Şimdi Ara

CS 1.6 çözünürlük sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce çok güzel bir şekilde oynadığım counter oyunumda bu aralar sorun var. Oyuna girmeden önce sağ altta "İntercepting game...." yazıyor ve ardından "Game injected!" yazıyor ve oyun açılıyor. Oyuna girmede bir sıkıntı yok ama oyun içerisinde çözünürlük çok kötü. 800x600 çözünürlükle oynuyorum. Daha öncede böyle oynuyordum bir sıkıntı yoktu. Ekran kartım ise fazlasıyla yeticek durumda. sxe yi kapatıp kendim bir oyun kurunca çözünürlük normal halinde oluyor. Bir sıkıntı olmuyor yani

sxe silip yeniden indirip kurmayı denedim, oyunu silip yeniden kurdum ama düzelmedi.

Sizce nedendir. cs oynamak için formatı bile düşünüyorum :) Alternatif fikirleri olan yardımcı olabilirmi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SharpShoooterr -- 14 Nisan 2012; 19:26:26 >

• öncelikle format atma ondan değil.

win7 kullanıyosun büyük ihtimal.sağ tıktan ekran kartının en uygun şekilde açacağı çözünürlüğü seç
  • Evet win7 kullanıyorum.

Daha önceden sıkıntısız oynadığım için ekran kartım ile alakalı değil diye düşünüyorum.
  • genelde sorun ondan çıkıyor.internetten araştırıp bulmuştum çözümünü ama şuan hatırlamıyorum,ama ekran çözünürlüğüyle ilgili bir ayardı, bak hatta hatırladım ekran kartını kullanmakla ilgili bir ayardı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: IncredibLe!

genelde sorun ondan çıkıyor.internetten araştırıp bulmuştum çözümünü ama şuan hatırlamıyorum,ama ekran çözünürlüğüyle ilgili bir ayardı, bak hatta hatırladım ekran kartını kullanmakla ilgili bir ayardı...

Peki bu durumda sxe yi kapatıp kendim oyun kurunca çözünürlüğün normale dönmesi normalmi ?
  • Bu pek normal gıbı durmuyor bende eskıden sxe acınca oyuna gırmıyordu - sxesız gırıyordu. Cs aynı surumunu baska bır yerden ındırdım sorun cozeldı. Onerım o...y*n*t*csnden indirmen.

Boslukları doldur lınk yasak mobılım
  • Ekran kartı driverini güncelledim şimdi normal oyunda da çözünürlük kötü oldu

Neyse zaten bi format zamanı gelmişti yapcka bişi yok :)

İlgilendiğin için çok teşekkür ederim.

İyi günler dilerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.