< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Crystal Metal kart hakkında... (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bu kartın diğer american metal/ maximiles gibi kartlardan bir artısı var mı ?
Bugün bankacım beni de vazgeçirdi aidat çok fazla ve 20m da yapıkredide varlık olmadığı için 15k boşuna aidat ödemeyin dedi. Biz zaten lounge terminali falan kullanmıyoruz, aidatı indirimden çıkarayım deseniz yılda 300.000 restoran otel harcaması yapmak gerek e zaten o ona gidicekse ne anlamı kaldı.
Yurt dışında elinizde amex black olmadığı sürece kimse takmıyor bizim kartları zaten
Yine de cazip bir yanı var mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Metal crystal kartta %20 ve %5 otel&restoran kazanımlarının üst sınırı da daha yüksek plastik crystal karta göre. Ancak aradaki farkla ne kadar telafi edersiniz o kart aidatını bilemem. Sürekli crystal anlaşmalı restoranlarda gidiyorsanız fark edebilir.
Fazla seyahat etmiyor, lounge kullanmıyorsanız normal crystal kart da yeterli olur. Onun kart aidatını da iptal ediyorlar.
Maximiles kullanmadığım için bilmiyorum, amex metalim var ancak crystal daha çok yerde avantaj sağlıyor harcama alışkanlıklarınıza göre.
-
Normal crystal aidat iptalını saglıyorlar mı ona göre alayım eskiye göre aylık harcamam baya düştü gereksiz hiçbir şey almıyorum şuan takit odemelerımle beraber 20 k borcum var bunu aylık 10 bıne kadar dusurucem yıne de ıptal olur mu sızce ?
-
Ben ve tanıdığım birkaç kişi iptal ettirdik crystal kart ücretini ancak müşteriye göre değierlendiriyorlar sanırım talebi.
Yapı kredi ile aktif çalışmıyorsanız veya kartı çok kullanmıyorsanız, uğraştırabilirler.
-
600 istiyordu crystal 8 benim limit tam oluyor bu sefer 800 oldu diyorlar ne çok güncelliyorlar şunun limitini,crytal kart almak isteyenler 800 olmuş limit.crytal almak isteyenler
-
Kart ucreti iadesi talep ettim, 6 ay açık kalmasına 75% ini iade ettiler
Talebinize istinaden kart(lar)iniza ait yillik uyelik ucret(ler)inizin %75 oraninda iptal talimati alinmis olup, hesap ozetlerinizde iadeyi takip edebilirsiniz. B001
Plastik crystal kartıma ve ek karta kart aidatı yazılmıştı denk geldi de gördüm. Aradım aidat dedim başka bir şey demedim sildiler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Plastik crsytal kart aidatlarını iptal ediyorlar da, metal kart için hesabında biraz para görmek istiyorlar...
-
plastik olan mı hala 1800 mü aidatı ve %75 ını mı gerı verdı sadece.
-
2500 kusur. 1923.75 tl iade ettiler
Metal kart sahibi olanlardan kart aidati muhafiyeti varmi?
evet var ben aldım.
-
Metal kartin aidat muhafiyeti hesapta yuklu para tutmak. Muhafiyetiniz bununla ilgili degilse bilgi rica edecegim.
23.500 TL olmuş metal kart aidatı, hey maşallah!!
-
Plastik için aidatı iade etmediler, puanla ödeyin dediler. İade için güncel öneri var mıdır?
hocam merhabalar,
kart yapıkredi mobilde nasıl gözüküyor önemli bilgileriniz olmadan bir ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?
-
crystal kartı alabilmek için olan sınır hala 800 sanırım ben de aldım sonunda muafiyeti sordum başvurudan sonra bakabiliriz dediler çıkarın dedim %100 muafiyet var dediler şimdi kartın elime gelmesini bekliyorum, yani tüm aidatı geri vericekler ilk 6.ayda daha sonra yıllık olarak aidat kesilir her kesildiğinde arayın geri verilir dedi kız, ayrıca 3700 tl olmuş yıllık aidatı diğer kartlarım gibi olmaz mı aramakla filan uğraşmasam direk muafiyet olsa bunda öyle olmuyor dediler mecbur her aidat geldiğinde iptal ettireceğim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X