Şimdi Ara

Crytek online saldırıya uğramış.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Crytek GmbH (no-reply@crytek.com) adresinden e-mail adresime altta yazan mail gelmiş.

Dear Noctivagant,

We recently became aware of suspicious activity relating to some of Crytek’s websites, and acted quickly to take those websites offline for security reasons.

The sites listed below are currently offline:
    Crytek.com
    Mycryengine.com
    Crydev.net
    MyCrysis.com
    The following Crytek sites remain online and are not affected by these issues:
    GFACE.com
    Crysis.com
    Warface.com
    If you have an account at crydev.net or mycrysis.com, you will be asked to change your password next time you log in. If you use your current password anywhere else online, we would also suggest that you reset it at those sites.

We are working on getting all websites fully operational again as soon as possible. Please accept our sincere apologies for any inconvenience.

The Crytek Team
    Copyright © 2013 Crytek GmbH, All rights reserved.
    You are receiving this email because you signed up for an account on our websiteshttp://www.crydev.net and/orhttp://www.mycrysis.com.

Our mailing address is:
    Crytek GmbH
    Grüneburgweg 16-18
    Frankfurt am Main 60322
    Germany

• Olay taa dün değil önceki gece oldu. Türk Hacker'lar saldırdı. Ana sayfaya ''Cevat Reyize Selamlar'' yazdılar hatta. Ama bu mail sana niye geldi anlamadım
  • Mail de ilk bölümde verdikleri adreslerde üyeliğiniz varsa ve orada kullandığınız şifrenizi başka yerlerde de kullanıyorsanız şifrelenizi filan değiştirin diyor. e-mail daha yeni geldi dün yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 4 Ağustos 2013; 18:03:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Mail de ilk bölümde verdikleri adreslerde üyeliğiniz varsa ve orada kullandığınız şifrenizi başka yerlerde de kullanıyorsanız şifrelenizi filan değiştirin diyor. e-mail daha yeni geldi dün yoktu

Sen Crysis 3 oynuyor musun? Ne yaptın da bu mail sana geldi onu merak ettim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Mail de ilk bölümde verdikleri adreslerde üyeliğiniz varsa ve orada kullandığınız şifrenizi başka yerlerde de kullanıyorsanız şifrelenizi filan değiştirin diyor. e-mail daha yeni geldi dün yoktu

Sen Crysis 3 oynuyor musun? Ne yaptın da bu mail sana geldi onu merak ettim?

Crysis 3 sahibiyim. Bilgisayarım kaldırmıyor fakat ailemden başkasına ait bilgisayarda arada fırsat bulunca tabi izin alarak oynuyorum. Bilgisayarımın kaldırmadığını da oyunu alınca fark ettim.

• Bende Crysis 3 yok. Fakat aynı mail bana da gelmişti 2 gün önce... Anlamadım gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: xX_Warlock_Xx

Bende Crysis 3 yok. Fakat aynı mail bana da gelmişti 2 gün önce... Anlamadım gitti

Muhtemelen MyCrysis.com'a üye olanlara geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xX_Warlock_Xx

Bende Crysis 3 yok. Fakat aynı mail bana da gelmişti 2 gün önce... Anlamadım gitti

Bölüm 1
    Crytek.com
    Mycryengine.com
    Crydev.net
    MyCrysis.com

Bölüm2
    GFACE.com
    Crysis.com
    Warface.com

Bu sitelere üyeliğin varsa geliyor. Fakat Bölüm 2 olarak adlandırdığım yerler de sorun yokmuş. O sitelere saldırı olmamış ve o sebeple sorun hal olana kadar Bölüm 1 de yer alanlara girmeyin diyorlar. Ancak saldırı altında olan sitelerdeki şifrelerinizi diğer sitelerde ve başka yerlerde kullanıyorsanız değiştirmeniz önerilir diyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.