Şimdi Ara

Crystal Aces Full'un Ormancısı Mı Olacak? [EDİT GELMİŞTİRRRR]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Crystal Meth'in euw'deki son maçlarına bakarsanız Reosta'yla yani yeni kurulan Aces Full takımının orta koridor oyuncusuyla duo girdiğini görebilirsiniz.Bilindiği üzerede yeni takımın ormancısı belli değildi.Duo girmek için illa aynı takımda olmaya gerek yok tabi ama 2 gündür beraber duo girmeleri bende soru işareti yarattı doğrusu.

EDİT: arkadaşlar crystal,naru,triel ve yeni transfer revanche ranked team maçları atmaya başlamışlar bugün dolayısıyla görünen o ki crystal yerinde.Merak edenler için ranked team maçlarında üst koridora oyundaki ismiyle aproxEUW adlı bi eleman gitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teemo Must Die -- 29 Eylül 2014; 19:42:09 >

• olay yeri inceleme başka bir takımı yakmaya doğru gidiyor galiba
  • gitmesin, orayi da yakmasin
  • Worlds de adamın yapacagım bir sey yoktu. Ward kontrolleri öküz gibiydi dp ye göre tum Takımların. Adamı gömmeyin artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Playinq

Worlds de adamın yapacagım bir sey yoktu. Ward kontrolleri öküz gibiydi dp ye göre tum Takımların. Adamı gömmeyin artık
    Çok iyi bi ormancı olmasa da Türkiye'de alanında en iyisi bence yani o kadar da kötülemeyin cidden.Eğer Crystal cidden isimsiz takıma giderse Türkiye'yi bu kez onlar domine eder.
  • O deilde ben lethi supta napicak onu merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esperus

O deilde ben lethi supta napicak onu merak ediyorum

bi mok yapamıcak tabi ki holynin yanında iyi gözükür anca bot lane de. Adc ken ne yaptıda supta iş yapacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

quote:

bi mok yapamıcak tabi ki holynin yanında iyi gözükür anca bot lane de. Adc ken ne yaptıda supta iş yapacak

adc mekaniklerine alışık olan adam supportta aşırı sırıtmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

quote:

adc mekaniklerine alışık olan adam supportta aşırı sırıtmaz.

Alıntıları Göster
    lethi insan olarak çok iyi birine benziyor ama oyuncu olarak bence çok eksikleri var , böyle büyük takımları haketmiyor bence

• Takimin adi Aces Full bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Börcır

Takimin adi Aces Full bu arada
    lethiyi supken izledim cok agrasif ama sadece threse calısıyor bu aralar nami performansı o kadar ıyı degıl ama threse cok hakım flashı tahmın edıp hookunu falan gordum, support guzel oynamak ıcın adcyi güzel oynamak gerekır rakip adcnin ve kendı adcnın ne yapacagını neler yapabılecegını bılmelısın yelowstar hala ranked da adc oynuyor cogu zaman cunku fnaticin eskı adcsi suan supportu.
    aprohomo ile doublelift duo gırdıklerı bazı maclarda yayında degıllerken apro adc doublelift support alıyor daha ıyı kavrayabılmek ve anlayabılmek ıcın bırbırlerını
    uzun sure adc oynadım ve suan cok guzel support oynuyorum bence lethi cok iyi olacak. ayrıca zersting daha tt de kesfedilmeden önce gecen sezon oynadıgı herolara bakarsanız support degıl mid oynuyormus leblanc tutkusuda ordan gelıyor zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhasebeci48

lethiyi supken izledim cok agrasif ama sadece threse calısıyor bu aralar nami performansı o kadar ıyı degıl ama threse cok hakım flashı tahmın edıp hookunu falan gordum, support guzel oynamak ıcın adcyi güzel oynamak gerekır rakip adcnin ve kendı adcnın ne yapacagını neler yapabılecegını bılmelısın yelowstar hala ranked da adc oynuyor cogu zaman cunku fnaticin eskı adcsi suan supportu.
    aprohomo ile doublelift duo gırdıklerı bazı maclarda yayında degıllerken apro adc doublelift support alıyor daha ıyı kavrayabılmek ve anlayabılmek ıcın bırbırlerını
    uzun sure adc oynadım ve suan cok guzel support oynuyorum bence lethi cok iyi olacak. ayrıca zersting daha tt de kesfedilmeden önce gecen sezon oynadıgı herolara bakarsanız support degıl mid oynuyormus leblanc tutkusuda ordan gelıyor zaten

Agresif oynaması bazı durumlarda yararlı olur da bazen de pasif oynamayı bilmek lazım.Ama tabi şimdiden yorum yapmak zor turnuvalarda asıl performanslar belli olur.Holyphoenix'in de zaten çok agresif oynadığını biliyoruz belki güzel bi uyum tuttururlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teemo Must Die

quote:

Agresif oynaması bazı durumlarda yararlı olur da bazen de pasif oynamayı bilmek lazım.Ama tabi şimdiden yorum yapmak zor turnuvalarda asıl performanslar belli olur.Holyphoenix'in de zaten çok agresif oynadığını biliyoruz belki güzel bi uyum tuttururlar.

Alıntıları Göster
    Lethilion iyi oyuncu, s3de oyunuma denk geldi çok d1'deydi son baktığımda. Bilmeden etmeden konuşmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EACEAB9ED

Lethilion iyi oyuncu, s3de oyunuma denk geldi çok d1'deydi son baktığımda. Bilmeden etmeden konuşmayın.

Alıntıları Göster
    lethinin oyun bilgisi falan gayet yeterli ama kişilik olarak çok heyecanlı biri bu yüzden kaybediyor.Destekteyken bakalım ne yapacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesen90

Adam pro oyuncu Tr'de elmas liginde oynadığı oyuna göre değerlendirme yapamayız.Bunu lethi'yi kötülemek içinde söylemiyorum ayrıca ben iyi performans gösterebilir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luaz.

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Meth dışında iyi bir jungle trde yok zaten, alırlarsa büyük iş yapmış olurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luaz.

quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

lethi erkeğin oros....su gibi birşey ben heryerde oynarım herşeyi yaparım yeterki oynayım zihniyetinde

Feritle karıştırdın galiba

2 side aynı fark eden birşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teemo Must Die

quote:

Orijinalden alıntı: Mesen90

Adam pro oyuncu Tr'de elmas liginde oynadığı oyuna göre değerlendirme yapamayız.Bunu lethi'yi kötülemek içinde söylemiyorum ayrıca ben iyi performans gösterebilir diye düşünüyorum.

Geçen sezonun d1'i ile bu sezonunki arasında uçurum fark var. Özellikle geçen sezon yazdım onun için. Yani TR'de ne kadar oyuncu var da Lethilion Crystal falan eleştiriliyor onu anlamadım. Yanlış anlama lafım sana değil. Oynayışına da gördüm oyuna hakim olan birisi. Oyuna en fazla supporttaki oyuncunun hakim olması gerekiyor. Hatta kaptan bile support rolündeki adam olmalı veya belki jungle. Lethilion bu rolleri birazcık yüksek seviye arenalarda tecrübe ettikten sonra rahatlıkla üstlenebilecektir. Zaten kendisi tahminimce turnuvaları maçları çok takip eden hatta TR'de yorumlayan kişiydi.

• quote:

Dediğinle alakası yok bence. Mainim support ve hiç ad carry oynayamam. Kısacası bu dediğine katılmıyorum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Wunduniik

quote:

Dediğinle alakası yok bence. Mainim support ve hiç ad carry oynayamam. Kısacası bu dediğine katılmıyorum hocam

Alıntıları Göster
    C Meth değil de Gurt gelse şu takıma güzel olurdu

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.