Şimdi Ara

cs 1.5 ping sorunu +yardım+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1-2 hafta öncesine kadar cs 1.5 de yabancı serverlada 150 türk serverların da ise 50 ping civarı oynayabiliyordum fakat şimdi türk serverların da 100 yabancı serverladada 200 civarı oluyo bunun nedeni nedir ve ben bunu nasıl düzeltirim yardımcı olabilirmisiniz.?
    yardımlarınız için teşekkürler.

• cl_cmdrate 1
    cl_updaterate 1
    rate 5000

BU KOMUTLARI KONSOLA YAZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grameradam -- 25 Ağustos 2005, 16:20:10 >
  • hocam onları 1-1 yaparsan ne olur biliyon mu ping akışını çok yavaşlatırsın. pingin 50 bile gözükse sen ateş ettiğinde aşırı gecikme olacaktır.
    şöyle diyeyim. bu yurtdışı çıkışlarını arttırcaklardı ne oldu tam bilmiyorum ama bende wow oynarken eskiden pingim 300 ün üstüne çıkmazdı şimdi iste altına inmiyor. Herkeze böyle bir sorun var. Türkiyeden wow oynayanların. Sanırsam bizim çıkışlarla alakadar birşey.
  • yardımlarınız için teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: FatalERROR!

hocam onları 1-1 yaparsan ne olur biliyon mu ping akışını çok yavaşlatırsın. pingin 50 bile gözükse sen ateş ettiğinde aşırı gecikme olacaktır.
    şöyle diyeyim. bu yurtdışı çıkışlarını arttırcaklardı ne oldu tam bilmiyorum ama bende wow oynarken eskiden pingim 300 ün üstüne çıkmazdı şimdi iste altına inmiyor. Herkeze böyle bir sorun var. Türkiyeden wow oynayanların. Sanırsam bizim çıkışlarla alakadar birşey.

Arkadaşım "ping akışı" ne demek? Kullandığın kavram baştan yanlış zaten.

• rate 7500
    cl_uprate 40
    cl_cmdrate de 40 yap
    yukarıda 1 arkadas rate ayarlarına degınmıs ama verdıgı degerler yanlıs o degerlerde attıgın mermıler gıtmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.