Şimdi Ara

Crysis oyun hediyeli yarışma (20 adet Türkçe)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun severleri ilgilendireceğini düşündüğüm için yazayım dedim. Cevat Yerli yapımı Crysis oyunu Türkçe Menülü ve SESLENDİRMELİ olarak çıktı. Türkiye'nin büyük Teknoloji sitelerinden olan PCLabs da 20 adetlik Crysis yarışması düzenliyor. Sanırım amaçlarınında biri de Dünyaca ünlü bir oyunun Türkçe olarak çıkmasına destek vermek.

Neden destek vermeliyiz?

Nedeni basit. Crysis dünya çapında beğenilen, oynanan bir oyun ve Türkçe versiyon lansmanı geçtiğimiz günlerde yapıldı. İlk defa bu büyüklükte bir oyun %100 Türkçe olarak Türk oyuncularına sunuluyor. Önümüzdeki yıllarda çıkacak oyunlarda %100 (patchsiz) Türkçe seslendirme Türkçe menü istiyorsak bu oyunu orjinal satın alıp oyun üreticilerine Türkçe oyun çıkarttıklarında ne kadar satabileceklerini göstermeliyiz. Kaldı ki oyunun fiyatı yurt dışında ~50$ iken Türkiye'de 49 YTL. Bu oyunun satış istatistikleri oyun üreticilerine referans olacak ve artık Türkçe oyunlar çıkacaktır. İstatistikler yapımı hala devam eden Hükümran Senfoni oyunu içinde referans niteliğindedir. (Hükümran Senfoni Türkiye'deki satış kaygıları nedeniyle sponsor bulamamış bir ara yapımı durdurulmuştu. Ayrıntıları/yapımcı röportajlarını googledan bulup bakabilirsiniz.)

Crysis ile ilgili ayrıntılı bilgileri/Videoları en üstte asılmış olan Crysis konusunda bulabilirsiniz.

Duyarlı Türk oyun severini bu oyunu ORJİNAL almaya davet ediyoruz.

quote:

20 adet Türkçe Crysis Hediye Ediyoruz!

Hepimiz Crysis'i bekliyorduk, duyurusu yapıldı, demosunu indirdik, hepimiz çok heyecanlandık. Müthiş bir Türkçe versiyonu duyuruldu, daha da heyecanlandık !

PC Labs ekibi olarak, Yerli kardeşlerin bu jestini pas geçmiyoruz ve biz de PC Labs okuyucularına tam 20 adet Türkçe Crysis hediye ediyoruz. Üstelik yarışmamızın sponsoru da yok, tüm bunu PC Labs olarak kendi cebimizden karşılayacağız. Intel bizi pas geçti ancak biz Crysis'i pas geçmiyoruz. Yerli kardeşlere kendi teşekkürümüzü en azından böyle ediyoruz.

İşte hediyelerimiz:

20 adet Türkçe Crysis !
    3 adet Kaspersky Antivirüs !
    5 adet PC Labs Fincanı !

Katılmak İçin Tıklayın...

• ok de sroyla bi alakası yok bence bu isteğini yöneticilere söyle yeni bölüm açsınlar(sanmıyorum ama şansını dene) hem ben bu oyuna 49 ytl vereceğime sroda silk gold vs. alırım çünkü ben silkroad oynarım oynamadığım bir oyunnun türkçe olması ne işime yaraki

mantıksızsa söyle...
  • Konunun silkroad ile alakalı olmadığını elbette biliyorum. Konu zaten direk Türk Oyun Piyasası ve Türk Oyuncularıyla alakalı. Burasıda Türk oyunseverlerinin devamlı takip ettiği bir forum olduğundan yazma gereği duydum. Zaten Donanım Haberin ilgili bölümünde Crysis Türkçe Lansmanının videoları ve röportajları var. Benim bu konuda yazdıklarım kendi düşüncelerim ve başka bir Teknoloji sitesinin hediyeli yarışması.

Bu oyunu alak yerine silk alma mevzusuna gelince.. Yazımda anlatmak istediğimi anlamadıysan (ki pek anlamış gibi durmuyorsun) zaten alma oyunun orjinalini. Hatta sadece silkroad oyna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raytracer -- 16 Kasım 2007; 21:41:29 >
  • öyle yapacağıma emin olabilirsin
  • up
  • saolasın raytraver senin gibi duyarlı TÜRK vatandaslarının olması sevindirdi beni.üniversitedki bircok arkadasım da oyunun orjinalini almaya kara verdi.amac destek olmak yeni ve güzel türkce oyunların yapımına katkı saglamak.kaldı ki oyunda kötüye benzemiyor.bi dedjbenim gibileri kafana takma sen.onlar bu tarz seylerden anlamaz.onlar sadece silkroad gibi kalitesiz(hizmeet lag dc olarak) oyunlara para verip yabancıları zengin eder.
  • ya benim oyunumdan sanane adama illa ceza puanı aldırcanız yaa ben seninkine karışmıyorum sende karışma ben sadece konu yanlış yerde dedim onuyu saptırıp milleti galeyana getirme

quote:

saolasın raytraver senin gibi duyarlı TÜRK vatandaslarının olması sevindirdi beni

bu oyunun türklükle alakası ne bu oyunu oynamayanlar türk diilmi türk sktörü açısından iyi bişi ama senin söyleyiş tarzın beni türk değilmişim gibi gösteriyor konuşmalarına biraz dikkat et
  • olayın boyutu sadece bir oyunla sınırlı olmadığından bu kadar üstüne düşüyoruz. Cevat Yerli ne babamın oğludur ne de bana herhangi bir faydası vardır. Konuyu burda bireysel bencillikler içinde düşünmüyoruz. Bu ülkemiz için bir firsattır. İlk mesajımda söylediğim gibi Crysis Türkiye istatistikleri Türk yapımı Hükümran Senfoni için referans niteliğindedir. Hükümran Senfoni oyunu yapımcılarının röportajlarının tamamına yakınını izledim. Proje müdürünün üzerine basarak söylediği şey Türkiye'deki korsan oyun piyasasının büyüklüğü nedeniyle Global dağıtıcıların oyun ile ilgilenmemesi. Globl dağıtıcılardan birkaçı dağıtımı üstleniriz fakat Türkiye'ye pek özen göstermeyiz bile demişler. Düşünebiliyormusunuz ülkemizin vatandaşları tarafından ülkemizde yapılan bir oyunu ülkemizde dağıtmaya yanaşmıyorlar. Neden? Adam yaptığı masrafı çıkartamamaktan korkuyor. Ayrıca bu sebeplerden dolayı oyun yapımında harcanacak parayı verecek sponsorları bulmaktada zorluk çekiyorlarmış. Crysis'i orjinal satın alarak Türk oyun sektörüne de ivme kazandırabiliriz. Global oyun yapımcıları artık Türk oyuncularını dikkate almaya başlarlar. Bütün çabamız uğraşımız bu yüzdendir.

• quote:

Orjinalden alıntı: djbenim

ya benim oyunumdan sanane adama illa ceza puanı aldırcanız yaa ben seninkine karışmıyorum sende karışma ben sadece konu yanlış yerde dedim onuyu saptırıp milleti galeyana getirme

quote:

saolasın raytraver senin gibi duyarlı TÜRK vatandaslarının olması sevindirdi beni

bu oyunun türklükle alakası ne bu oyunu oynamayanlar türk diilmi türk sktörü açısından iyi bişi ama senin söyleyiş tarzın beni türk değilmişim gibi gösteriyor konuşmalarına biraz dikkat et

sana türk deilsin diyen olmadı ki.ben sadece duyarsız oldugunu anlatmaya calıstım.lütfen kavga cıkartmaya calısma
  • konunun bir sure burada durmasinda sakinca gormuyorum.

konu ile ilgilenmeyenler mesaj atmak zorunlulugu hissetmesin kendilerinde.
    iyi gunler..
  • oyunu anlamadım nasıl bir oyun neyle ilgili açıklama yaparmısınız
  • bence gerekli bir konu olmuş..bende genelde orjinal oyun almam (emule sağolsun) ama bu oyunu mutlaka orjinal alacağım..cevat yerli ile yapılan röportajıda izlemiştim geçen gün. Dediği gibi bir beklentisi yok ama şuan itibari ile türkçe destekli oyun çıkarmaları taktire değer bir davranış. Orjinal alarak türkiyedeki potansiyeli göstermemiz gerektiğini düşünüyorum, böylelikle ileride çıkabilecek oyunlarada referans olabilir..

(dip not: sırf bu oyunu rahat oynayabilmek için bütçemi sarsarak yeni sistem toplayacağım..o derece destek veriyorum bu oyuna)
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.