Şimdi Ara

Crysis acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 4850 vapor-x ekran kartı 2 gb ram amd 7850 işlemci var.İşletim sistemim xp sp3 crysis'i açmak istediğim açılıyormuş gibi oluyor siyah ekran geliyor ama kısa bir süre sonra masaüstüne geri dönüyor sizde nedeni ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum

• Oyunu tamamen kaldırın regedit ve temp'tende silin uzantılarını yeniden başlatıp pc'yi öyle temizleyin buraları uzantıları kalmasın tekrar deneyip kurun...
  • Hocam dediklerinizi yaptım ancak yine aynı sorunu çıkarıyor.Aynı oyunu başka bir arkadaşa kurduk orda böyle bir sorun çıkarmadı.Acaba ekran kartı veya sürücülerle mi alakalı bir türlü anlayamadım diğer oyunlarda sorun çıkmadı
  • vcredist_x86 ve PhysX_7.09.13_SystemSoftware sisteminizde yüklü mü ? değilse yükleyin .
  • quote:

Orjinalden alıntı: ser_ka_n

vcredist_x86 ve PhysX_7.09.13_SystemSoftware sisteminizde yüklü mü ? değilse yükleyin .

Malesef yine işe yaramadı
  • ATI'nin hangi sürücüsü kurulu ?

Birde powerın ne marka model ?
  • 9.5 sürücüsü kurulu high power 650 watt güç kaynağı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun yardım
    8 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dvd deki directx i yinede kurun ve birde 9.6 ile deneyin .
  • directx'i kurdum o da işe yaramadı.Sürücüyüde deneyim acaba crack'ten dolayı sorun çıkarıyor olabilir mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ProMaGe

directx'i kurdum o da işe yaramadı.Sürücüyüde deneyim acaba crack'ten dolayı sorun çıkarıyor olabilir mi ?

Olabilir ancak yukarda yazmışsınız arkadaşımda bir sorun çıkarmadı diye.
  • Bence senin oyun dosyanda sorun var kardeşim

• Beyler herkese teşekkür ederim.Ancak ne denediysem olmadı son çare olarak sistemi güzelce temizleyip kurmak olacak
  • Eğer Crysis Warhead'dan bahsediyorsan onun crackleri falan oluyor.Aynı sorun benim Vista 64 BİT'tede vardı.Ama cracklerle falan hallettim.Netten araştır bi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.