Şimdi Ara

CRYSİS 3 ÜN KONUSU NE OLACAK? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.e.a.r

Laz asker bölümünde resmen şaşkına uğradım. Acaba yanlış mı duydum deyip kitlendim pc başına

Ula... Noldi Saaa

Konusu herzamanki gibi tek tabanca takılmak. Benim yanıma asker veriyorlar ben 1 tane asker göremiyorum hepsini ben delik deşik ediyorum mübarek.

Eğer İstanbul veya Türkiye çevresinde olursa muhteşem birşey olur gibime geliyor.

o laz askerler bitirmişti beni zaten gülmekten bi hal olmuştum ayrıca crysis 2 yi değerlendirirsek mükemmeldi tek kelimeyle gerek grafik gerek konusu tek eksiği 2nin kısa olmasıydı gecenin dördünde oyunu bitirmek gerçekten çok güzel olmuştu helede profıt ı gördüğümde ve konuşmalarını dinlediğimde şoka girmiştim büyük süpriz olmuştu 3e gelirsek bence bu oyun serisi uzar 5-6 çıkar BENCE... o yüzden 4 e kadarr savunma yaparız ve olaylar gelişir teknoloji gelişir ve merhaba sef gezegeni... crysis 3... yapılan bir röportaj da cevat yerli ufaktan ufaktan istanbul da olabileceğinin sinyallerini verdi umarım türkiyede geçer 3 hakkında ben bir şey istiyorum aslında Burdan cevat yerliye sesleniyorum lütfen sadece tek şehir değil de farklı şehirlere de yolculuk olsun konusunda tek bir şehir olmasın ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeRT689 -- 4 Nisan 2012; 5:54:56 >

• crysis 3 konu olarak hep şehirler veya ülkeler arasında geçecek dünyayı uzaylı istilasından kurtarmaya çalışacağız belki oyunun sonunda seflerin ana gemisini yok ederiz dünya yörüngesinde olabilir. crytek firmasından artık bir açıklama bekliyoruz crysis serisi 2. oyunu ile bitmemeli
  • Sefler sadece New york ve lingşang adalarında değiller sefler her yerdeler Crysis 3'te yine seflerle savaşcaz galiba
  • ne olursa olsun çıksında
  • Zamanı yavaşlatma ve silahsız kombolar olsa güzel ve süper olurdu diye düşünüyorum.
  • Anladığım kadarıyla aslında alcatraz prophet mış çünkü Crysis 2 nin sonunda Ernst Rasch'a ben Prophet diyor bir de merlinin kazanında son birkaç bilgide de prophet(alcatraz) denmiş

http://www.merlininkazani.com/Crysis_3-oyun_oninceleme-50595p1.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknopat3439

Anladığım kadarıyla aslında alcatraz prophet mış çünkü Crysis 2 nin sonunda Ernst Rasch'a ben Prophet diyor bir de merlinin kazanında son birkaç bilgide de prophet(alcatraz) denmiş

Evet , bende öyle tahmin ediyordum. Prophet kafayı yedi kendine farklı bir gerçeklik oluşturdu diye düşünüyordum. 3 gelsin o zaman anlarız

• quote:

Orijinalden alıntı: ||SerdenGeçti||

quote:

Orijinalden alıntı: teknopat3439

Anladığım kadarıyla aslında alcatraz prophet mış çünkü Crysis 2 nin sonunda Ernst Rasch'a ben Prophet diyor bir de merlinin kazanında son birkaç bilgide de prophet(alcatraz) denmiş

Evet , bende öyle tahmin ediyordum. Prophet kafayı yedi kendine farklı bir gerçeklik oluşturdu diye düşünüyordum. 3 gelsin o zaman anlarız

abi siz nerde kalmışsınız anlamadınız mı prophet giyside hapsoldu daha uzun süre giyside kalsaydı artık o giysiyi değil giysi onu kontrol edecekkti o yüzden çıkardı ve hemen birini bulmak zorunda kaldı yani giysi=prophet prophet komut veriyordu hatta oyunda arada sırada -kalk asker- -ölme vakti değil- tarzında bir şeyler söylüyordu.. yeterince açık olmuştur umarım ...

-
    -
    -
    ----> PROPHET ÖLMEDİ GİYSİMİZDE YAŞIYOR

• Edindiğim bilgilere göre Crysis3'te yine dünyadayız.Ama 20 yıl sonraya gidiyoruz ve haliyle teknoloji gelişiyor.Nanokubbe diye bişey icat ediliyor.Bu kubbeler savunma amaçlı.Her kubbenin altında farklı hava koşulları var.Birinde çöl ken diğeri buzul olabiliyor.Bu sefer Newyork un dışına çıkabiliyoruz ve dışarıda soğuk hava hakim.
    Diğer bir bilgiye göre yanımızda başkaları olacak ama kaç kişi bilmiyorum.
    Bide Ok kullanacağız :D
    Heyecanla bekliyorum.Şu pc yi bi toplasam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keikosh

Edindiğim bilgilere göre Crysis3'te yine dünyadayız.Ama 20 yıl sonraya gidiyoruz ve haliyle teknoloji gelişiyor.Nanokubbe diye bişey icat ediliyor.Bu kubbeler savunma amaçlı.Her kubbenin altında farklı hava koşulları var.Birinde çöl ken diğeri buzul olabiliyor.Bu sefer Newyork un dışına çıkabiliyoruz ve dışarıda soğuk hava hakim.
    Diğer bir bilgiye göre yanımızda başkaları olacak ama kaç kişi bilmiyorum.
    Bide Ok kullanacağız :D
    Heyecanla bekliyorum.Şu pc yi bi toplasam...

NYC dışına çıkabiliyor muyuz ! =) mutlu oldum şimdi :D onun dışında her şeyi biliyordum da o iyi olmuş bak şimdi :D o değilde NanoKubbeler gereksiz olmuş bence saçma ama bu kubbeler sadece bu mevsim işine mi yarıyor onu bilmek lazım -öyle mi ?- Neyse ya bir oyunu görelim de :D

• Galiba Nano Kubbe ler yaratık varlığını hapsetmek için yapılmış
    ama tam bilgi için oyunu beklicez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Galiba Nano Kubbe ler yaratık varlığını hapsetmek için yapılmış

oyunun çıkacağı tarih belli değil değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeRT689

quote:

Tam tarih yok bildiğme göre.2013'ün baharında çıkıcak galiba
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MeRT689

quote:

Tam tarih yok bildiğme göre.2013'ün baharında çıkıcak galiba

Herkes öyle diyor farklı bir zaman dilimi gösteren yok ilkin için teşekkürler.
  • Tam tarih bildirilmediği için öyle diyoruz.Ama takipteyim açıklanır açıklanmaz yazıcam buraya
  • Bende oyundaki en önemli şeylerden biri o adada ne olduğu. CEvat abi o adayla ilgili 5-6 bölüm koyarsa süper oolabilir. Kim bilir belki yıllar önce gördüğümüz o sahte videolar aslında 3'ün videoları olabilir. Ama en önemli şey oyunda ARAÇ kullanmak olacak. Ben yaya kalmak istemiyorum oyunu kesinlikle orijinal alacağım ve cod tarzı oyun istemiyorum
  • Nano kubbe olayi bence ozgur dunya olayini sinirlamak icin yapilmis bir senaryo parcasi.yoksa adamlar koskoca newyork tasarimi ile ugrasaklardi.kubbe olayi ile bunu belirli bir sinira koydular ve farkli iklimler ile oyuna gorsel şolen yapicaklar.ayrica izledigim videolardan crysis 3 un 2 de oldugu gibi taktikselliği cok yapmacik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

quote:

Orijinalden alıntı: schumi0411
    eğer şefler ıstanbula gelirse eyüp camiye götürüp töbe ettiririz imana gelirler :)

seflerde bir yaratık var tosun mübarek illa 2-3 tane roket atmak gerekiyor zayıf noktası var mı o şeyin? Birde sinyalci de çok yoruyor onun da zayıf noktası var mı?

headshot yiyolar yada x43 mike bul bi yerden 5 saniyede emiyor jöle gibi meretleri
  • beyler iki sorum var ;

prophet başından beri o son bölümdeki pisliğin içinde miydi ?

alcatraza noldu bea
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.