Şimdi Ara

Crysis World At War 2011 Yapım Aşamasında !!! [ Capslar Değiştirildi ] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mart ayında çıkıyormuş sanırım BC2 ile kapışacaklar..bu arada grafikler Ultra Highde GeForce mx440 ta çekilmiş..
  • oyun korsan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazytaxi

oyun korsan mı?

yok crysis
  • Resimler felaket.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Sky -- 29 Kasım 2009; 11:48:13 >
  • bune yavv, şaka mı bu?

hiç boşuna uğraşmışlar da zartmış da zurtmuş demeyin.. 2011 diyosunuz grafiklere bak 1500 kişiyle bumu çıkar ortaya Allah aşkına.. "e bunlar low görüntü amaa" falan da denilmez ki şimdi, oyununuzu tanıtıyosunuz ama o da ne, low görüntü veriyosunuz, komedi yaa..

bildiğin süper amatör bi mod gibi görünüyo..

illede cryengine mi kullanmak istiyosun.. al bak böle şeyler yapmaya çalış yoksa boşuna uğraşıyosundur, bu görüntülerle anca forumda başlık kalırsın..

http://www.youtube.com/watch?v=7AnzT3O24-E gerçi burda crysis 2 demiş ama inanmayın deil ;)

quote:

Orijinalden alıntı: lordareon

Bu arada seneryo ve senerio bir futbolcu mu? Brezilyali olsa gerek..

puahhhhhaa

• quote:

Orijinalden alıntı: BlitzVolt

Mart ayında çıkıyormuş sanırım BC2 ile kapışacaklar..bu arada grafikler Ultra Highde GeForce mx440 ta çekilmiş..

+1 2008'de çıkan Crysis'in grafikleri daha iyi Modla yapılmış yeni oyun gibi gösteriyorlar

• anti alliasing kapalı açında görüntü patlar
  • Ben böyle bir yapımda yer alıyor olsaydım ekran görüntüsü kalitesini asla düşürmezdim. Düşürene de izin vermezdim.

Bu görüntüde tüm ayarlar lowda olduğu farkediliyor. Böyle bir görüntü verilmesi bana göre projenin pek profesyonel işi olmadığı izlenimini verir. Ben pek birşey olacağını düşünmüyorum bu projeden ya da moddan. Bana göre de sallamasyon bir proje.

Crysis World At War 2011 Yapım Aşamasında !!! [ Capslar Değiştirildi ]

• Crysis warheaddan sonra sittin sene oynamam crysis.Çok farklı bir kurgu olsaydı daha güzel olurdu mesela atlantis ortaya çıkıyor biz orayı gizli tutmak için gönderiliyoruz orada mitolojik canlılar felan olsaydı daha etkileyici olurdu.
  • Bekliyorum Deniyecem Ama Muhmemelen Sallamasyon
  • bu oyun başlı başına bir oyun olabilir ancak grafikler low ayarlarda çekilmiş fotoğraflarıdır high ayarlarında çekilmiş olsa daha net olurdu resimler fakat oyun seneryosu daha iyi olabilir bekleyip görelim.

arkadaşlar resimleri dikkatli incelerseniz motion bulur ve çoklu oyuncu desteğinin bir arada oluşu oyunun kaliteli olduğu anlamına geliyor anladığım kadarı ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay25 -- 30 Kasım 2009; 18:37:18 >
  • oyun capsları değiştirilmiştir.
  • Low Low mahsunn..
  •  Crysis World At War 2011 Yapım Aşamasında !!! [ Capslar Değiştirildi ]
  •  Crysis World At War 2011 Yapım Aşamasında !!! [ Capslar Değiştirildi ]
  • Herhangi bir resmiliği yok. Hatta geyik amaçlı açılmış bir konu olmadığını gösterecek herhangi bir kanıt yok.

Konu kilitlenmiştir. Konuyu açan üyemiz, bana PM'den yapımla ilgili resmi internet sitesi, vs... gösterirseniz inceler gereğini yaparız. Ancak şu haliyle hiçbir şey ifade etmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.