Şimdi Ara

Crysis 3 (2013) [ANA KONU] (261. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.840
Cevap
26
Favori
281.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SercaN__

quote:

Orijinalden alıntı: G-Byte

İndirmeye Gerek Duymadım 2-3 ay sonra battlefield 4 çıkacak

Haklısın bende Bf4 indirecektim ama gerek duymadım fifa 14 yoldaymış.

bende nba 2013 oynayacaktım ama bir baktımki resident evi l7 gelecekmiş hemen sildim

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

köprüyü açman lazım sanırım. orasıydı. büyük kapıya git kenarda merdivenlere çık ordaki roleyi çevirince açılıyor olması lazım bende baya bi araştırmışdım deli etmişdi beni :D

Oyunda en çok vakit kaybettiğim yer orası olmuştu. Oyunu bırakacaktım nerdeyse.

Ordan aşağı indiğinizde şu enerjiyi güvenilir seviyeye indirme işinin yapıldığı yerde hani, bi şifre girme yeri vardı. Oyun boyunca karşılaştığım 8 şifreli tek yerdi. Onu açtım ama nanosuit geliştirme paketinin yerini bulamadım. Nerdeydi o, bilen var mı?

nereyi kasttettiğini anlayamadım...

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

quote:

bende nba 2013 oynayacaktım ama bir baktımki resident evi l7 gelecekmiş hemen sildim

Durun ben de derdimi anlatayım.
    Crysis 3 oynayacaktım, oynadım, bitirdim ama sonradan öğrendim ki süper mario 2015 gelecekmiş. yoldaymış. Ama bir kere bitirmiş olduk ne yapacaz şimdi..

• quote:

Orijinalden alıntı: scientist8

quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

quote:

Durun ben de derdimi anlatayım.
    Crysis 3 oynayacaktım, oynadım, bitirdim ama sonradan öğrendim ki süper mario 2015 gelecekmiş. yoldaymış. Ama bir kere bitirmiş olduk ne yapacaz şimdi..

hadi yaa çöp olmuş oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Oyunu hala oynamadım orjinal alayım diyorum bir türlü zaman ve uygun fiyat bulamıyorum.45-50 olsa kutulu olsa birte t-shirt tadından yenmez

45-50 TL ilerde belki bulursun ancak T-Shirt ile beraber imkansız çünkü oyun çıkmadan önce ön sipariş sırasında yanında hediye olarak verilen T-Shirt kendisi zaten 35 TL civarında. Kısaca hem oyun hem de T-Shit beraber 50 TL zor.
  • Oyunun singleplayer'ını geçen hafta pazar günü bitirdim. Gerçekten harika olmuş. Türkçe dublajı, çevre yerleştirmesi, hikaye, jungle, grafikleri söylemiyorum bile gerçekten harikaydı. Aldığı parayı hakeden bir oyun olmuş. Şimdi sıra geldi multiplayer moduna. Zaten multiplayer'ı alpha'da ve betada oynama fırsatım olmuştu. Beğeneceğimi umuyorum. Türkiye Temsilciliğini yaptığım firmaya güveniyorum beni üzmez.

They Called me Prophet, Remember me !

Crysis 3 (2013) [ANA KONU]

• Hasta oluyorum şöyle hatalara. * Ekran resmi çekerken FPS düşüyor nedense. 70'lerde falandı yoksa.
    Bir seferinde de tam da CELL askerini boğazlarken kayıt yaptı oyun. Bulunduğum yer, kayıt noktasıymış meğerse. Orada öldüm. Doğduğumda, demin boğazladığım adam ayakta ve havada asılı duruyordu. Keşke onun da resmini çekseydim.

* Oyun orjinal.

• quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Ordan aşağı indiğinizde şu enerjiyi güvenilir seviyeye indirme işinin yapıldığı yerde hani, bi şifre girme yeri vardı. Oyun boyunca karşılaştığım 8 şifreli tek yerdi. Onu açtım ama nanosuit geliştirme paketinin yerini bulamadım. Nerdeydi o, bilen var mı?

nereyi kasttettiğini anlayamadım...

Yaptığım tarif âfâkî olduğu olduğu için, anlaşılması anormal olurdu zaten.

Bahsettiğim yere ait iki resim çektim. 8 haneli şifreyi girdiğimiz yer ikinci resimde görünüyor. "Burdan hackleme yapınca neresi açılıyor?" demek istemiştim.

Resimlerin gösteriminde sorun var sanırım. Ben ilk resmi göremiyorum mesela. O sebeple link olarak vereyim bir de.
    https://store.donanimhaber.com/75/20/24/7520240f9c5f83f7fdbb15dd81155b13.jpg
    https://store.donanimhaber.com/7a/28/a2/7a28a20bf57c0a5c6c5bd9e46454578a.jpg

• Hatirlamiyorum bi kapimi aciliyodu ne oluyodu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ne açılıyorsa onu görmüyorsun, sesini duymuyorsun zaten. Açmaya çalışınca "Maksimum sensör yükseltmesi uygulanıyor." yazıyor. Nanosuit geliştirme paketi olmuyor mu bu dediği?
  • Oyunu Bıtırdım ama crysıs 4 cıkarsa herhalde c.el.l savaş olur uzaylıları yok ettı prophet so nbolumde karadelıkte yok oldu zaten umarım çıkar sabırsızlıkla bekliyorum çıkarsa
  • Cell mi kaldı artık? Bu oyunda Cell ile sefler bir hareket ediyorlardı ama sonradan iş değişmişti. Cell Laboratuvarına girdiğimizde, odaların her biri içindeki sef yaratıklarına bakmadınız sanırım.
  • Acaba sistemim kaldırımı
  • Rahat kaldırır. Doku çözünürlüğü ve sistem özellikleri ayarlarını yüksek, AA'yı 2X SMAA yaptıktan sonra gölgeler ile ileri işlemeyi düşüğe al. Çok rahat akıcı oynarsın.

Oyunda FPS'yi düşüren ve kasma yapan ilk etken MSAA. Özellikle de bundan uzak dur. İkincisi gölge, üçüncüsü de (her ne oluyorsa artık ) ileri işleme. Bu ikisini de düşüğe aldın mı tamamdır.
  • ileri işleme heralde textureların önceden çizilme olayı ki ekran kartını çok yoran bir işlem
  • Üçlü arabellekleme (Triple buffering) değil miydi bu tarif ettiğin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noobkiller

ileri işleme heralde textureların önceden çizilme olayı ki ekran kartını çok yoran bir işlem

uzaklardaki görüntülerin oluşturulması mı yoksa önceden çizilmesimi? zira önceden çizilme olayına ne gerek var anlamadım ben...
  • valla oyunda ne manada yazmışlar onu bilmiyorum ama tahminince dediğim gibi...crysis 1 de texturelar gec cizilmesine rağmen sistem kasıyordu..tahminimce ona karşı bir önlem olarak yapılmış olabilir diye tahmin ediyorum..
  • süper oyun
  • Benim bilgisayar kaldırır mı yanii
  • 
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.