Şimdi Ara

Crysis 3 (2013) [ANA KONU] (262. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.840
Cevap
26
Favori
281.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Allen_ıverson

Benim bilgisayar kaldırır mı yanii

Çok rahat kaldırır.
  • rahat rahat acar bence aa yı kapalı yapın motion bluruda gerisini ultra deneyin bakalım
  • quote:

Yukarıda seni haberdar ederek cevabını yazdım ama okumadın sanırım.
  • quote:

İmzana sapphire 570 yazmışsın sapphire amd kart üreticisi olduğuna göre gtx 570 olamaz amd hd5770 olabilir böyle ise orta ayarlarda oynayabilirsin.
  • 5750 eksik

HD radeon Sapphire Vapor-x 5750 1GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen_ıverson -- 15 Nisan 2013; 16:35:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Yukarıda seni haberdar ederek cevabını yazdım ama okumadın sanırım.

şimdi gördüm yaw iş yoğunluğu nedeniyle mesaja bakmamışım
  • biraz önce indirdimde 1-2 sorum olacak cevaplarsanıız sevinirim
    1- oyunun ilk bölümünde o yağmurlu vs. büyük mekanda fullhd çözünürlüklerde orta ayarda fps nedense sabit 30 du ne altına ne üstüne sabitti yerine göre de içeri vs. girince 60a sabitleniyordu. Bunun max ayarımı var fps aldığı kadar açılması için ne yapmalıyım ? 60 sorun değilde 30 yerine o mekanlarda da 60 olması lazım
    2- oyunun ilk bölümünü geçtikten sonra oyun kapat hatası veriyor kapanıyor herhangi bir update yapmadım bu yüzden mi bu sorunla karşılaşan başka arkadaşlarda var nedir çözümü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 15 Nisan 2013; 16:37:50 >
  • Benim dediğim ayarlar GTX 570 içindi. Kart 5750 ise doku detayı ve sistem özelliklerini ortaya aldıktan sonra AA olarak FXAA seçin ya da baktınız kastı, onu da kapatın. Sonra da gelişmiş ayarlardan ileri işleme, oyun efektleri ve gölgeleri düşüğe alın. Yine akıcı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 15 Nisan 2013; 16:53:01 >
  • quote:

Benim dediğim ayarlar GTX 570 içinde. Kart 5750 ise doku detayı ve sistem özelliklerini ortaya aldıktan sonra AA olarak FXAA seçin ya da baktınız kastı, onu da kapatın. Sonra da gelişmiş ayarlardan ileri işleme, oyun efektleri ve gölgeleri düşüğe alın. Yine akıcı olacaktır.

hmm eve gidince denicem

bu arada ekran kartı buzlu çağında gibi soğukhttp://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=643&pid=292&psn=&lid=1&leg=0#

• 1- Grafik ayarlarından V-sync açıktır. Onu kapat.
    2- Bu tür hatalarda bölümü yeniden oynamak gerekiyor. Ama ondan önce, şunu bir dene: Tek kişilik oyuncu/yükle'ye gir ve son kaldığın yerden birkaç önceki kayıt noktasını tekrar yükleyip oyna. Bunun işe yaraması lazım. İşe yaramazsa bölümü baştan oynarsın.
  • quote:

1- Grafik ayarlarından V-sync açıktır. Onu kapat.
    2- Bu tür hatalarda bölümü yeniden oynamak gerekiyor. Ama ondan önce, şunu bir dene: Tek kişilik oyuncu/yükle'ye gir ve son kaldığın yerden birkaç önceki kayıt noktasını tekrar yükleyip oyna. Bunun işe yaraması lazım. İşe yaramazsa bölümü baştan oynarsın.

teşekkürler evet v-sync açıktı kapatıcam ama hata düzeleceğini sanmıyorum aynısını arkadaşta almış bir çok konu açılmış 2. bölümü atlayarak 3. bölüme geçin diyorlar save paylaşmışlar
  • Biraz önce cysis 3 kurdum ama ingilizceymi bu birde fareyi öne sürdüğümde niye aşıya bakıyor arkaya sürdümde yukarı onun ayarı var mı ?
  • 1. oyun ne kadar güzeldi şimdi tamamen formatından sapmış bildiğin star wars olmuş
  • Hepsinin ayarı var. Setting/controls kısmındadır.
  • su türkçe işi ve mouse işini çözemedim

detay bilgi verecek varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen_ıverson -- 16 Nisan 2013; 16:01:21 >
  • By Trex gibi korsan indirenlere niye yardım ediyorsunuz arkadaşlar?
    donanımhaber legal bir forum, gitsin başka warez forumlarında sorununu yazsın cevaplasınlar... korsana karşı değilim ancak DonanımHaber forumu içinde korsan konuşulmasına karşıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsnü008 -- 18 Nisan 2013; 9:18:56 >
  • Oyunu indirdiğini yazmış. Orjinal alanlar da kutulu almadıysa indirerek kuruyorlar malum. İndirme kelimesinden korsan olduğunu kesin olarak anlayamayız ama sanırım öyle.

İşin şakası bir tarafa; biz de zamanında çok korsan oynadık. Ancak orjinal oyun almak için gerekçelerim arttığında korsan oynamayı başladım. Bu bir süreçtir. Korsan oynanmasına tabii ki karşı olacağız ama onlara hepten ambargo koymakta olmaz gibime geliyor. Bize düşen, x, y, z sebeplerini sıralayarak onları orjinal oyun almaya teşvik etmek gerek.

Benim gerekçelerim:

1- Müslüman olsun, gâvur olsun; bunu yapan sonuçta insan ve korsan indirmekle kul hakkında girmiş oluyoruz.

2- Emeğine saygısızlık etmiş oluyoruz ki sadece şu ikisi bizim başımıza gelse isyan ederiz. Oyunu orjinal alarak, oyunu yapan kişinin emeğine saygı duymuş oluyorum ve gönül rahatlığıyla oynuyorum.

3- Steam gibi platformlar sayesinde oyunlarım kayıtlı olarak duruyor. Kaybetme derdi çekmiyorum. Oyunlara ait bütün kutuları kaybetsem bile, hesabıma tanımlı olduğu için güvendeler.

4- Korsan oyun indirmekten kaynaklı (hepsi değil) virüs bulaşması ya da başka bir sorun yaşamıyorum. Buna bağlı olarak, "Oyunu kuracağım ama sisteme bir zararı olur mu?" korkusu çekmiyorum.

5- Orjinal oyunun yüklemesi ve kurması daha kolay.

6- Güncellemeleri otomatik alıyorum.

7- Özellikle de online (Spec ops ve multi) modu olan oyunlar için orjinal almak zaten şart.

8- Artık oynamasam bile bazen kutusuna ve orjinal diskine/disklerine baktığımda keyif alıyorum. Arşivciyim...

Parasını haketmeyipte aldığıma pişman olduğum da yok değil tabi bu arada. Böyle olanlar kendilerini hemen belli ediyorlar zaten. İsteseniz de oynayamıyorsunuz ve siliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 18 Nisan 2013; 11:47:07 >

• quote:

Oyunu indirdiğini yazmış. Orjinal alanlar da kutulu almadıysa indirerek kuruyorlar malum. İndirme kelimesinden korsan olduğunu kesin olarak anlayamayız ama sanırım öyle.

İşin şakası bir tarafa; biz de zamanında çok korsan oynadık. Ancak orjinal oyun almak için gerekçelerim arttığında korsan oynamayı başladım. Bu bir süreçtir. Korsan oynanmasına tabii ki karşı olacağız ama onlara hepten ambargo koymakta olmaz gibime geliyor. Bize düşen, x, y, z sebeplerini sıralayarak onları orjinal oyun almaya teşvik etmek gerek.

Benim gerekçelerim:

1- Müslüman olsun, gâvur olsun; bunu yapan sonuçta insan ve korsan indirmekle kul hakkında girmiş oluyoruz.

2- Emeğine saygısızlık etmiş oluyoruz ki sadece şu ikisi bizim başımıza gelse isyan ederiz. Oyunu orjinal alarak, oyunu yapan kişinin emeğine saygı duymuş oluyorum ve gönül rahatlığıyla oynuyorum.

3- Steam gibi platformlar sayesinde oyunlarım kayıtlı olarak duruyor. Kaybetme derdi çekmiyorum. Oyunlara ait bütün kutuları kaybetsem bile, hesabıma tanımlı olduğu için güvendeler.

4- Korsan oyun indirmekten kaynaklı (hepsi değil) virüs bulaşması ya da başka bir sorun yaşamıyorum. Buna bağlı olarak, "Oyunu kuracağım ama sisteme bir zararı olur mu?" korkusu çekmiyorum.

5- Orjinal oyunun yüklemesi ve kurması daha kolay.

6- Güncellemeleri otomatik alıyorum.

7- Artık oynamasam bile bazen kutusuna ve orjinal diskine/disklerine baktığımda keyif alıyorum. Arşivciyim...

Parasını haketmeyipte aldığıma pişman olduğum da yok değil tabi bu arada. Böyle olanlar kendilerini hemen belli ediyorlar zaten. İsteseniz de oynayamıyorsunuz ve siliyorsunuz.

Crysis sever birisiyim ve c3 ile uğraşıyorum, orjinal almadığımdan dolayı oyunu hala oynamadım.isteseydim korsan indirirdim ama emeğe saygısızlık olurdu.fiyatlar düşsede satın alsam oyunu çatır çutur oynasam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşın "indirdiği" oyunun orjinal olmadığını şurdan anladım "2- oyunun ilk bölümünü geçtikten sonra oyun kapat hatası veriyor kapanıyor herhangi bir update yapmadım bu yüzden mi bu sorunla karşılaşan başka arkadaşlarda var nedir çözümü ?"
    çünkü originden ilk kez indirseydi updateleri o istemese de indirecekti...
    ayrıca ben de zamanında çok korsan oynadım, ancak orjinal almak için daha kolay yöntemler geliştikçe ve multiplayerdeki gerçek zevki görmeye başladıkça orjinale yöneldim.
    ben üstteki mesajımda da belirttim, korsan oynayın oynamayın demiyorum, bazen bir oyunu indiriyorum 5dk oynayıp siliyorum, ben o oyuna 10-20 lira mı vereceğim sadece 5dk denemek için? hayır. bukadar basit, sürekli oynayacağınız bir oyunu orjinal alın en azından, ve denemek için indirmiş olduğunuz bir oyunda bir sorun çıkarsa gelip burda yazmayın. illegal forum değil, bukadar basit.

• Yukarıdaki maddelere senin de dediğin online modları eklemeyi unutmuşum bak. Onu da ekleyeyim.
  • 
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.