Şimdi Ara

Crysis 3 (2013) [ANA KONU] (291. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.840
Cevap
26
Favori
281.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istanbul'da geçecek ve İstanbul'un tanıtımını yapacak bir seneryo olsun bundan sonra.

ülkeye bi hayırları olsun arkadaş.düşünsenize İstanbul sokaklarında geçen bir macerayı.

çok güzel tanıtım olurdu.para verip bende alır oynardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crywolf35 -- 6 Nisan 2015; 2:49:58 >
  • crywolf35 kullanıcısına yanıt
    Keşke dediğin olsa ama o iş öyle kolay değil. Sırf İstanbul da geçecek bir oyunu yabancılar alır mı o bir soru işareti yani sırf biz Türkler alırız diye bir oyun yapamazlar.
  • az önce bi arkadaş crytek firmasının durumu kötü demiş.bu durumda bırak istanbul'u yeni crysis beklemek hayal olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crywolf35

az önce bi arkadaş crytek firmasının durumu kötü demiş.bu durumda bırak istanbul'u yeni crysis beklemek hayal olur.

Batmak üzereydiler ancak bir firma ile bir proje konusunda anlaşmış durumdalar yani firma kurtuluyor.
  • Arkadaşlar 7.49 € ödeyerek origin üzerinden Crysis 3 Digital Deluxe Edition satın aldım. Deluxe edition versiyonun içinde düz Crysis 3 oyunu + Ektra paketler ile beraber komple bütün oyun var değil mi ?

https://www.origin.com/en-ie/store/buy/crysis-3/pc-download/base-game/digital-deluxe-edition
  • A fine day to die kullanıcısına yanıt
    Crysis 3 Base Game
    Crysis 2: Maximum Edition
    Crysis 3 Hunter Edition
    Bonus Content Pack
    Day One Gauss Rifle and Explosive Arrow Unlock
    Crysis Soundtrack

Aldığınız paket içinde bunlar var. Sayfada zaten yazıyor. Sayfada COMPARE EDITIONS yazan kısma bakarsanız görürsünüz.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    tamam hocam sağolun. Gece acele ile satın aldıktan sonra pek dikkat etmemişim
  • Arkadaslar crysis in turkiye satislari ne durumda

Ne kadar sattilar acaba.Turk oyuncular firmaya yeteri kadar destek verdi mi merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun serverları ne durumda alırsam rahatlıkla multiplayer oynayabilir miyim dolumu yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayKratos

Oyunun serverları ne durumda alırsam rahatlıkla multiplayer oynayabilir miyim dolumu yani ?

Dostum bir multiplayer oyunu çıktıktan 2 yıl sonra pek reveçta olmaz. Hele bu olay crytek kadar sorumsuz bir firmanın oyunu ise bu zamana kalmaz. En çok oynayan türk oyuncuların başında nerdeyse hergün giren biri olarak çok da serverın kalmadığı bitmeye geldiğini çok rahat söyleyebilirim. Biraz geç kaldın almak için.

• quote:

Orijinalden alıntı: TorukMactoo

quote:

Oyunun serverları ne durumda alırsam rahatlıkla multiplayer oynayabilir miyim dolumu yani ?

Dostum bir multiplayer oyunu çıktıktan 2 yıl sonra pek reveçta olmaz. Hele bu olay crytek kadar sorumsuz bir firmanın oyunu ise bu zamana kalmaz. En çok oynayan türk oyuncuların başında nerdeyse hergün giren biri olarak çok da serverın kalmadığı bitmeye geldiğini çok rahat söyleyebilirim. Biraz geç kaldın almak için.

Tamam sağol almıyorum o zaman
  • Arkadaşlar selamlar

Crysis 3 origin hesabım var.
    Oyunu sorunsuz oynuyordum.
    İki gün önce leptopu tv ye bağlayıp o şekilde oynadım.

Şimdi leptoptan oynamak istiyorum fakat mouse da bir sorun var. Mesale oyuna girmek isyorum devam et kısmına mouse imleci gelmiyor veya oyundan çıkmak istiyorum çık yazan yere mouse imleci gelmiyor.
    Oyunda silah ayarları içn X se basıyorum mouse seçmiyor.

Crys2 i deneyim dedim. Crysis 2 de mouse sorunsuz çalışıyor.

Yardımlarınızı rica ederim.

Leptop : Asus N 550 JV.win 8.1

Yardımlarınızı bekliyorum.
  • Arkadaşlar sorunu çözdüm.

Oyunda çözünürlük 1600 de kalmış.

Çözünürlüğü 1920 x 1080 olunca sorun ortadan kalktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the-music

Arkadaşlar sorunu çözdüm.

Sorunu çözmüş olmana sevindim. Nickin nedir acaba?

• bu ikinciye göre daha iyiydi
  • quote:

quote:

Nickin nedir derken Hocam?
  • quote:

quote:

quote:

Nickin nedir derken Hocam?

Muktiplayer oynarken hesabının adı? Origin kullanıcı adın? Crysis 3 nickin?

• quote:

quote:

Hocam girdiğimde 100 oyuncu vardı :D Ama grafikleri şahane
  • Ps3 oynuyorum oyuncu sayısı 100 ama girdiğim serverlar hep tam dolu oluyor :D
  • 
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.