Şimdi Ara

Crysis 3 (2013) [ANA KONU] (260. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.840
Cevap
26
Favori
281.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Crysis 3 beğendim crysis 2 den farkları hemde baya bir farkları var crysis 2 neresi 3 neresi crytek hatasını anlamış.
  • Arkadaşlar, oyun 30 -31 parttan olusuyor bunları masaustunde klasore cıkarttım.

orgınınstallerden yukleye tıkladımi reloaded çıktı ınstall dedım hata verıyor

dosta bulunamadı hatası verıyor ne yapmalıyım? birtürlü çözemedıyorum.

Lütfen alıntı yapıp cevap verın.
  • Oyun içinden bir enstantane. Bu arkadaşlarla aram pek iyi. Boğazlama yapıyorum.

Bu arada FPS 22 görünmüş. Yaptığım ayarlarla oyunun bazı hatalı yerleri dışında 50-60'ın altına inmiyordu FPS. O sorunlu yerlerde de bir anda 30'lara çakılıyordu. Birkaç kez denedim. hep aynı yerlerde yapıyordu. Burası da öyle bir an oldu sanırım.

Crysis 3 (2013) [ANA KONU]

• Arkadaşlar oyunda bulanıklık ayarını en iyi olması için hangısını secmelıyım

decvredışı/ yuksek/ orta/ alçak

bu 4 ayardan hangısı en ıyı goruntuyu verır?
  • Oyuna girince yeni oyun açtım videoyu izledim sonra bir siyah ekran cıktı dahada acılmadı takıldı ole lütfen yardımmm :(:(:(:(
  • hunter edition olmadan mpde bow kullanamıyor muyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BFMontes

hunter edition olmadan mpde bow kullanamıyor muyuz ?

kullanıyon açtığında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zakirbey

Arkadaşlar, oyun 30 -31 parttan olusuyor bunları masaustunde klasore cıkarttım.

orgınınstallerden yukleye tıkladımi reloaded çıktı ınstall dedım hata verıyor

dosta bulunamadı hatası verıyor ne yapmalıyım? birtürlü çözemedıyorum.

Lütfen alıntı yapıp cevap verın.

Korsan oyun konusunda D.H de yardım alamazsın.
  • quote:

Arkadaşlar oyunda bulanıklık ayarını en iyi olması için hangısını secmelıyım

Açtığın diğer konuda da yazmıştım. Böyle basit şeyleri deneme-yanılma yöntemiyle kendin de bulabilirsin. Zîrâ senin de gözlerin var daaaa.

@Noctivagant
    Oyununun korsan olduğunu nasıl anladın? Başka bir mesajında kı geçiyordu?

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Arkadaşlar oyunda bulanıklık ayarını en iyi olması için hangısını secmelıyım

Açtığın diğer konuda da yazmıştım. Böyle basit şeyleri deneme-yanılma yöntemiyle kendin de bulabilirsin. Zîrâ senin de gözlerin var daaaa.

@Noctivagant
    Oyununun korsan olduğunu nasıl anladın? Başka bir mesajında kı geçiyordu?

Senin gözlerin yokmu adam reloaded yazmış.

• Reloaded'ı önceki mesajında yazmış ve ben de görmemiştim. Ancak üslubun pek kaba. Sadece "Önceki mesajında yazmıştı" diyebilirdin halbuki...
  • arkadaşlar cell başmelek komuta merkezine nasıl sızacağım yüksek kayalıklar var cıkmıyor yardım lütfen
  • köprüyü açman lazım sanırım. orasıydı. büyük kapıya git kenarda merdivenlere çık ordaki roleyi çevirince açılıyor olması lazım bende baya bi araştırmışdım deli etmişdi beni :D
  • İndirmeye Gerek Duymadım 2-3 ay sonra battlefield 4 çıkacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: G-Byte

İndirmeye Gerek Duymadım 2-3 ay sonra battlefield 4 çıkacak

beyler hehe
  • quote:

Şu oldu o zaman biz kalkalım gifini koycaktım koyamadım :D
    Biri benim yerime koyarsa iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 12 Nisan 2013; 0:57:04 >
  • Betada multiplayer ı test ettim fena değildi fakat hikaye modu fiyasko çıktı . Özellikle yapay zeka tam bir hayal kırıkılığı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu hala oynamadım orjinal alayım diyorum bir türlü zaman ve uygun fiyat bulamıyorum.45-50 olsa kutulu olsa birte t-shirt tadından yenmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Haklısın bende Bf4 indirecektim ama gerek duymadım fifa 14 yoldaymış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

köprüyü açman lazım sanırım. orasıydı. büyük kapıya git kenarda merdivenlere çık ordaki roleyi çevirince açılıyor olması lazım bende baya bi araştırmışdım deli etmişdi beni :D

Oyunda en çok vakit kaybettiğim yer orası olmuştu. Oyunu bırakacaktım nerdeyse.

Ordan aşağı indiğinizde şu enerjiyi güvenilir seviyeye indirme işinin yapıldığı yerde hani, bi şifre girme yeri vardı. Oyun boyunca karşılaştığım 8 şifreli tek yerdi. Onu açtım ama nanosuit geliştirme paketinin yerini bulamadım. Nerdeydi o, bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.