arkadaşalr ben halaa botlarla Cs 1.5 atıyom xD xD nse konu o deil konsol inmiyo arkadaşlar bütün sitelere baktım buradaki açılan konulara baktım genelde hep aynı şey veriliyo C:SIERRA/Half-Life/hl.exe -console-cstrike filan işte böle şeyler veriyolar.. ama bende olmuyo deniyorum olmuyo
ayrıca birda cstrikenin içinde config var onun içinden console yi 1 yaptım sorun düzeldi fakat yine olmadıı yaa her girişimde onu düzeltmek duurumunda kalıyorum yaa bir oyunda çalışıyo başka bölüm açıyorum açılmıyo geri sıfırlanıyo ( 0.000 ) arkadaşlar lütfen yardım edin oyun zevkimin içine ediyolar yaa bi el atın nasıl düzeltebilirim sorunsuz oynamak istiyorum şu oyunuuu
Eminimki bi çözüm bulursunuz o yüzden Şimdiden TEŞEKKÜRLERR::..
config.cfg salt okunur olabilir. sağ tuş özellikler yapıp salt okunur ise düzelt. ayrıca csye girdiğin yere yine sağ tuş özellikler yapıp hedef kısmına alttakini yazman gerekiyor hl.exe" -game cstrike -console
çok saol kardes gerçekten çok saol oldu yaptım denemedim ama ilk girişte konsol iniyodu .... çok saol kardes valla xD
yaa bide bişey sorcam bu botların tipleri değişik oluyo mesela çarşafa bürünmüş terörist filan onları nasıl yapıyolar onun için ne indirmem gerekiyo ?_
Oyuncu modellemesi indirmen gerekiyor. Ama Cs1.5 ye uygun modelleme bulmakta zorlanabilirsin, çünki oyun aşırı eski.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme