Şimdi Ara

Crysis 4 | PS5 | ANA KONU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
6
Favori
2.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Koyuosn online store da satılıyor zaten, ne yayıncısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SacredDivinity kullanıcısına yanıt

Yayıncı aynı zamanda oyunun yapım maliyetlerinin tamamını veya bir kısmını da karşılıyor hocam, Fon sağlıyor yani. Ona ek hem diskli basımı, dağıtımı, ticari tüm masraflar, işlemler ve sorumluluklar da yayıncıda oluyor. Oyun çıkana kadar 2-3 yıl boyunca geliştirilirken, geliştirici ekiplerin ve tüm stüdyo çalışanlarının maaşlarını ödüyor.

• "Bize bi b*k söylemiyorsun, Aztec geberdi ama bunu neyin yaptığı hakkında en ufak bi fikrimiz bile yok"

• Nomad'in hikayesine devam etsinler yeterli. Crysis 1 ile Crysis 2 arasında devasa hikaye boşluğu var. Mesela Nomad'in yüzünü dahi görmedik ilk oyunda. Bekleyip göreceğiz.

• promedyumx P kullanıcısına yanıt

Nomad'in hikayesini, Crysis 1 ve 2'nin arasındaki boşluğu çizgi roman gibi bir şey ile anlatıp çok basit geçiştirmişler idi sanki, 3. oyunda toplanabilir belge, veri ıvır zıvır da Raptor ekibinin akıbeti ile ilgili bilgiler vardı.

Ama bunlar ve Nomad'in hikayesi hep çok yüzeysel işlenip geçiştirildi, varsa yoksa Prophet. Zaten 2. oyunda Raptor ekibinden kimsecikler yoktu bir tek 3. oyunda Psycho çıktı karşımıza o kadar..

• Szeth-son-son-Vallano kullanıcısına yanıt

Boşlukları dolduracak güzel bir hikaye ile bağlarlar ise çok güzel olur. Aksi durumda "aaa şuralarda bir yerlerde yok edilmemiş bir Sef kalmış onlarda başka uzaylıları destek çağırmış" mantığı ile giderlerse çöp bir oyun olur.

• Bir tür evrim geçiren nanosuit üzerinden giderler bence, geçmişi anlatacaklarını sanmam.

• Source kullanıcısına yanıt

Umarim Yerli kardeşlerin "oyunun konusunun İstanbul'da geçmesi" gibi bir kıyağı olur bizlere. Artik biktik Amerika'da gecen hikayelerden.

• melkor23 kullanıcısına yanıt

Bana da öyle geliyor, hatta bakarsın belki de artık kötü adam biz oluruz sef ordusu ile birlikte dünyayı ele geçiririz fln Crysis 4 | PS5 | ANA KONU 

• Basitçe sefler geri döndü demezler herhalde. Geldikleri yere saldırıya gidilebilir baska gezegende savaşılabilir o sırada portaldan gecerken falan dunyaya istanbula gecen yaratıklar olursa yarısı da orada geçer sonra bunlarin gezegenini patlatırız
    Hatta dünya olan kısımda prophet bedeni ile butunlesen zırhı ile gelir yardım eder.

3 un öncesini anlatmasin ya sevmiyorum ilerisini bildigim hikayelerin eskisini izlemeyi oynamayı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Aslında karakterler tam ölü değil.

Prophet giysi ile birleşti, psycho hala hayatta. Ayrıca nomad ölü değil. Crysis 3'ün veritabanı dosyalarında nomad ile alakalı tüm veriler silinmiş durumda. Crysis comics'de nomad cephlerin adadayken saldırısında vuruluyor. Ancak sadece vurulduğu söyleniyor ölü mü belli değil.

Nomad muhtemelen yaşıyor olabilir.

Kaldı ki Crysis 3 aslında bir çok taşı yerine oturtmuyor. Crysis 2 oyunundan neredeyse 20 sene sonrasında geçiyor. Bu oyunda bence arada ki eksik kısımları doldurmaları lazım. Abi kos koca 20 sene? Ne oldu bunca zaman?

Yerli kardeşlerin zaten arasından birisi kayıp artık umarım ellerine yüzlerine bulaştırmazlar seriyi.

• 3 kardeş arasında oyun konsunda en yetenekli olan Cevat Yerli artık Crytek'de değil. Bence önemli bir kayıp umarım iyi bir ekiple ses getirecek iyi bir oyun yapmayı başarırlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Source kullanıcısına yanıt
    Hocam ben geçen araştırdığımda aslında Cevat Yerli'nin şirketten temelli ayrılmadığını sadece şirketteki pozisyonunun (baş yöneticilikten daha aşağı bir pozisyon) değiştiğini öğrendim. Yine kendisiyle konuşarak fikir elde edebilirler belki

• Prophet ölü, nanosuit Prophet'ın zihni Alcatraz'ın da bedeni ile birleşerek bir tür evrim geçirip başkalaşmıştı. Nanosuit artık farklı bir tür haline geldi hatta, onu Prophet ya da Alcatraz olarak sayamayız. Bunun dışında çok da bir detay hatırlamıyorum, ortada nanosuit de kalmamıştı sanırım. Bana göre evrim geçiren bu nanosuit üzerinden giderler, evrim geçirmesinden ötürü yeni özellikler falan eklenir, ki zaten ceph teknolojisinden de yapıldığı için belki kalan ceph'ler varsa onu hisseder tekrar gelirler falan, aşağı yukarı bence böyle bir şey çıkacak hikaye anlamında bir beklentim yok.

Prophet alcatrazın bedenini kendi genetik kodları ile değiştirdi. Nano suit alsında tamamen kapsül görevi görüyor.

Prophet kendini giysiye kopyaladı, alcatraz zaten ölüydü ancak bedeni cephler tarafından ele geçirilmediği için giysi ile yedek parça gibi değiştirdi prophet kendi bedenini.

Alcatraz zaten tunguska iterasyonu ile tamamen propheta döndü. O crysis 2 de hargreaveden aldığımız iğne giysinin tüm yetkilerini değiştiriyor. Nano botlar bu sayede alcatrazın bedenini prophetin bedeni haline getirdi. Crysis 3'de sonda bu sebepten prophet yine olduğu gibi görünüp pelerin moduna geçmişti.

• Nostalji yapalım :)

Crysis 4 | PS5 | ANA KONU

• Crysis 4 | PS5 | ANA KONU 

Crysis 4 | PS5 | ANA KONUNikTekyoutube
    But Can it run Crysis Though? It doesn't really matter because all the GPUs right now are overpriced or not available. But this is how I think the monster GPU would react to the announcement trailer of Crysis 4, I can't wait to see how that game will look though XD Hey You, Wanna Connect with me? Here's where to find me on Social Media: Discord: https://discord.com/invite/PeUZkPBb7z Instagram: https://www.instagram.com/niktekchannel Facebook: https://www.facebook.com/niktekchannel Reddit: https://www.reddit.com/user/niktekchannel/ Twitter: https://twitter.com/niktekchannel Support me on Patreon: https://www.patreon.com/niktek #Crysis4 #RTX3090Ti
    https://www.youtube.com/watch?v=ytjLsTgJo_o
  • Nomad geri dönmeli nomad siz Crysis e Crysis demem ulen Multiplayer mod u da bir elden geçirirlerse tadından yenmez ağa vuruş hissiyatı felan çok iyi bir şekilde geleceğine inanıyorum vesselam grafikleri konuşmaya gerek duymuyorum zaten adı üstünde Crysis

• Bana kalırsa Crytek oyunu çok uzun bir süredir geliştiriyor. Önümüzdeki yıl içinde çıkarırlar diye düşünüyorum.

Multiplayer'ı çok umurunda değil fakat para kazanmak istiyorlarsa(kazanmalarını isterim.) Destiny benzeri bir dünya oluşturabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 1 Şubat 2022; 20:24:2 >
  • Hitman 3 Oyun Yönetmeni Mattias Engström Crysis 4 Ekibine Dahil Oldu

Crytek, bu yılın Ocak ayında Crysis serisinin yeni oyunu Crysis 4 üzerinde çalıştığını duyurdu. Uzun süredir ses çıkmayan seri için bu 4. oyun, yeni nişancı ve aksiyon deneyimini oyunculara sunacak.

Crysis 4'ün geliştirilmesi devam ederken IO Interactive'de Hitman 3 üzerinde oyun yönetmeni olarak çalışan Mattias Engström'ten yeni bir haber geldi. Bu doğrultuda Engström, bu sefer Crysis 4 için kolları sıvayacak.

Resmi Crysis Twitter hesabından yayınlanan bir gönderide, bu konu hakkında şunlar belirtiliyor: "Bu haftadan itibaren Mattias Engström, Crysis serisinin 4. oyunu üzerinde çalışmaya başlayacak. Oyun yönetmeni olarak Crysis ailesine katıldığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz."

Öte yandan Crytek'in şu anda 25'in üzerinde iş ilanı bulunuyor. Bu kapsamda sanatçı, tasarımcı, programcı, mühendis ve daha fazlası aranıyor. 

Crysis 4 | PS5 | ANA KONUCrysistwitter
    “We are happy to announce that Mattias Engström, known for his work as Game Director for Hitman 3 at IO Interactive, joins the Crysis family as Game Director for the 4th installment in the Crysis franchise, starting this week.”
    https://twitter.com/Crysis/status/1521540768460115969

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.