldırıp bir öncekini geri kurdum düzeldi saolasın.

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar oyunun ayarlarını low a çekiyorum.fakat oyuna 2 .kez girdiğimde ayarlar otomatik medium oluyor.her defasında low a çekiyorum.bunun çözümünü bilen varmı?

Hangi çözünürlükde oynamak istiyorsun ona göre dosya paylaşıcam.

1920*1080

C:\Kullanıcılar\kullanıcı adın\Kaydedilen Oyunlar\Crysis3

Klasörüne şu dosyaları at.
    http://speedy.sh/2TnNY/cfg.7z

• quote:

Demek istediğim crysis 3 için bir tam çözüm videosu yapmak nekadar gereksiz ise sizin bu videoyu yapana yazdığınız cevapda okadar gereksiz.

Demin ki açıklamam senin için yetersiz galiba ki anlayış seviyeni göz önünde bulundurarak daha da basitleştirerek anlatayım en iyisi. Yazdığım cümlenin analizini yapacağım senin için.

Cümle: "Hitman veya Tomb Raider değil ki bu oyun. Nesi var ki çözülecek, anlamadım."

İlk cümleden, bu iki oyunun bazı yerlerini geçmenin veya kimi görevlerini yapmanın zor olduğu anlaşılıyor sanırım. İkinci cümlem ise, sadece "Nesi var ki çözülecek?" veya "Nesi var ki çözülecek, bu videoyu yaptın?" diye bitmiş olsaydı, haklıydın ama değilsin. Çünkü cümle o şekilde bitmiyor. Sonundaki "anlamadım" kelimesi, benim bir nevi sesli düşünmemi yansıtıyor. Kendi kendime soruyorum yani bunu.

Umarım bu sefer anlayabileceğin şekilde izah edebilmişimdir.

• quote:

quote:

Demin ki açıklamam senin için yetersiz galiba ki anlayış seviyeni göz önünde bulundurarak daha da basitleştirerek anlatayım en iyisi. Yazdığım cümlenin analizini yapacağım senin için.

Cümle: "Hitman veya Tomb Raider değil ki bu oyun. Nesi var ki çözülecek, anlamadım."

İlk cümleden, bu iki oyunun bazı yerlerini geçmenin veya kimi görevlerini yapmanın zor olduğu anlaşılıyor sanırım. İkinci cümlem ise, sadece "Nesi var ki çözülecek?" veya "Nesi var ki çözülecek, bu videoyu yaptın?" diye bitmiş olsaydı, haklıydın ama değilsin. Çünkü cümle o şekilde bitmiyor. Sonundaki "anlamadım" kelimesi, benim bir nevi sesli düşünmemi yansıtıyor. Kendi kendime soruyorum yani bunu.

Umarım bu sefer anlayabileceğin şekilde izah edebilmişimdir.

Mesajımdaki küçük yazıya odaklan yinede olmuyorsa yapcak bişey yok.

• quote:

Kendi anlayış kıtlığın gibi beni de kör sandın heralde. Onu görmemiş ve okumamış olsam, alıntı yaparken silmezdim dimi? Anlayışın kıt olduğu için onu niye sildiğimi bile anlamadın tabi.

Tamam kardeş sinire ne gerek var :) sakin ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

orijinal kutulu olarak oyunun hunter edition alan arkadaşlara soruyorum , kutudan eski oyunlarda oldugu gibi bir kullanım kitapçıgı vs. bir şey cıkmadı sizde de böyle mi ? tuhaf geldi açıkcası

Bu sefer onu kağıt şekilde koymak yerine oyuna entegre etmişler dijital bir şekilde. Menüdeki “Hizmet Kaydı veya Dijital .....“ sekmesinden oyunici ipuçlarına ulaşabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam ne gerek var diye sormuş. Hakaret etmemiş bir şey yapmamış, çok abartmışsınız.
  • 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.