Şimdi Ara

CRYSIS 3 PC Multiplayer Topluluğu 65+ Kişiyiz - The Lost Island DLC! (DH Server) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.083
Cevap
7
Favori
83.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bazı arkadaşları ekleyemiyorum bu originle alakalı sanırım ben ahyz nickli arkadaştan sonrası çıkmıyor onlar beni eklerse sevinirim türk oyuncu zaten hiç bulamıyorum dedigim gibi eklerlerse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EngworKeL -- 22 Mart 2013; 20:11:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted1Getir

tamam sayko hasret biter daha demin oyundaydı şimdi çıktı 7 kişi grup yapmışlar ben şuan onlıneyim gece 1 e kadar da onlıne olacağıma benziyor aksilik çıkmazsa bi ara kapatçam 9 da tekrar aççam sınava çalışmam gerek te hasret biter felan herkes benim gruba gelsin umutcanın grubuna girmeyin takıma katılın

ben seni ekleyemedim kardeş arkadaş olarak sen beni eklen dedigim gibi gece 12 den sonra saat gece 4 de kadar online crysis deyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EngworKeL -- 22 Mart 2013; 20:15:47 >
  • By_cLL_turkey --- Standart Edition
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwertydevil.

quote:

Orijinalden alıntı: ShiRuKhaN

quote:

Orijinalden alıntı: qwertydevil.

La dogruyu soyleyın hıle'nın adı ne

hile yok bilek bu :D

Counter Strıke 2d varken basladım bende daha bu kadar bılek yok la neyse denk gelırsek anlarız zatı

gel oyuna giriyorum :) denk getirirz ya problem yok counter a benzemez bu oyun nanoyu kullancan :D

• Sakın sakın burdan arkadaş aramayın oyuna. yarısı kalitesiz herifler öldürdük diye etmedikleri küfür kalmadı...
  • Beyler az sonra videoyu sıkıştırıp yotuube ye atcam artık benim ölmelerimimi izlersiniz takımın kaybedişini bilemem :D biraz donuyodu
  • kim o küfür eden atyh mi
  • Videoyu atıyorum valla dalga geçmeyin frapsı kapattıktan sonra 5 kişi öldürmeye başladım her el :D hemde elimde tycoon vardı
  • quote:

kim o küfür eden atyh mi

taha var ottomanslap var takımdan atıldık adları türk güya ben yabancılardan işitmedigim küfürleri işittim onlardan. tek nedeni ikiside beceriksiz oyuncular öldürünce aileme kadar sövdüler. kendileri bilir yukarda Allah var
  • o taha ile ottoman tamam onlarla iletişimi keseriz. Demek aileye kadar gittiler tamam söyleyeyimde hasret biter abiye onlarla bidaha oyun oynamayalım gelirlerse kickleriz hemen sen merak etme sen oyununa bak onları yorumlarını okuma benim sesimi dinle sen :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GilbertoRodriguez -- 22 Mart 2013; 21:40:06 >
  • He bide tekrar söylüyorum facebook grubuna katılın
  • quote:

Videoyu atıyorum valla dalga geçmeyin frapsı kapattıktan sonra 5 kişi öldürmeye başladım her el :D hemde elimde tycoon vardı

tycoon ? :D
  • He Tycoon :D Hani şu 500 mermisi olan. Bu arada video linki

Oyun Videosu Ted1Getir ve tayfası PART1 TAMAMDIR YAYINDA İZLEYEBİLİRSİNİZ FAKAT SESTE Bİ SIKINTIV AR BİRAZ GEÇ GELİYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GilbertoRodriguez -- 22 Mart 2013; 23:03:13 >

• 25 kişi olmuşuz
  • quote:

He Tycoon :D Hani şu 500 mermisi olan. Bu arada video linki

Oyun Videosu Ted1Getir ve tayfası PART1 TAMAMDIR YAYINDA İZLEYEBİLİRSİNİZ FAKAT SESTE Bİ SIKINTIV AR BİRAZ GEÇ GELİYOR

vaay tayfan oldk ölemi :D

• MERHABA GENÇLİK. BUGÜN İYİ KÖTÜ OYNAMAYA ÇALIŞTIM ANCAK MODEMİN ADSL VE İNTERNET TUŞU SÜREKLİ SÖNÜP DURDUĞUNDAN (YANİ İNTERNET KOPTUĞUNDAN) TAM VERİMLİ OYNAYAMADIM. CRYSIS I OYNARKEN DE SUREKLI TEKRARLIYOR. İNTERNET SINIRLAYICILAR VAR FALAN DENİYOR BÖYLE Bİ SORUNLA KARŞILAŞMIŞ ÇÖZÜME ULAŞMIŞ ARKADAŞ VAR MI.
  • Hahahha Evet :)
  • Hasret Abi naber :D
  • ehhe çok güzeldi.. hepiniz ço kgüzel oynuyorsunuz bana adam kalmıyor genelde ..

bende crash problemelri vardı (precision x d3doverridrr uyumsuzluk) crysis 3 son patchtan sonra arada bir oyundan çıktıysam anlayın k iondandır fakat problemi çözdüm sanırım(DEP ayarlarıyla) son 1.5 saattir sorun olmadı

7 kişi takım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 23 Mart 2013; 0:59:07 >

• @ShiRuKhaN
    Kardesim son oyunda ne yaptin öyle yav,almis sopayi kosturuyor milletin pesinden Hayir tam adami vuracam caaat demiri firlatiyor kurbanin yüzüne,ama helal olsun fena oynuyorsun
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.