Evet aarkadaşlar başlıktada belirtiğim gibi orijinal crysis 3 low da bile oynamicak şekilde kasıyor oyun otomatik yüksek grafik yapmış low a aldım yine birşey değişmedi bi el atsanız sorun nedir ?
Ekran kartın yetmiyor. Oyunu oynayabilmek için en az Nvidia GTS 450 ve üzeri model bir ekran kartı gerekiyor. Yazdığın ekran kartı ise bu ekran kartından daha düşük bir model o sebeple oyunun kasması çok normal.
quote:
Orijinalden alıntı: Noctivagant
Ekran kartın yetmiyor. Oyunu oynayabilmek için en az Nvidia GTS 450 ve üzeri model bir ekran kartı gerekiyor. Yazdığın ekran kartı ise bu ekran kartından daha düşük bir model o sebeple oyunun kasması çok normal.
benim eski ekran kartım hd5550 idi o zaman crysis 3 ü hiç kasmadan oynadım bitirdim ekran kartını başkasından ödünç aldım ama bunda hiç oynanmıyor kasıyor yok mavi yeşil ekran oluyor oyun zaten orjinal.
Bu ödünç aldığın kart yani Gtx9600 GT Ekran kartı Dirext 11 destekli ama giriş seviyesi bir kart. Zaten 9000 GT serisi kartların bir kısmı Crysis 3 açmaz açanlarda kasar. Yani yaşadığın sorun o karttan dolağı çok normal.
Oyun için en düşük Nvidia GTS 450 önerilmekte ve bu kart 9000 GT serisinden çok daha üstün bir kart. Aralarında çok ciddi güç farkı olan kartlar.