arkadaşlar bende cs 1.4 var half life 1.1.0.9 ama internet oyununa girerken half life nin son versiyonunu yükle diyor ama half life nin son versiyonu 1.1.0.9 değilmi zaten lütfen yardım edin sorun nedir acaba lütfen cevap atın
half life ın son versiyonu 1.1.1.0 dır. onu yükselten yamayı bulabilirsin. onu yaptıktan sonra da csyi 1.5 yükseltmelisin.
ha bu arada bende hl 1.1.1.0 cs 1.5 var ona rağmen internet oyununa girerken yükseltilecek diyor aldırma ona. yamayı netten bul. bulamazsan buraya yaz bir de ben arayım.
zaten sorun o bendede 1.1.1.0 var 1.5 de var ama yine version yükseltilecek diyo
dustyboy lütfen bi yardımcı olurmusun 1.1.1.0 ve cs 1.5 yükledim yine versiyon yükselecek dedi iptal yapdım sunucuya girerken bu sefer şöyle bir hata verdi
***you cannot connect to a server which is operating under a different protocol version*** hatası veriyo bunun anlamı nedir? lütfen cevap at çok lazım
Arkadaşşlar cs ye movie yapacam bana program lazım fikir verirseniz link yada isim memnun olutum teşekkürler
arkadaşım sorunu tam anlayamadım ama şöyle söyleyim
zaten 1.1.1.0 ve cs 1.5 de yine de yükselt diyor onu biliyorum atlıyosun orayı. serverları ekleyebileceğin bi ekran gelir. sende oraya gelmeden mi veriyor bu hatayı yoksa herhangi bir servera girerken mi. servera girerken veriyorsa demekki seninle server arasında bişeyler uyuşmuyor. farklı serverlar dene. googleda aratırsan bulabilirsin. hepsinde aynı hatayı veriyorsa hepsini kökten silip kurmanı öneririm.