Şimdi Ara

Crysis 3 (2013) [ANA KONU] (258. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.840
Cevap
26
Favori
281.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rob dö şambır

quote:

Orijinalden alıntı: Güven*

Yaz gelsin. 2 gecede bitiririm ben bu oyunu

haftasonu yarım günde biter, hatta o kadar sürmez bile
    ilk yarısı crysis 2'nin, ikinci yarısı crysis 1'in havaalanı bölümünün genişletilmişi gibi. hem genişlik hem derinlik eklemişler, hacim devasa olmuş, başka da bir numara yok. biraz varyete eklemeye çalışmışlar ama komik olmuş, mesela hack şeysi... scar'la anca gıdıklanan sef'in tek okla ölebilmesi gibi

Gorecez bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AMD Radeon HD 8730M ekran kartı destekliyor mu dx11 i ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

Beyler 1.2 yamasını yapınca oyun dahamı stabil çalışıyor bi de 1.1 yamasını da yapmaya gerek varmı?

Evet beyler şu an indi 1.2 1.1 yapmaya gerek varmı ?
  • quote:

quote:

Beyler 1.2 yamasını yapınca oyun dahamı stabil çalışıyor bi de 1.1 yamasını da yapmaya gerek varmı?

İyi ise oyun dokunma .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

quote:

quote:

İyi ise oyun dokunma .

Bu sistemle ayarları bayağı bi düşürmem gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

quote:

quote:

İyi ise oyun dokunma .

updateyi yaptım bu sefer cry ea.dll hatası verdi.
  • Harika bir avcı modu videosu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01107700 -- 1 Nisan 2013; 10:15:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoUqAnSfKx

quote:

Orijinalden alıntı: hmac

Hunter Edition ilgimi çekiyor multiplayer bakalım neler yapabileceğiz merak ediyorum :D Umarım BF3'ten daha iyi bir ortam sunar. Oyun olarak demiyorum hile kullananları kastediyorum.

Playstore'daki önsipariş/sipariş kampanyası ilgimi çekiyor. Fiyat ve taksit avantajı var şu an. Taksitle almak ve koca yıl Hunter modda avlanmak ilgimi çekiyor gerçekten :D Var mı acaba bu kampanyadan faydalanan ya da oyun hakkında (hile konusunda) görüşlerini/tahminlerini paylaşabilecek arkadaşlar?

Ben o kampanyadan yararlandım oyunu aldım bitirdim hunter modda avlandım:D 1. falan da oldum:D daha hileci görmedim:D alın pişman olmazsınız

Vallahi çok geç yanıtlamış olacağım ama konu sürekli güncel olduğu için unutmuşum gitmiş. Ben de o Playstore'daki o kampanyayla taksitle aldım oyunu. Ana hikayede ne oluyor ne bitiyor umrumda bile değil açıkçası Ben tamamen Hunter Mode'a odaklandım.

Bu arada, okçular pusmayın, er meydanına bekliyoruz

• 670 power edition varken 2x smaa high ayarlarda 55 fps avaraj ile oynuyordum, gtx680 dc2-oc ile very high 55 fps avaraj.. Bu kadar fakedeceğini düşünmezdim. Very high ile grafilker daha da iyi oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DoUqAnSfKx

quote:

Hunter Edition ilgimi çekiyor multiplayer bakalım neler yapabileceğiz merak ediyorum :D Umarım BF3'ten daha iyi bir ortam sunar. Oyun olarak demiyorum hile kullananları kastediyorum.

Playstore'daki önsipariş/sipariş kampanyası ilgimi çekiyor. Fiyat ve taksit avantajı var şu an. Taksitle almak ve koca yıl Hunter modda avlanmak ilgimi çekiyor gerçekten :D Var mı acaba bu kampanyadan faydalanan ya da oyun hakkında (hile konusunda) görüşlerini/tahminlerini paylaşabilecek arkadaşlar?

Ben o kampanyadan yararlandım oyunu aldım bitirdim hunter modda avlandım:D 1. falan da oldum:D daha hileci görmedim:D alın pişman olmazsınız

Vallahi çok geç yanıtlamış olacağım ama konu sürekli güncel olduğu için unutmuşum gitmiş. Ben de o Playstore'daki o kampanyayla taksitle aldım oyunu. Ana hikayede ne oluyor ne bitiyor umrumda bile değil açıkçası Ben tamamen Hunter Mode'a odaklandım.

Bu arada, okçular pusmayın, er meydanına bekliyoruz

Hunter haricinde okla oynayabiliriz istersen :) hunterde ok vs. ok olmuyo malum :D

• 1.3 yamayı deneyen var mı?
  • "Ashez" nıcklı arkadasın AHLAKSIZLIGINI anlatan bır konu
    http://forum.donanimhaber.com/m_73545971/mpage_1/f_/key_//tm.htm#73545971
  • 1.3 Patch geldi originden auto update i aldım hemen 35 mb bişey.. oyun artık adam oluyor

DX runtime hataları gitmiş
    anti cheat geliştirilmiş
    ilk bölümdeki halat vs düzeltimiş

artık bölümlerde daha iyi fps vaad ediyor..

ben 2. kez oynuyordum zaten iyi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

1.3 Patch geldi originden auto update i aldım hemen 35 mb bişey.. oyun artık adam oluyor

anti cheat geliştirilmiş

O değil de, işlemciye çok abanıyor oyun. Ona çözüm bulunmuşsa iyi.. 3570k @4.5 ghz ile işlemci limitine takılıp 42 fps'ye kadar düştüğü oldu. 680'in gpu kullanımı %75-80'lere kadar düşebiliyor. ARMA2 de 3 km görüş mesafesinde bile bu kadar sorun olmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DRACON1C

quote:

1.3 Patch geldi originden auto update i aldım hemen 35 mb bişey.. oyun artık adam oluyor

anti cheat geliştirilmiş

O değil de, işlemciye çok abanıyor oyun. Ona çözüm bulunmuşsa iyi.. 3570k @4.5 ghz ile işlemci limitine takılıp 42 fps'ye kadar düştüğü oldu. 680'in gpu kullanımı %75-80'lere kadar düşebiliyor. ARMA2 de 3 km görüş mesafesinde bile bu kadar sorun olmadı.

ben hiç CPU limitine takılan bir sahne görmedim

• quote:

quote:

quote:

anti cheat geliştirilmiş

Bende gpu kullanımı dediğim gibi %70 lere kadar düşebiliyor dostum.
    1080p Very High ayarlar 2x smaa..

Işlemci kullanımına da bakıyorum maşallah %95in altına zor iniyor.

Not: Welcome to the Jungle bölümündeyim.

• Merhaba beyler.

Multiplayer‘a girdiğimde oyunda herkes benden hızlı hareket ediyor. Benim levelim henüz 8. Arkadaşima sordum nasıl bu kadar hızlı olabiliyorlar diye. Manevra kabiliyetini açmışlardır dedi. Bu manevra kabiliyeti nasıl açılıyor ve kaç levelde açılıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

anti cheat geliştirilmiş

Bende gpu kullanımı dediğim gibi %70 lere kadar düşebiliyor dostum.
    1080p Very High ayarlar 2x smaa..

Işlemci kullanımına da bakıyorum maşallah %95in altına zor iniyor.

Not: Welcome to the Jungle bölümündeyim.

orasını 2. kez oynamaya başlamama rağmen( türkçe bu kez ) geçtim bitirdim bende d3doverriderda var ara sıra 60 fps aldığım oluyordu onun dışında 99 98 % görüyorum gpu yu.. cpu ise dediğin gibi aslında 80-90 larda geziyor. baya yiyor.

• iyi günler arkadaşlar. Crysis 3 ü de 2.de olduğu gibi orijinal aldım. Beklentimi karşılayan bir oyun olduğunu düşünüyorum. Bir cd-key ile maksimum kaç aktivasyon yapabiliyoruz. Birde yüklemiş olduğum bir pc den kaldırıp başka bir pc ye yüklemek istediğimde nasıl deactive edeceğim. lütfen bilen birisi yardımcı olabilir mi?
  • @FarukKarasapa hocam bildiğim kadarıyla eğer cdliyse tek kullanımlık. Origin üzerinden aktif ediyorsun zaten oyunu. Daha sonra eğer başka bilgisayara kurarsan o bilgisayardan origin hesabına girip indirebilir indirdiysen updateleri alıp direk oyuna yeniden giriş yapabilirsin.

Bu arada oyunu bende dün yükleyebildim. Baya bir fps sorunu var deniyordu. Dün doku sadece Yüksek diğer bütün grafik özllikleri çok yüksekte antizotrop 16X +
    msaa 4x oynadım. Kartım asus gtx 680 dcu2 4gb ve vsync açık oynadım 40 ta sabitleyip oynadım. Bugün vsync yi kapayıp msaa 8x ve doku çözünürlüğü çok yüksek oynamayı deneyecem bakalım kaç fps alacağım :)
  • 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.