Şimdi Ara

CRYTEK BORDOBERELI OYUNU!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERHABA ARKADASLAR. DIREK KONUYA GIRELIM. SIMDI BU CRYTEKIN YAPIMCILARI 3 TÜRK KARDES. DÜNYADA ÇIGIR AÇAN BI OYUN YAPTILAR CRYSISI. AMA YINE HEP AYNI KONU ISLENIYOR. AMERIKAN ASKERLERI YINE GIDIYOR DÜNYAYI KURTARIYOR. SIMDI DEVLET,TÜBITAK VB. KURULUSLARIN DA DESTEGIYLE CRYTEKIN YAPIMCILARINA BIR OYUN YAPILMASI IÇIN TEKLIF GÖTÜRÜLSE IYI OLMAZ MIYDI? TAMAM CRYSIS KADAR SAHANE OLMASADA OLUR AMA GÜZEL BIR BORDO BERELI OYUNU TÜRKIYE'DE REKORLAR KIRARDI. YINE GÜZEL TÜRKÇE SENARYOSU OLSA. BIRAZDA CALL OFF DUTY 4 GIBI AYRI AYRI BÖLÜMLERDEN OLUSSA. ÖRNEGIN GEÇMISI ISLESE. MESELA BIR BÖLÜMDE PKKLILARI AVLASAK GIZLICE. SONRA ELEBASLARINI YAKALASAK AYNI APO DA OLDUGU GIBI TÜRKIYE YE GETIRSEK. BIR BÖLÜMDE KARDAK OLAYINI ISLESEK. HANI DÜNYANIN EN IYI SAT KOMANDOLARI OLAN TÜRK SAT KOMANDOLARI YUNAN SAVAS GEMILERININ, ONLARCA HELIKOPTERIN YÜZLERCE ASKERIN ARASINDAN HIÇ BIR IZ BIRAKMADAN GIZLICE KARDAK ADASINA ÇIKIP BAYRAGIMIZI DIKMESI OLAYI. SADECE 12 SAT KOMANDOSU! DAHA BASKA KIBRIS HAREKATI YINE SAT KOMANDOLARIMIZ. YA DA MESELA BIR BÖLÜMDE ARKADASIMIZ OPERASYON ESNASINDA SEHIT DÜSÜYOR O SIRADA ELEDIM ELEDIM TÜRKÜSÜ ÇALSA VE BIZ DUYGULANSAK. BELKI BU YAZDIKLARIM KOMIK GELEBILIR BAZILARINA AMA HAYALI GÜZEL OLUYOR AÇIKCASI. BÜYÜK SITELERE ANKET KONULSA. BU OYUNUN YAPTIRILMASI IÇIN DESTEK AMAÇLI YANI BÖYLE BIR KAMPANYA BASLATILSA SES GEIRMEZ MI? SIZIN DE YORUMLARINIZI VE SENARYOLARINIZ BEKLIYORUM :)

BORDO BERELILER VE SAT KOMANDOLARIMIZ HAKKINDA AYRINTILI BILGI IÇIN TIKLAhttp://banner2.blogcu.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nero11 -- 11 Kasım 2008; 12:49:34 >

• Ins oyun crysıs gıbı sıstem canawarı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: [By]. roLLer cosT

Ins oyun crysıs gıbı sıstem canawarı olmaz
    İyi fikir de şu görev sırasında bi arkadşın şehit olunca eledim eledim çaldırıp bir oyun için ağlatıp kafayı mı yedirecen bize kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakani85

İyi fikir de şu görev sırasında bi arkadşın şehit olunca eledim eledim çaldırıp bir oyun için ağlatıp kafayı mı yedirecen bize kardeş

Alıntıları Göster
    İnşallah olur zaten herkezin isteği Türk askeri tarihini konu alan bir oyunun çıkması...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: [By]. roLLer cosT

sistem gereksinimi açıklandı.. çok iyi bir sisteme gerek yok kardeş..

• quote:

Orijinalden alıntı: duboisi

quote:

Alıntıları Göster
    Öyle bir oyun yapılsın da bırakın sistem canavarı olsun, ona da razıyım...

• quote:

Orijinalden alıntı: duboisi

quote:

Alıntıları Göster
    ya evet bencede çoğu oyun firması konu arıyor. YAni ortalıkta konu kıtlığı var. Bencede çok güzel olur. Kandil dağına yapılan operasyonlar, Kıbrıs Barış harekatı, sınır ötesi harekatı vb. Bencede güzel olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fearless

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Fearless

• quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

quote:

Orjinalden alıntı: Fearless

Alıntıları Göster
    yapılsa rekorlar bile kıracağına eminim ama korsan olarak :D
    walla çok güzel olurdu ama olmayacağı için..

• quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

Alıntıları Göster
    İnatla Crytek'in Türk firması olduğunu düşünmeye devam ediyorsunuz. Crytek Alman firması, başındaki 3 adam da Türk asıllı alman vatandaşları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

Alıntıları Göster
    Burda yapın yapın deriz, çıksın gider korsanını alırız.Ben develt, tubitak ve CRYTEK yöneticileri olsam Türkçe bir tek oyun çıkarmam, Türkiyeye bir tek oyun getittirmem.Tamda yerinde bir karar olur, çünkü gerekli yerlerin böyle oyun yapması için burda baskı yapar, çıkınca gider internetten indiririz, korsanını satın alırız.

• quote:

Orjinalden alıntı: nero11

MERHABA ARKADASLAR. DIREK KONUYA GIRELIM. SIMDI BU CRYTEKIN YAPIMCILARI 3 TÜRK KARDES. DÜNYADA ÇIGIR AÇAN BI OYUN YAPTILAR CRYSISI. AMA YINE HEP AYNI KONU ISLENIYOR. AMERIKAN ASKERLERI YINE GIDIYOR DÜNYAYI KURTARIYOR. SIMDI DEVLET,TÜBITAK VB. KURULUSLARIN DA DESTEGIYLE CRYTEKIN YAPIMCILARINA BIR OYUN YAPILMASI IÇIN TEKLIF GÖTÜRÜLSE IYI OLMAZ MIYDI? TAMAM CRYSIS KADAR SAHANE OLMASADA OLUR AMA GÜZEL BIR BORDO BERELI OYUNU TÜRKIYE'DE REKORLAR KIRARDI. YINE GÜZEL TÜRKÇE SENARYOSU OLSA. BIRAZDA CALL OFF DUTY 4 GIBI AYRI AYRI BÖLÜMLERDEN OLUSSA. ÖRNEGIN GEÇMISI ISLESE. MESELA BIR BÖLÜMDE PKKLILARI AVLASAK GIZLICE. SONRA ELEBASLARINI YAKALASAK AYNI APO DA OLDUGU GIBI TÜRKIYE YE GETIRSEK. BIR BÖLÜMDE KARDAK OLAYINI ISLESEK. HANI DÜNYANIN EN IYI SAT KOMANDOLARI OLAN TÜRK SAT KOMANDOLARI YUNAN SAVAS GEMILERININ, ONLARCA HELIKOPTERIN YÜZLERCE ASKERIN ARASINDAN HIÇ BIR IZ BIRAKMADAN GIZLICE KARDAK ADASINA ÇIKIP BAYRAGIMIZI DIKMESI OLAYI. SADECE 12 SAT KOMANDOSU! DAHA BASKA KIBRIS HAREKATI YINE SAT KOMANDOLARIMIZ. YA DA MESELA BIR BÖLÜMDE ARKADASIMIZ OPERASYON ESNASINDA SEHIT DÜSÜYOR O SIRADA ELEDIM ELEDIM TÜRKÜSÜ ÇALSA VE BIZ DUYGULANSAK. BELKI BU YAZDIKLARIM KOMIK GELEBILIR BAZILARINA AMA HAYALI GÜZEL OLUYOR AÇIKCASI. BÜYÜK SITELERE ANKET KONULSA. BU OYUNUN YAPTIRILMASI IÇIN DESTEK AMAÇLI YANI BÖYLE BIR KAMPANYA BASLATILSA SES GEIRMEZ MI? SIZIN DE YORUMLARINIZI VE SENARYOLARINIZ BEKLIYORUM :)

BORDO BERELILER VE SAT KOMANDOLARIMIZ HAKKINDA AYRINTILI BILGI IÇIN TIKLAhttp://banner2.blogcu.com/

ÇOk hayal kuruyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Wol4onak

quote:

MERHABA ARKADASLAR. DIREK KONUYA GIRELIM. SIMDI BU CRYTEKIN YAPIMCILARI 3 TÜRK KARDES. DÜNYADA ÇIGIR AÇAN BI OYUN YAPTILAR CRYSISI. AMA YINE HEP AYNI KONU ISLENIYOR. AMERIKAN ASKERLERI YINE GIDIYOR DÜNYAYI KURTARIYOR. SIMDI DEVLET,TÜBITAK VB. KURULUSLARIN DA DESTEGIYLE CRYTEKIN YAPIMCILARINA BIR OYUN YAPILMASI IÇIN TEKLIF GÖTÜRÜLSE IYI OLMAZ MIYDI? TAMAM CRYSIS KADAR SAHANE OLMASADA OLUR AMA GÜZEL BIR BORDO BERELI OYUNU TÜRKIYE'DE REKORLAR KIRARDI. YINE GÜZEL TÜRKÇE SENARYOSU OLSA. BIRAZDA CALL OFF DUTY 4 GIBI AYRI AYRI BÖLÜMLERDEN OLUSSA. ÖRNEGIN GEÇMISI ISLESE. MESELA BIR BÖLÜMDE PKKLILARI AVLASAK GIZLICE. SONRA ELEBASLARINI YAKALASAK AYNI APO DA OLDUGU GIBI TÜRKIYE YE GETIRSEK. BIR BÖLÜMDE KARDAK OLAYINI ISLESEK. HANI DÜNYANIN EN IYI SAT KOMANDOLARI OLAN TÜRK SAT KOMANDOLARI YUNAN SAVAS GEMILERININ, ONLARCA HELIKOPTERIN YÜZLERCE ASKERIN ARASINDAN HIÇ BIR IZ BIRAKMADAN GIZLICE KARDAK ADASINA ÇIKIP BAYRAGIMIZI DIKMESI OLAYI. SADECE 12 SAT KOMANDOSU! DAHA BASKA KIBRIS HAREKATI YINE SAT KOMANDOLARIMIZ. YA DA MESELA BIR BÖLÜMDE ARKADASIMIZ OPERASYON ESNASINDA SEHIT DÜSÜYOR O SIRADA ELEDIM ELEDIM TÜRKÜSÜ ÇALSA VE BIZ DUYGULANSAK. BELKI BU YAZDIKLARIM KOMIK GELEBILIR BAZILARINA AMA HAYALI GÜZEL OLUYOR AÇIKCASI. BÜYÜK SITELERE ANKET KONULSA. BU OYUNUN YAPTIRILMASI IÇIN DESTEK AMAÇLI YANI BÖYLE BIR KAMPANYA BASLATILSA SES GEIRMEZ MI? SIZIN DE YORUMLARINIZI VE SENARYOLARINIZ BEKLIYORUM :)

ÇOk hayal kuruyorsun
    tamam hoş güzelde gercekten fazla hayal ürünü olmus

• quote:

quote:

Şaka mı bu ???

quote:

Orjinalden alıntı: Armanius

quote:

ÇOk hayal kuruyorsun

Hayal gibi geliyor sana kardeş ama ülkemizde oyun sektörü ilerlemiş olsa çok daha iyileri yapılırdı.

Edit: Yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo -- 11 Kasım 2008; 16:33:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Neo

quote:

Şaka mı bu ???

quote:

Orjinalden alıntı: Armanius

quote:

ÇOk hayal kuruyorsun

Hayal gibi geliyor sana kardeş ama ülkemizde oyun sektörü ilerlemiş olsa çok daha iyileri yapılırdı.

Edit: Yazım hatası.

Alıntıları Göster
    HANİ GERÇEKTE BÖYLE BİR OYUN ÇIKARTSALAR NE KADAR OLURSA OLSUN FİYATI( HİÇ ORJİNAL OYUN ALMADIM) ORJİNALİNİ ALIRIM....

10 MİLYON DOLARA KURTLAR VADİSİ IRAK FİLMİ YAPILIYOR HERHALDE OYUN DA YAPILABİLİR.

• quote:

Orijinalden alıntı: nero11

HANİ GERÇEKTE BÖYLE BİR OYUN ÇIKARTSALAR NE KADAR OLURSA OLSUN FİYATI( HİÇ ORJİNAL OYUN ALMADIM) ORJİNALİNİ ALIRIM....

10 MİLYON DOLARA KURTLAR VADİSİ IRAK FİLMİ YAPILIYOR HERHALDE OYUN DA YAPILABİLİR.

Alıntıları Göster
    DOSTUM CAPSLOCK'UN AÇIK KALMIŞ. BU FORUMDA YASAKTIR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: OziiX

Öyle bir kural var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cortland Andrus

quote:

Orjinalden alıntı: OziiX

Öyle bir kural var mı?

Alıntıları Göster
    aslında böyle bi oyun yapılsa grafikleride crysis kadar olsa türkiyede ilk olarak yeni ekran kartlarının satış rekorları kırılır sonrada türkiyede en çok satılan oyun rekoru kırılır ama bu sadece türkiyede böyle olur diğer ülkelerde oyun nerdeyse hiç satılmaz,ve crytek in başında ne kadar türk olsada crytek bi alman firması ve bir alman firmasının sırf türkiye için oyun yapması garip bişey olur.
    yani kısacası böyle bi oyunu sadece tam bir türk firması yapabilirki,öyle bi firmada yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Dead Or Alive

aslında böyle bi oyun yapılsa grafikleride crysis kadar olsa türkiyede ilk olarak yeni ekran kartlarının satış rekorları kırılır sonrada türkiyede en çok satılan oyun rekoru kırılır ama bu sadece türkiyede böyle olur diğer ülkelerde oyun nerdeyse hiç satılmaz,ve crytek in başında ne kadar türk olsada crytek bi alman firması ve bir alman firmasının sırf türkiye için oyun yapması garip bişey olur.
    yani kısacası böyle bi oyunu sadece tam bir türk firması yapabilirki,öyle bi firmada yok

Alıntıları Göster
    Paket mi olsun burdamı oynarsın???

Hakkaten hayalden ziyade çok saçma olmuş cryteke söyleyelim bize bordo berelilerle ilgili oyun yapsın ekran kartıda alırım hiç orjinal oyun almadım onuda alırım kesin oynarım demek (için için çok gülüyorum aslında gözümden yaş geldi bile denebilir)

Cidden türkiye gibi teknolojik yönden %100 yurtdışına bağımlı oyunların %95 korsan alındığı bi ülkeye bir oyun firması özel bordo bereliler vs gibi 1-2 sene uğraşıp güzel bi oyun yapıp oyunun orjinal olarak satılıp kar edilmesini beklemesi için aklından sorunlu olması lazım. Çünkü türkiye dışındaki hiçbi ülke çıkıpda türkiye için yapılmış hep türk askerlerinin önde olduğu bi oyunu sallamaz.

Bikaç amatör oyun yapımcısı bunu konu alırda kendi imkanları ile kendi evinde kendi bilgisayarları ile bikaç oyun çıkarırsa oynarsınız yoksa hiçbi aklı başında oyun firması bu işe girmez. bu hayal kurmanında ötesinde bildiğiniz fantazi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leingrad

Paket mi olsun burdamı oynarsın???

Hakkaten hayalden ziyade çok saçma olmuş cryteke söyleyelim bize bordo berelilerle ilgili oyun yapsın ekran kartıda alırım hiç orjinal oyun almadım onuda alırım kesin oynarım demek (için için çok gülüyorum aslında gözümden yaş geldi bile denebilir)

Cidden türkiye gibi teknolojik yönden %100 yurtdışına bağımlı oyunların %95 korsan alındığı bi ülkeye bir oyun firması özel bordo bereliler vs gibi 1-2 sene uğraşıp güzel bi oyun yapıp oyunun orjinal olarak satılıp kar edilmesini beklemesi için aklından sorunlu olması lazım. Çünkü türkiye dışındaki hiçbi ülke çıkıpda türkiye için yapılmış hep türk askerlerinin önde olduğu bi oyunu sallamaz.

Bikaç amatör oyun yapımcısı bunu konu alırda kendi imkanları ile kendi evinde kendi bilgisayarları ile bikaç oyun çıkarırsa oynarsınız yoksa hiçbi aklı başında oyun firması bu işe girmez. bu hayal kurmanında ötesinde bildiğiniz fantazi olur.

Alıntıları Göster
    olsa olsa dublajlarla oynayıp amerikalıları bordo yaparlar olur biter

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.