Şimdi Ara

CRYSIS Reckoning de donma sorunu.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu bölüme kadar hiç bir sorun yoktu,şimdi geminin üzerinde o koca hayvanı öldürmeye çalışıyorum ama oyuna başlayıp 2 3 dakika savaştıktan sonra oyun onuyo ve windows bu programı kapatıyor tarzı bişe çıkıyor. sorunun çözümünü bulmaya çalışıyo fakat bişe bulduğu yok. acaba o bölümlemi alakalı yoksa bilmeden bişeylerimi deiştirdim.. ekran kartı dicem bu kadar zamandır yoktu şimdimi ortaya çıktı.. ki onuda denedim silip baştan yüklemeye çalıştım yapmaz olaydım driver ı baştan yükleyene kadar gezmediim forum kalmadı..
    sonuç olarak reckoning bölümü sorunlu, o geminin üzerindeki canavarı öldüremeden donuyo oyun ve ilerleyemiyorum belki ilerde bu sorun kalmaz o yüzden o canavarı öldürdükten sonraki bi yerden save i olan warsa atabilir mi.. veya başka bi çözümü..?? silip baştan yüklemeyide düşünüorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuralpg -- 7 Aralık 2008; 18:37:43 >

• bu bölümün son bölüm olduğunu öğrendim ama şu oyunu bi bitirdim diyebiliyelim die yine de crysis 2 ye başlamıyorum.. lütfen bi yardım edinde bende şu dertten kurtulim..
  • Konu Acmadan Once Bolumde Arama Yapınız, Ana Konudan Devam Ediniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo 3 Donma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.