Şimdi Ara

Crysis 3 (2013) [ANA KONU] (259. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.840
Cevap
26
Favori
281.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum crysis 3 ün grafik ayarları karttan karta değişmiyor demi bende mesela en yüksek msaa 8x gösteriyor başka daha iyi bir kartta 16x msaa ya da çok yüksek'in dışında ultra felan var mı 16xq felan ???!!!

• bi de cevaplarsanız acil!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

Merhaba beyler.

Multiplayer‘a girdiğimde oyunda herkes benden hızlı hareket ediyor. Benim levelim henüz 8. Arkadaşima sordum nasıl bu kadar hızlı olabiliyorlar diye. Manevra kabiliyetini açmışlardır dedi. Bu manevra kabiliyeti nasıl açılıyor ve kaç levelde açılıyor?

Giysi modüllerinden biri ekipman ayarlama bölümünden bakabilirsin hangi rütbede açılacağına yine aynı bölümden seçebilirsin.
     Crysis 3 (2013) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: kacmaz12

arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum crysis 3 ün grafik ayarları karttan karta değişmiyor demi bende mesela en yüksek msaa 8x gösteriyor başka daha iyi bir kartta 16x msaa ya da çok yüksek'in dışında ultra felan var mı 16xq felan ???!!!

Hocam ayarlar karta göre değişmez. Siz ayarları karta göre seçersiniz :)

• Yav ekran kartı d11 desteklemiyor dedi, ilk defa bir oyunu oynayamadığıma bu kadar üzüldüm
  • beyler , crysis 3 cıktıgında kurdum oyunu , bı baktım dx11 desteklemedıgı ıcın calıstırmadı . bugun gıttım dx 11 destekleyen kart aldım sapphire hd6670 ( daha oncekı kartım sapphire HD4670 idi). ıyı kı de almısım ne oyun ya bu cok ıyı walla hele TR konusmalar benı benden aldı walla .
  • quote:

Orijinalden alıntı: senihcan

@FarukKarasapa hocam bildiğim kadarıyla eğer cdliyse tek kullanımlık. Origin üzerinden aktif ediyorsun zaten oyunu. Daha sonra eğer başka bilgisayara kurarsan o bilgisayardan origin hesabına girip indirebilir indirdiysen updateleri alıp direk oyuna yeniden giriş yapabilirsin.

Bu arada oyunu bende dün yükleyebildim. Baya bir fps sorunu var deniyordu. Dün doku sadece Yüksek diğer bütün grafik özllikleri çok yüksekte antizotrop 16X +
    msaa 4x oynadım. Kartım asus gtx 680 dcu2 4gb ve vsync açık oynadım 40 ta sabitleyip oynadım. Bugün vsync yi kapayıp msaa 8x ve doku çözünürlüğü çok yüksek oynamayı deneyecem bakalım kaç fps alacağım :)

@senihcan hocam yardımın için teşekkürler. benim imzadaki pc hala duruyor ve oyun son derece akıcı. bütün ayarlar full. pach yüklemeden öncede yükledikten sonrada takılma yaşamadım allaha şükür. artık aktivasyon hesap üzerinden oluyor yanlış anlamadıysam. origin hesabıma bağlandığım sürece sorun olmaz umarım. aynı durum crysis 2 içinde geçerli ise tadından yenmez. çünkü keyimin aktivasyon limiti dolmuştu. diğer pc de oynuyorum ama laptopada kurmak istiyordum. umarım olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI
    orasını 2. kez oynamaya başlamama rağmen( türkçe bu kez ) geçtim bitirdim bende d3doverriderda var ara sıra 60 fps aldığım oluyordu onun dışında 99 98 % görüyorum gpu yu.. cpu ise dediğin gibi aslında 80-90 larda geziyor. baya yiyor.

Darboğazın olduğu sahneler zaten çok az diyebilirim. Mesela, o bölümde bataklığın olduğu yerde [Elektrikli ok başlıklarını kullanmamızı önerdiği alan] yukarıya doğru değil de haritanın sonuna doğru, ot yoğunluğunun arttığı bölgeye gidip, geldiğim tarafa doğru, mayınları temizlediğim yöne bakarsam darboğaz oluyor. İşte orada 41-43 fps'ye kadar düşüyor. Bunun gibi sahneler mevcut.
    Not: Tinypic.com yeniden boyutlandırmış. Oyun içi çözünürlük 1080p.

Türkçe seslendirmeler biraz zorlama olmuş gibi. Doğallık yok.
    Ama ne olursa olsun Türkçe seslendirme ayrı bir heyecan katıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 4 Nisan 2013; 2:44:47 >

• TR seslenndirmeler beni benden aldi wala cok iyi ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarukKarasapa

quote:

Orijinalden alıntı: senihcan

@FarukKarasapa hocam bildiğim kadarıyla eğer cdliyse tek kullanımlık. Origin üzerinden aktif ediyorsun zaten oyunu. Daha sonra eğer başka bilgisayara kurarsan o bilgisayardan origin hesabına girip indirebilir indirdiysen updateleri alıp direk oyuna yeniden giriş yapabilirsin.

Bu arada oyunu bende dün yükleyebildim. Baya bir fps sorunu var deniyordu. Dün doku sadece Yüksek diğer bütün grafik özllikleri çok yüksekte antizotrop 16X +
    msaa 4x oynadım. Kartım asus gtx 680 dcu2 4gb ve vsync açık oynadım 40 ta sabitleyip oynadım. Bugün vsync yi kapayıp msaa 8x ve doku çözünürlüğü çok yüksek oynamayı deneyecem bakalım kaç fps alacağım :)

@senihcan hocam yardımın için teşekkürler. benim imzadaki pc hala duruyor ve oyun son derece akıcı. bütün ayarlar full. pach yüklemeden öncede yükledikten sonrada takılma yaşamadım allaha şükür. artık aktivasyon hesap üzerinden oluyor yanlış anlamadıysam. origin hesabıma bağlandığım sürece sorun olmaz umarım. aynı durum crysis 2 içinde geçerli ise tadından yenmez. çünkü keyimin aktivasyon limiti dolmuştu. diğer pc de oynuyorum ama laptopada kurmak istiyordum. umarım olur.

Olur tabi önemli olan account artık. Ben steam de yapıyordum fm 2013 yüklüydü laptopada yükledim ordan da steam'den giriş yapıp oynuyordum.

• Arkadaşlar benim oyunun grafik ayarlarında enteresan birşey oldu. Detayı en yükseğe çıkartsam bile, yeniden başlattığımda yüksekte görünüyor. Kendi kendine en yüksekten yükseğe çekiyor yani ayarı. Bu neden olur bu acaba? Başta böyle bir sorun yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalchar

quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

Merhaba beyler.

Multiplayer‘a girdiğimde oyunda herkes benden hızlı hareket ediyor. Benim levelim henüz 8. Arkadaşima sordum nasıl bu kadar hızlı olabiliyorlar diye. Manevra kabiliyetini açmışlardır dedi. Bu manevra kabiliyeti nasıl açılıyor ve kaç levelde açılıyor?

Giysi modüllerinden biri ekipman ayarlama bölümünden bakabilirsin hangi rütbede açılacağına yine aynı bölümden seçebilirsin.

Yardımcı oldun dostum teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaslar oyunun kacıncı bolumunde oldugumu bılmıyorum fakat en son yukarıya dogru uzayan bır mavı ısık etrafında dolanmıs yılan gıbı olan yaratıklı bolumdeyım bır turlu ölmüyor...orda ne yapmamız gerekıyor onu öldürmek icin???
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanae0

quote:

Orijinalden alıntı: numeruscl

quote:

Orijinalden alıntı: qS05

quote:

Orijinalden alıntı: qS05

We're sorry, but you do not meet the requirements to download this game ne diyo??

up bi yardım edin ya

Bu oyunu oynamak için sistemin gereksinimleri karşılamıyormuş. Windows xp mi kullanıyorsunuz?

ama karşılıyo??

edit:windows 7 64bit

Arkadaşım ben crysis 3 (korsan) oynarken phciso nun new yorku gösterdiği bölümün sonunda uygulama kapatıldı yazıyor ne yapmalıyım

• Beğenmedim.
  • arkadaşlar bıraktınız mı oyunu? yeni bir patch daha geldi bugün...
  • arkadaslar patchler nerden indiriliyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcay

arkadaşlar bıraktınız mı oyunu? yeni bir patch daha geldi bugün...

Buradayız multiciler olarak

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=72429063&mpage=5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 6 Nisan 2013; 1:05:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

arkadaslar patchler nerden indiriliyor .

Ne fark var arada?
    Benim ayar sorunum vardı mesela. Ayarı en yükseğe alsam bile kendi kendine yükseğe iniyordu.

Ekleme: Sorun düzeltilmiş. Bu çok iyi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 6 Nisan 2013; 17:57:28 >
  • 
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.