Call of Duty de Almanları öldürüyoruz ancak oyunu Almanlar'da oynuyor.
quote:
Orjinalden alıntı: sinan02
Call of Duty de Almanları öldürüyoruz ancak oyunu Almanlar'da oynuyor.
da ayrı yazılır .
yapmazlar
Arkadaş eksik eklemiz Bugünkü gelişmelerle ilgili olarak devamını yazıcam siyasi olucak ... OYUNA GELİRSEK :"Türkiye gibi bir ülkede çok zor"
Aslında tarihimizi konu alan bir oyun yapsak bırakın maddi kar olayını bugünkü tarihinden bihaber gençliğimizin en azından oyun oynayan kısmına tarihimizi öğretiriz. "Aa! Bu dersin sonunda dandik bir sınav yok ne kadar güzel.." diye sevinen gencimiz tarihimizi oyundan etkilenerek derinliklerine kadar öğrenmeye çalışır. Sonuç: Bazı güçlerin işine gelmeyen, ayakları yere sağlam basan bilinçli Türk Gençliği oluşumunun başlangıcı..
Bugün Sabancı dahi böyle oyun yapsa tefe koyarlar adamları haksızsam söyleyin arkadaşlar! ÖTV gelir bu oyuna özel ve fiyat olur 250 YTL.. Bilinçsiz evebeynlerimizin "Tarihimizi oyundan mı öğreneceğiz nerde bu hükümet nerde bu devlet!" naraları başgösterir(sanki şu an okullarda gençlerimize tarihi aşılıyorlarmış gibi).. Yada "Bu oyundan ÖSS de soru çıkabilir en iyisi oynayayım" diye düşünebilecek insanlar.. Kömür yardımı almak için evde çocuk üretim çiftliği kuranlar başbakandan bu oyunu oynamak için her yatana bilgisayar kampanyası isterler..
Bir bilgisayar oyununun hem ne kadar önemsiz hemde ne kadar önemli olabileceğini idrak edebilecek insanlar yetişmedikce bu güzel düşünceler ancak beyin kıvrımlarımız arasında kalacaktır. Vatanı sözde değil özde seven nesiller yetiştirmedikce olmaz bu iş.. Ata mızın bize verdiği izinden(!) gelmedikce olmaz.
Manşet: Suçsuz genci öldüren genç ruh ve sinir hastalıkları hastenesine yerleştirildi! Arkadaşına "Bir oyuna o kadar para mı verilir git Converse al da paran boşa gitmesin." diyen genci herkesin içinde döverek öldüren genç hastaneye yerleştirildi soruşturma sürüyor.. Adı geçen oyunun Türk Tarihi ni konu etmesi dikkatleri bu yöne çekti. İnsanları kötü etkileyen bu oyunun piyasadan toplatılması için çalışmalar sürüyor.
Keşke yapsa Warhead çıktığı zaman bu konuya benzer bir konu tartışılmıştı, hatırlayanlar vardır.
"Cevat Abi Kurtuluş Savaşı konulu savaş oyunu yap!"
Yapmaz gibi geliyor ama yaparsa sadece biz değil tüm dünya oynar çünkü Kurtuluş Savaşı bir destandır ve çok millet bu konuda bize hayrandır.
quote:
Orjinalden alıntı: OziiX
DOSTUM CAPSLOCK'UN AÇIK KALMIŞ. BU FORUMDA YASAKTIR.
sen niye caps lock unu açık bırakıyon
Cevat yapmaz çünkü anlaşma sağladıkları reklamcı kuruluşları vb izin vermez.Türkiye'de aslında böyle birşey yapılır.Fakat herkes farklı illerde-şehirlerde olduğu için yapması çok çok zor olur.Ha yapılırmı yapılır,ama çok uzun yıllar sürer.
quote:
Orjinalden alıntı: ProtezBacak
quote:
Öyle bir kural var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: wanschen
quote:
sen niye caps lock unu açık bırakıyon
o caps lock ile yapmamis galiba shift basili yapmis haha xD
Artı oyun Türkiy'den başka hiç bir yerde satmaz Crytek'in üstüne yapacağı zararıda düşünmek lazım.
Ayrı bir oyuna gerek yok, kendi sınıfında en iyilerinden olan Armed Assult için bomba gibi bir Türk Silahlı Kuvvetleri modu zaten bir süredir mevcut.http://www.turkishunion.com adresinde detaylı bilgiler ve download linki var.
Crysis içinmi bu ?
çok teşekkür ediyorum bunu bizle paylaştığın için sağolasın
quote:
Orjinalden alıntı: Gordon_Freman
Crysis içinmi bu ?
Armed Assult adlı deyim yerindeyse askeri simülasyon sayılabilecek bir fps için.
quote:
Orjinalden alıntı: nero11
quote:
Orjinalden alıntı: .:BBR:.
Paket mi olsun burdamı oynarsın???
Hakkaten hayalden ziyade çok saçma olmuş cryteke söyleyelim bize bordo berelilerle ilgili oyun yapsın ekran kartıda alırım hiç orjinal oyun almadım onuda alırım kesin oynarım demek (için için çok gülüyorum aslında gözümden yaş geldi bile denebilir)
Cidden türkiye gibi teknolojik yönden %100 yurtdışına bağımlı oyunların %95 korsan alındığı bi ülkeye bir oyun firması özel bordo bereliler vs gibi 1-2 sene uğraşıp güzel bi oyun yapıp oyunun orjinal olarak satılıp kar edilmesini beklemesi için aklından sorunlu olması lazım. Çünkü türkiye dışındaki hiçbi ülke çıkıpda türkiye için yapılmış hep türk askerlerinin önde olduğu bi oyunu sallamaz.
Bikaç amatör oyun yapımcısı bunu konu alırda kendi imkanları ile kendi evinde kendi bilgisayarları ile bikaç oyun çıkarırsa oynarsınız yoksa hiçbi aklı başında oyun firması bu işe girmez. bu hayal kurmanında ötesinde bildiğiniz fantazi olur.
canın sağolsun. biz dedik sadece hayal diye.... crytek de Türkler olduğu için öyle bir beyanda bulundum. dışa bağımlı olduğumuz için zaten ancak hayal kuruyoruz. call off duty 4 de ırak' ta savaştık oynadığımızda.bizim komşumuz olan ırak da müslüman vatan sever direnişçileri öldürdük oyunda. tamam isteyen oynamaz ama oyun hakkatten çok güzel. demek istediğim bizde de böyle oyun yapan firmalar olsa da biz de tam tersi amerikaya saldırsak....
call of duty 4 de ırak da savaşmıyorduk.
quote:
Orjinalden alıntı: Fearless
Öyle bir oyun yapılsın da bırakın sistem canavarı olsun, ona da razıyım...
aynen yeterki böyle bi oyun yapsınlar
quote:
quote:
quote:
Hakkaten hayalden ziyade çok saçma olmuş cryteke söyleyelim bize bordo berelilerle ilgili oyun yapsın ekran kartıda alırım hiç orjinal oyun almadım onuda alırım kesin oynarım demek (için için çok gülüyorum aslında gözümden yaş geldi bile denebilir)
Cidden türkiye gibi teknolojik yönden %100 yurtdışına bağımlı oyunların %95 korsan alındığı bi ülkeye bir oyun firması özel bordo bereliler vs gibi 1-2 sene uğraşıp güzel bi oyun yapıp oyunun orjinal olarak satılıp kar edilmesini beklemesi için aklından sorunlu olması lazım. Çünkü türkiye dışındaki hiçbi ülke çıkıpda türkiye için yapılmış hep türk askerlerinin önde olduğu bi oyunu sallamaz.
Bikaç amatör oyun yapımcısı bunu konu alırda kendi imkanları ile kendi evinde kendi bilgisayarları ile bikaç oyun çıkarırsa oynarsınız yoksa hiçbi aklı başında oyun firması bu işe girmez. bu hayal kurmanında ötesinde bildiğiniz fantazi olur.
canın sağolsun. biz dedik sadece hayal diye.... crytek de Türkler olduğu için öyle bir beyanda bulundum. dışa bağımlı olduğumuz için zaten ancak hayal kuruyoruz. call off duty 4 de ırak' ta savaştık oynadığımızda.bizim komşumuz olan ırak da müslüman vatan sever direnişçileri öldürdük oyunda. tamam isteyen oynamaz ama oyun hakkatten çok güzel. demek istediğim bizde de böyle oyun yapan firmalar olsa da biz de tam tersi amerikaya saldırsak....
ilk bölümlerde ırak'ın bire bir kopyası olan bi yerde savaştık. isimler farklı olsada günümüz amerika ırak savaşı. direnişçilerde aynı evler de herşey aynı.
quote:
quote:
quote:
emin misin, devirdiğimiz saddam heykelini unutma.
sonralardan başka ülkelerde savaşıyorduk ama başlangıç ıraktı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme