Hile ile oynamak oyuna hakarettir bence, klavyeyi kıracak kadar sinirlendiğim anlar oluyor ama asla hile yapmam Gercek oyuncu hile yapmaz
quote:
Orijinalden alıntı: feriox
Hile ile oynamak oyuna hakarettir bence, klavyeyi kıracak kadar sinirlendiğim anlar oluyor ama asla hile yapmam Gercek oyuncu hile yapmaz
Alıntıları Göster
ilk oynayışımda zorda 19 saatte bitirmiştim... ikinciyi oynayışımı 2 gün önce deltada bitirdim ve 16 saatte bitti. vede bir öncekinden daha rahat bitirdiğimi söyleyebilirim... artık deltadan başkası sarmıyor zaten...
quote:
Orijinalden alıntı: *Lazrail*
ilk oynayışımda zorda 19 saatte bitirmiştim... ikinciyi oynayışımı 2 gün önce deltada bitirdim ve 16 saatte bitti. vede bir öncekinden daha rahat bitirdiğimi söyleyebilirim... artık deltadan başkası sarmıyor zaten...
Alıntıları Göster
Finallerde başladım,bugün finallerle birlikte oyunu da bitirdim :P Oyun zor değil bence,Farcry'ın "Volcano" bölümünden sonra hiçbir oyun zor gelmiyor
quote:
Orijinalden alıntı: tsk
Finallerde başladım,bugün finallerle birlikte oyunu da bitirdim :P Oyun zor değil bence,Farcry'ın "Volcano" bölümünden sonra hiçbir oyun zor gelmiyor
Alıntıları Göster
hilesidemi varmış valla hilesiz bitirdim
quote:
Orijinalden alıntı: The MasteR
hilesidemi varmış valla hilesiz bitirdim
Alıntıları Göster
ben henüz bitirmedim hile kullanıcağımıda zannetmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: nisso
ben henüz bitirmedim hile kullanıcağımıda zannetmiyorum
Alıntıları Göster
ben de 2 defa bitirdim aslında yanlış anlamayın ama bu oyun oynanışta ve haritada verdiği imkanlardan dolayı diğer oyunlardan çok daha kolay. basit ayarlarda olup crysis ten çok daha zor oyunlar görmüştüm.