Bildirim
Crysis Warhead Cokluoyuncu Yok!!!
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Crysis Warhead'in çoklu oyunculu modu Crysis Wars adı altında ayrı bir DVD'de bulunuyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: nForcer
Crysis Warhead'in çoklu oyunculu modu Crysis Wars adı altında ayrı bir DVD'de bulunuyor.
Tabi arkadaş orjinal aldıysa -
ben olması lazım diye ahtırlıyorum -
Crysis Warhead ı online oynamak için orjinal almalısın warhead ın yanında ek dvd olarak Crysis Wars var onla online oynayabilirsin -
quote:
Orjinalden alıntı: CzT1me
Crysis Warhead ı online oynamak için orjinal almalısın warhead ın yanında ek dvd olarak Crysis Wars var onla online oynayabilirsin
sen oynuyormusun arkdaşım? nick imzada oldugu gibi belki karşılaşırız ama türk serverlarda oynamıyorum oy ayrı mevzu
neden diye sorarsan her zaman oldugu gibi küfür ve hileden dolayı -
quote:
Orjinalden alıntı: En_DiabLO
sen oynuyormusun arkdaşım? nick imzada oldugu gibi belki karşılaşırız ama türk serverlarda oynamıyorum oy ayrı mevzu
neden diye sorarsan her zaman oldugu gibi küfür ve hileden dolayı
Ben crysis wars ı oynuyorum ve server imiz war
www.crytr.com bekleriz -
server biliyorum ama dedigim gibi hileli serversa hiç gelmeyim arkdaşım he o secenek var diyeceksin oyunun kendi menusunda hile açık olanda var kapalı olanda var ama kapalı olandada hile yapıyor millet
hile yoksa elbetteki kendi serverımıza takılırız elin sererlarında sadece oynuyoruz iki seviyeli sataşma yok bişi yok oyna baba oyna
adamalr bişi yazıyor ama nece ararsan var -
24 saat admin lerimiz online yani hile gibi şeyler olduğunda direk kick liyoruz - küfür meselesi söz konusu bile deil direk bann lanır
msn adresimi pm den atıyım oyun hakkında biraz bilgi veririm anlaşılan yenisin =)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CzT1me -- 19 Mart 2009; 1:50:42 > -
msn ekledim arkdaşım bu akşam servera giricem sizin bi tozunu attırayım şaka yavs o kadar iyi degilim kendi çapımda işte takılıyorum ama
bu oyun yüzünden işten atılcam o kesin her gün geç kalıyorum bugunde geç kaldım -
quote:
Orjinalden alıntı: En_DiabLO
msn ekledim arkdaşım bu akşam servera giricem sizin bi tozunu attırayım şaka yavs o kadar iyi degilim kendi çapımda işte takılıyorum ama
bu oyun yüzünden işten atılcam o kesin her gün geç kalıyorum bugunde geç kaldım
Server adı S.A.T. TR msn den ulaşabilirsin bana
-
oke akşama görüşmek üzere arkadaşım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X