Şimdi Ara

cs 1.5 internet oyunu için

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • --------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar bende cs 1.4 var half life 1.1.0.9
    ama internet oyununa girerken half life nin son versiyonunu yükle diyor
    ama half life nin son versiyonu 1.1.0.9 değilmi zaten lütfen yardım edin
    sorun nedir acaba lütfen cevap atın

......................................................................................................

• half life ın son versiyonu 1.1.1.0 dır. onu yükselten yamayı bulabilirsin. onu yaptıktan sonra da csyi 1.5 yükseltmelisin.
  • ha bu arada bende hl 1.1.1.0 cs 1.5 var ona rağmen internet oyununa girerken yükseltilecek diyor aldırma ona. yamayı netten bul. bulamazsan buraya yaz bir de ben arayım.
  • zaten sorun o bendede 1.1.1.0 var 1.5 de var ama yine version yükseltilecek diyo
  • dustyboy lütfen bi yardımcı olurmusun 1.1.1.0 ve cs 1.5 yükledim yine versiyon yükselecek dedi iptal yapdım sunucuya girerken bu sefer şöyle bir hata verdi

***you cannot connect to a server which is operating under a different protocol version***
    hatası veriyo bunun anlamı nedir? lütfen cevap at çok lazım
  • Arkadaşşlar cs ye movie yapacam bana program lazım fikir verirseniz link yada isim memnun olutum teşekkürler
  • arkadaşım sorunu tam anlayamadım ama şöyle söyleyim

zaten 1.1.1.0 ve cs 1.5 de yine de yükselt diyor onu biliyorum atlıyosun orayı. serverları ekleyebileceğin bi ekran gelir. sende oraya gelmeden mi veriyor bu hatayı yoksa herhangi bir servera girerken mi. servera girerken veriyorsa demekki seninle server arasında bişeyler uyuşmuyor. farklı serverlar dene. googleda aratırsan bulabilirsin. hepsinde aynı hatayı veriyorsa hepsini kökten silip kurmanı öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 PC den 2 KO açma yöntemi.
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım o zaten genelde herkesin bilgisayarında çıkıyordu sen onu geç. daha başka sorunvarsa onu bilemem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.