Şimdi Ara

CRYSIS 3 PC Multiplayer Topluluğu 65+ Kişiyiz - The Lost Island DLC! (DH Server) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.083
Cevap
7
Favori
83.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Craysis 3 Hunter Edition-mcavcil
  • Bu arada bügün sabahlıcam o yuzden akşam acık olanlar eklesin beyler :)
  • Arkadaşlar oyuna giremiyorum bakımmı var acabah.
  • belki guncelleme gelmısgır aksam acıksan ekle benı ted1getir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen git güzelse bende gitçem bi ara tv de programı vardı :D

• şu gruba katılsalar iyi olcak ama daha görmediler herhalde

• teq1getir hacı bi girmeyi denermisin kafayı yemek üzereyim şuan.
  • Beyler cevap veren yokmu oyuna giremiyorum oysaki şifre dogru sorun nedir annamadım.
  • Mustafa kardesım Imzana grup lınk'ını koy sana zahmet o sekılde daha ıyı katılım olur..
    Bu arada aksama bı partı atalım arkadaslar dun aksam hasretbıter'le oynadık baya 4 kısıydık guzel oluyor kafalarını kaldıramıyor karsı taraf..
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwertydevil.

Mustafa kardesım Imzana grup lınk'ını koy sana zahmet o sekılde daha ıyı katılım olur..
    Bu arada aksama bı partı atalım arkadaslar dun aksam hasretbıter'le oynadık baya 4 kısıydık guzel oluyor kafalarını kaldıramıyor karsı taraf..

AYNEN ÖYLE. TAKIM OYUNLARINDA MIZRAKLAR VE KAZA ALANI OLUNCA, TAKIM DAHA RAHAT BİR ARAYA GELEBİLİYOR. BİR SEFER 150 - 5 YENMİŞLİĞİMİZ VAR
  • Yah hacı siz imza diyosunuz ben ne diyorum :) yahu oyuna giriyorum sorun oynuyorumda cok oyunculuya tıkladıgımda e-postam kayıtlıydı şifremde şimdi kayıttı silinmiş ki bu cok tuaf şimdi e-postamın şifresi dogru oldugu alde girmiyor.acabah yamamı var bi ogrenmek lazım.
  • Ay icim gitti girdim beyler yamadan mış meyer lan kalbim oynadı yerinden :)
  • @hasretbiter: Aynen dostum cok ıyı sardı benı oyun denk gelırız ınsallah tekrardan..
    @mustafa469: La mustafa dıye sana demedım az once @Ted1Getir'e soyledım senın derdın ne bılmıyorum cozmussun gercı ama sana soyledım ımza ıle ılgılı seylerı puhahaha
  • Tamam imzama grup linkini koyuyorum. Mstafa yama değil update o :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GilbertoRodriguez -- 22 Mart 2013; 17:36:11 >
  • Crysis hastasıyızz :)

Crysis 3 Standart Edition - -10Alejandro10-
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted1Getir

Tamam imzama grup linkini koyuyorum. Mstafa yama değil update o :D

Bu mesajı alıntı yap de ordakı [link ile baslayan yerı kopyala ımzana yapıstır..

CRYSİS 3 MULTİPLAYER TOPLULUĞU FACEBOOK GRUP LİNKİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertydevil. -- 22 Mart 2013; 18:40:39 >
  • Tamam saol daha demin gireyim dedim 9 tane türkle akrşılaştım bi sw de takılıyolar umutcan diye birinin komtuanlıgında :)
  • bugün gece 12 den sonra takılanlar varsa oynayabiliriz arkadaş olarak eklemeyenler ekleyebilirler :)
  • tamam sayko hasret biter daha demin oyundaydı şimdi çıktı 7 kişi grup yapmışlar ben şuan onlıneyim gece 1 e kadar da onlıne olacağıma benziyor aksilik çıkmazsa bi ara kapatçam 9 da tekrar aççam sınava çalışmam gerek te hasret biter felan herkes benim gruba gelsin umutcanın grubuna girmeyin takıma katılın
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.