Şimdi Ara

Crysis 3 Bana Kafayı Yedirdi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Benim bu Crysis ile ciddi sorunlarım var. Öncelikle oyunu korsan kullanıyorum bunu söyleyim. Oyunu indireli 4 gün oldu ben daha 1. bölümdeyim

İlk indiridm Orgin filan istedi internette araştırdım crak gerkli dediler bulduk indirdik yaptık.
    Bu sefer baktım sesler ingilizce onun crack ini de yap dediler yaptım.

Oyunda 1. Bölümü bitirdim Çalışmayı Durdur Hatası aldım. Oyundan attı ve her girdiğimde atıyor yani.
    Araştırdım herkesde böyle imiş herkes bir crac varmış onu yapıp düzeltiyormuş bu sorunu.

3 GÜNDÜR ARIYORUM en az 20 dosya indirdim toplam 10 GB dosya indirdim yok abi ne indirdiysem olamdı hatta en son indirdiğim dosya yüzünden şimdi benden gene Orgin filan istiyor kafayı yiycem artık.

Bana biri lütfen yardım etsin. Ses konusunu hallettim orda hala sıkıntı yok ama şimdi oyuna girerken Orgin hesabı istiyor onu nasıl halledicem bunla ilgli link ve Yanıt vermiyor sorununu nasıl halledicem onla ilglide varsa link atın yalvarıyorum artık deli etti oyun beni

• Crysis'i kaldıracak sistemin varsa muhtemelen paran da vardır. En iyisi indirim filan gelince oyunu satın al. Kafan rahat olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 HERKES BENİ ÖLDÜRÜYOR
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.