Şimdi Ara

CS 1.5 Console YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşalr ben halaa botlarla Cs 1.5 atıyom xD xD nse konu o deil konsol inmiyo arkadaşlar bütün sitelere baktım buradaki açılan konulara baktım genelde hep aynı şey veriliyo C:SIERRA/Half-Life/hl.exe -console-cstrike filan işte böle şeyler veriyolar.. ama bende olmuyo deniyorum olmuyo

ayrıca birda cstrikenin içinde config var onun içinden console yi 1 yaptım sorun düzeldi fakat yine olmadıı yaa her girişimde onu düzeltmek duurumunda kalıyorum yaa bir oyunda çalışıyo başka bölüm açıyorum açılmıyo geri sıfırlanıyo ( 0.000 ) arkadaşlar lütfen yardım edin oyun zevkimin içine ediyolar yaa bi el atın nasıl düzeltebilirim sorunsuz oynamak istiyorum şu oyunuuu

Eminimki bi çözüm bulursunuz o yüzden Şimdiden TEŞEKKÜRLERR::..

• config.cfg salt okunur olabilir. sağ tuş özellikler yapıp salt okunur ise düzelt.
    ayrıca csye girdiğin yere yine sağ tuş özellikler yapıp hedef kısmına alttakini yazman gerekiyor
    hl.exe" -game cstrike -console
  • çok saol kardes gerçekten çok saol oldu yaptım denemedim ama ilk girişte konsol iniyodu .... çok saol kardes valla xD
  • yaa bide bişey sorcam bu botların tipleri değişik oluyo mesela çarşafa bürünmüş terörist filan onları nasıl yapıyolar onun için ne indirmem gerekiyo ?_
  • Oyuncu modellemesi indirmen gerekiyor. Ama Cs1.5 ye uygun modelleme bulmakta zorlanabilirsin, çünki oyun aşırı eski.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.