Şimdi Ara

CryTek Türkiye'de !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CryTek 20 milyon $ yatırımla Türkiye'ye ayak bastı fakat önemli olan şirketlerin Türkiye'ye gelmesi değil; önemli olan "Devlet destek veriyor mu?" sorusuna verilecek cevap.
    Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ün bu soruya cevabı... Buyrun:

• İnşallah dediği gibi olur
  • Devlet zati yardım etmezse kolay kolay gelemezlerdi diye düşünüyorum.nasıl foxcon bursaya geldiyse crytek te istanbula gelebilir.bursada yabancı fabrikalar için özel bölge tahsis edilmiş ve vergi düşük oranda ödüyorlar.sırf halkımız ekmek kazansın diye istihtam sağlansin diye.daha çok firmanın buraya gelmesini isterim.videonun full versiyonunuda bulamadım ve haberlerdede detaylıca yer verilmedi bu konuya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Devlet zati yardım etmezse kolay kolay gelemezlerdi diye düşünüyorum.nasıl foxcon bursaya geldiyse crytek te istanbula gelebilir.bursada yabancı fabrikalar için özel bölge tahsis edilmiş ve vergi düşük oranda ödüyorlar.sırf halkımız ekmek kazansın diye istihtam sağlansin diye.daha çok firmanın buraya gelmesini isterim.videonun full versiyonunuda bulamadım ve haberlerdede detaylıca yer verilmedi bu konuya.

Diğer bir sıkıntı da bu işte, ülkede güzel şeyler oluyor fakat didik didik etmezsek yada rastgelmezsek haberimiz olmuyor.
    Neden?
    İnsana vermediği değeri amerikadan birkaç yüzbin dolara getirdiği kedi kılıklı köpeklere verince hayvansever olarak, bilmem işte kaynanasına sol gözüyle 37 derece açıyla ters bakıpta kocasından dayak yiyen kadınlar derneğine milyon dolar bağış yaparak o kara kutunun içine giren ünlü(!)lerden sıra gelmediği için..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.