Şimdi Ara

Crysis 3 (2013) [ANA KONU] (257. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.840
Cevap
26
Favori
281.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar crytek facebook sayfasında gördüm aral crysis 3 de indirim yapmış
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151323544801268

CRYTEK
    Crysis 3, Aral Game'de büyük indirime girdi! Detaylar için:http://www.crysisnews.com/aral-gameden-buyuk-indirim.html

Crysis 3 (2013) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amer4a -- 29 Mart 2013; 10:42:32 >

• Kutulusu ben 90 TL almıştım zaten çok da büyük indirim olmamış vatanda da bugün 84 TL.
  • beyler radeon 4670 ekran kartım var dx 10.1 destekliyor çogu yerde dx 11 desteklemediği için açamadıklarını okudum. Bir güncelleme yada başka bişeyle açan varmı ? sistemim tomb raider far cry falan medium oynatıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanDrogba

beyler radeon 4670 ekran kartım var dx 10.1 destekliyor çogu yerde dx 11 desteklemediği için açamadıklarını okudum. Bir güncelleme yada başka bişeyle açan varmı ? sistemim tomb raider far cry falan medium oynatıyo.

Oynatmaz. Dx11 şart.
  • s.a. beyler crysis 3 alıcam yalnız crysis 3 ve hunter edition arasında bir fark varmı? kafam karıştı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_34

s.a. beyler crysis 3 alıcam yalnız crysis 3 ve hunter edition arasında bir fark varmı? kafam karıştı...

Avcı yayını ilk gün kullanmak dışında bir fark yok diyebilirim o da okadar önemli değil normalde alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalchar

quote:

s.a. beyler crysis 3 alıcam yalnız crysis 3 ve hunter edition arasında bir fark varmı? kafam karıştı...

Avcı yayını ilk gün kullanmak dışında bir fark yok diyebilirim o da okadar önemli değil normalde alabilirsiniz.

Multiplayer de de birkaç fark ekliyor sanırım. Fiyat aralığı 5-10 TL ise Hunter Edition almanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

quote:

quote:

Multiplayer de de birkaç fark ekliyor sanırım. Fiyat aralığı 5-10 TL ise Hunter Edition almanızı tavsiye ederim.

Zaten multiplayer için yazdım onu.
  • quote:

Kesinlikle hunter edition al.
    Hatta vatandan alırsan fiyat farkı da yok aynı fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 29 Mart 2013; 16:19:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeviL's

Prophet'ın gözleri ne ara mavi oldu

Crysis 1

Crysis 2

Crysis 3

Hala hikayeyi anlayamadım ben . Bana kalırsa alcatraz ölü biriydi giyisimiz onun dnasıyla uyum sağladı bir bütün haline hareket ettiler. ve şuan biz prophet degil giyisiyiz :D bu durumda prophet öldü ve gözü mavi olanda giyisi oluyo :)

• quote:

Orijinalden alıntı: amer4a

arkadaşlar crytek facebook sayfasında gördüm aral crysis 3 de indirim yapmış
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151323544801268

CRYTEK
    Crysis 3, Aral Game'de büyük indirime girdi! Detaylar için:http://www.crysisnews.com/aral-gameden-buyuk-indirim.html

Büyük ne kelime DEVASA indirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ShiRuKhaN

quote:

Crysis 1

Crysis 2

Crysis 3

Hala hikayeyi anlayamadım ben . Bana kalırsa alcatraz ölü biriydi giyisimiz onun dnasıyla uyum sağladı bir bütün haline hareket ettiler. ve şuan biz prophet degil giyisiyiz :D bu durumda prophet öldü ve gözü mavi olanda giyisi oluyo :)

Hikayeyi istiyorsan anlatabilirim. Neden anlamıyorsunuz bende anlamadım, anlamayacak pek bir şey yok aslında. Çok basit.

• quote:

Crysis 1

Crysis 2

Crysis 3

Seflerle direk irtibat kurduktan sonra öyle oldu sanırım. Giysinin özellikleri zaten biliniyor. Seflerle irtibat kurduktan sonra daha da güçlendi. Gözündeki mavilikte ondan sanırım. Başka bir arkadaşın da dediği gibi, gözündeki mavilik normal mavilik değil dikkat edersen.

• Arkadaşlar benim oyunun grafik detayını birkaç gündür nedense çok yükseğe alamıyorum. Ayarı değiştirdikten sonra oyunun yeniden başlatılması gerek malumunuz. Yeniden başlattığımda ayarın kendi kendine yükseğe indiğini görüyorum. Bununla daha önce karşılaşan oldu mu? Bilen varsa çözümü nedir bir de?..
  • aç köpekbalığı aral crysis 3 kutu fiyatını 80 tl çekti..canları isteyince kan emciler nasıl fiyat çekiyorlar..ama adam gibi bir fiyatla piyasa sürmüyor..hadi diğer kökeni yabancı olan oyunlarda yapta bari yapım şirketi türk olan bir oyunda makul fiyat biçin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-A-R-S -- 29 Mart 2013; 19:30:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

quote:

quote:

hunter edition dan tişört çıkmıyormu artık ?
  • arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum crysis 3 ün grafik ayarları karttan karta değişmiyor demi bende mesela en yüksek msaa 8x gösteriyor başka daha iyi bir kartta 16x msaa ya da çok yüksek'in dışında ultra felan var mı 16xq felan ???!!!?????????????????????????
    acil cevaplarsanız sevinirim!!!!!!!!!!
  • Beyler 1.2 yamasını yapınca oyun dahamı stabil çalışıyor bi de 1.1 yamasını da yapmaya gerek varmı?
  • Yaz gelsin. 2 gecede bitiririm ben bu oyunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güven*

Yaz gelsin. 2 gecede bitiririm ben bu oyunu
    sryhryh mmrsysryjw46u w46sdmsjry 4jsew

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rob dö şambır -- 1 Mayıs 2013; 15:28:18 >
  • 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.