Şimdi Ara

CRYSISI HILESIZ BITIREN VAR MI ACABA ??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
5.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bnde bir türlü deltayı geçemedim 1 kereligine hile yapıyım bari
  • hilelerin ne olduğunu bile bilmiorm.. sadece bi kere bitirdim.

çünkü ikinci kez oynayacak kadar sarıcı bi oyun değil.

belki warhead de biraz optimeze falan varsa.. daha akıcı olabilirse oyun ikince kez girişebilirm :D
  • hilesiz ama en basitinde bitirdim
  • ben 1 kere normalde 2 kerede deltada bitirdim zaten hiç bir oyunda hile kullanmasını sevmem oyunu hileyle bitirince hiçbir zevk alınmıyor bence
  • 3 defa bitirdim sırayla en zora dogru
  • Bende hilesiz normalde zorlanmadan bitirdim
  • ben yavş yavş seviye atlaya atlaya bitirıym 2 kere en kolayda bıtırdım sonra normal şimdide zorda oynuyom deltayı da yenı ekran kartı alınca bitircem .. gerçek oyuncu hilesi bitirir.. en zorda ..
  • ilk oynayışımda deltada hilesiz bitirdim
    ikinci oynayışımda en kolayda nanosuitsiz bitirdim.

oyunun yayınlanmadan önceki videolarına bakarsanız nanosuitte görünmezlik filan yok.oyunu kolaylaştırmak için sonradan eklenmiş bi özellik ama sizi fazla mükemmel yaptığı için zevk mevk bırakmıyor.ikinci oynayışım daha zevkliydi
  • ben de deltada başladım oyunun yarısında takıldım sonra normalde başladım bitirdim deltada bi türlü bitiremedim deltada da hileli oynadım
  • nanosuit zaten insanı yenilmez yapıyor bunun üstüne bi de hile karıştırmak olsa olsa üşengeçliktir.yavaş yavaş teker teker öldürerek ilerlendiğinde o kadar kastırmıyor.
  • Hemde rahat rahat zaten uzaylıları tutup tutup fırlattım dağın içinde silahlarımı sakladım o buzlu bölümdede görünmez ola ola aradan sıvıştım o giysiyle bitirmemek zor la :D
  • 2 ker hilesiz bitirdim 1.oynayışımda 1 haftada 2.cisinde(yeni sistemle)2 günde bitti.Core bölümünü saveyle geçtim
  • walla ilk basladimda deltada basladim oyunu gayet rahat 5günde bitirdim geceli gündüzlü:D:D bittikten sonra sifreyi ögrendim cephaneyi ise yerdeki hertürlü tabanca bile mermileri topladimmm ole oldu ancaaa:D:D
  • Size birşey söylimmi ; Ben oyunu oynamadım ama oyunlarda bazen hile yapmak gerekir.Bu hile yapmayı sevmem diyenlerin çoğu hile kullanmıştır artislik olsun diye yazmıyordur...Ama n0lcak ; kullanırsan kullan yahu ; Sana kullanma diyen mi vaR

• yaf bu laf bana dokunuyo galiba ama cok ciddiym hilesiz bitirdim ama hilesiz bitirdim nadir oyunlardan biridirbide tomb raiderde yapmamaiştim
  • Bende hilesiz bitrdim. 4 kere zor 1 kerede delta seviyesinde
  • hilesiz bitirmek çok zorrrrr
  • Crysisi hilesiz bitirdim ama gta sa ve vc oyunlarını çoğu herkes gibi hileli bitirdim.
  • deltada hilesiz bitirdim
    cephane sorrunu ilerde kalkıyo ortadan görünmez olup kafaya kafaya at görünmez ol kaç valla oyun kaç bölüm unuttum ama bende hatırladıgım bişi var oda ilk bölümlerde çok az mermi oldugu bölüm ilerledikçe mermi sıkıntısı kalkıyo
  • crysis in hilesimi var
    2 3 günde bitirdim tek bi yerde takıldım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.