Şimdi Ara

crysis 3 icin bu pc yeterli mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kendime yeni pc topladim. Esski pcmi yegene vericem. Core 2 duo e7300 2.66 ghz. %25 oc yaptim 3.33 ghzde calisiyor. B. Ops2 oynatmiyordu. Ocde sonra dusuk ayarlarda 60 fps oynatti. Ram 8 gb. Buna ben asus gtx 550 ti 1 gb 192bit ekran karti aldirsam yegene , oc ile birikte crysis 3 u orta yada dusukayarlarda en az 30 fpsde oynatir mi. Betayi test edemedim. Bilgisi olan arkadaslarin yorumlarini bekliyorum. (Not: ekran karti pcci arkadasimdan gelisine alicam 190 tl)

• Oynatmaz. Oynarsan minimum'da oynarsın.
  • Ekran kartı olarak düşük ayarlarda ve düşük çözünürlükte oynayabilirsin ama işlemci için bir şey diyemem.
  • http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-cpu-review-overclock,3106-5.html

işlemci düşük seviyede yer alsada düşük ayarda oynatacağını sanıyorum. zaten yeğenin onun kastığını anlamaz bile.
  • arkadaşlar açıklanan sistem gereksinimlerinde minimum core 2 duo 2.4 ghz ve dx11 1 gb kart istemiş. 2 gb ram istemiş. benimkisi core 2 duo 2.66(oc ile 3.33) 8 gb ram ve alınacak kart 1 gb gtx550. ram 8 gb yüksek performans sistem gereksinimlerine uyuyo. ekran kartı önerilen sistem gereksinimlerine uyuyo. sadece işlemci minimum sistem gereksinimlerine uyuyo. o da oc ile 3.33. ghz. battlefield 3 ü orta ayarlarda radeon hd 3850 1gb250bit kart ile 60 fps oynuyorum. tahminimce ve sizin düşüncelerinizle birlikte düşük ayarda oynatıyor. benim kafama takılan aslında işlemci ekran kartı darboğaz yapar mı?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleeyvdeant

Arkadaslar kendime yeni pc topladim. Esski pcmi yegene vericem. Core 2 duo e7300 2.66 ghz. %25 oc yaptim 3.33 ghzde calisiyor. B. Ops2 oynatmiyordu. Ocde sonra dusuk ayarlarda 60 fps oynatti. Ram 8 gb. Buna ben asus gtx 550 ti 1 gb 192bit ekran karti aldirsam yegene , oc ile birikte crysis 3 u orta yada dusukayarlarda en az 30 fpsde oynatir mi. Betayi test edemedim. Bilgisi olan arkadaslarin yorumlarini bekliyorum. (Not: ekran karti pcci arkadasimdan gelisine alicam 190 tl)

sen bütçe söyle biz alternatif sunarız ben athlon II x 240 ile oynadım ekran kartına hafif overclokla kasmadan oynadım
  • Buttce siniri yok. Fakat bu islemciye giipde gt 680 alamam.o yuzden bu karti sectim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu oyun ne zaman biter ? (gta 4)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.