Şimdi Ara

CRYSISI HILESIZ BITIREN VAR MI ACABA ??? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
5.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ZbrCED

quote:

Orjinalden alıntı: egomanyak.

deltada hilesiz bitirdim
    cephane sorrunu ilerde kalkıyo ortadan görünmez olup kafaya kafaya at görünmez ol kaç valla oyun kaç bölüm unuttum ama bende hatırladıgım bişi var oda ilk bölümlerde çok az mermi oldugu bölüm ilerledikçe mermi sıkıntısı kalkıyo

Dostum sen ne yaptın öyle yaaa... Delta ve hilesiz, önünde saygı ile eğiliyorum...

Oyunu çıktıktan bir hafta sonra bitirmiş durumdaydım. Hilesiz, kolay modda, düşük çözünürlük, düşük kalite ile. Sırf crysis oynamak için imzadaki sistemi topladım. Ama bi isteksizlik hiç sormayın. Gerçekçi modda zorlanıyorum. Hile yapmayacağım bakalım.

dostum delta zor falan ama zor olduğu kadarda zevkli kesinlikle kolayda bitirdikten sonra bir dene zorlanırsın ama eğlenirsinde.nişangah falanda yok arpacıktan hedef alıosn baya zevkli.

• 3 günde ben 2 kere normalde bitirdim
  • 1. de delta modda bitirdim pc de 2. de ise touch padle normal modunda bitirdim.. touchpadle bitiren bi ben varım sanırım
  • oyunu ilk olarak kolayda sonrada deltada bitirdim.

valla easydeyken core bölümde tırsa tırsa giderken bölümün ortasında cephane bitti :D ben cloak&armor yapa yapa + şansa bala çıkışı gördüm :D sonraki bölümleride kolayca geçtim.
  • hele hele ben hilesiz oynamadım :D
    nasıl kasmış herkes hilesiz bitirdiğini anlatmak için.
    bi pcim olsada bitirecek bitirsek
  • delta da başladım bence o kadar da zor değil geride tek bir kore askeri bırakmadan ilerliyom .. nano teknl. olduğundan kolay oluyor .. pelerini giy kafaya tek mermi ile nişan al vur çoklu mermiye geç yanındakileri indir
  • biz arkadaşla normal i hilesiz bitirdik zevkli oyun sarıyor
  • Core bölümünden sonraki Paradise Lost bölümünde çok zorlanınca hile yaptım.
  • Valla hile olduğunu bile bu başlığı okuyunca öğrendim.Delta nın bi alt seviyesinde hilesiz hurdasız bitrdim oyunu.Dranz Drunz!!!
  • ben geçtim hiLesiz:D hiLesi oLduğunu biLe biLmiodum son böLümde kaLdım işte:D aLmıoLar beni:D
  • hile ile bitirmek sarmaz ki hemen bitirirsin oyunu öylece zorda olsa..
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLoodRunsCoLD

hile ile bitirmek sarmaz ki hemen bitirirsin oyunu öylece zorda olsa..

sana hak veriorum dostum ama zaten cevat yerlinin yaptığı açıklamaya göre oyun 10-12 saatte bitirilebilecek bi oyun
  • hilesiz bitirdim
  • oyunu yeni oynamaya başladım ve şu anda helikopterle kaçmaya çalışıyoruz.Hiç hile kullanmadım
  • hilesiz bitirdim kolayda 13 sa 37dk 53 saniyede ama tavsiyem hileli bitirdiniz oynunu bitirmiş olmasınz sadece oynamış olursunz hile kullanmayın bence
  • 5 kez deltada bitirdim
  • en son denizden çıkan yaratığı öldüremedim sıkıldım orda bıraktım
  • hile ile bitirilcek bir oyun değil.
    metal gear solid 1 hilesiz bitirmişim.ing de yok.
  • Ayda 1 kere aksatmadan deltada bitiriyoum
  • 1 kere normal , 1 kerede deltada bitirim. Deltada çıldırdığım anlar oldu , az daha hile açacaktım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.