Şimdi Ara

CS:1.6 Kaldırır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba benim küçük işlerimi halletiğim bir notebookum var. (Casper Nirvana N220) Bu notebookmda CS:1.6 oynamak istiyorum. Sizce kaldırır mı ?

Özellikleri Bu siteden istediğiniz herhangi bir özelliğine bakabilirsiniz.

https://www.vatanbilgisayar.com/casper-n220-atom-z3735f-1-83ghz-2gb-32gb-10-1-w10-notebook-bilgisayar.html#urun-ozellikleri

İşlemci Ön Bellek:

2 MB

İşlemci Teknolojisi:

Atom

İşlemci Hızı:

1.33GHz Turbo Boost 1.83GHz

İşlemci Numarası:

Z3735F

İşlemci Markası:

Intel

Ram Tipi:

DDR3L

Ram (Sistem Belleği):

2 GB

Ekran Boyutu:

10.1 inch

• intel işlemcilerin dahili grafikleriyle oyun oynamak zor

• Atom dedin sınıfta kaldın :)
  • 2003 yılında çıkmış bir oyundan bahsediyoruz, vakti zamanında P4 sistemlerle oynanmış oyun. Ne kadar zorlayabilir?

Ki 2010-2011de N270 işlemcili ilk netbooklarla oynadığımı biliyorum. 1024*600 ekran çözünürlüğü nedeniyle 800*600 oynanıyordu, ama akıcıydı. Online oynamıyordum, arkadaşlar arası botlarla falan oynuyorduk. (Ram kullanımından dolayı) 2 GB ram - windows 10 belki problem olabilir.

Konu açana kadar indirip deneseniz daha hızlı/net sonuç alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 64 MB ramli windows 98 bilgisayarımla oynayamıyordum, sonraki 512 MB ramli XP bilgisayarımla çatır çatır oynuyordum, çocukluğum onla geçti hatta. O zamanlar çok anlamıyordum, donanım hakkında hiç fikrim yok o yüzden, ama bence çalışır, bir dene. Açılsa yeter zaten, 10.1 inch olduğuna göre çözünürlük de düşüktür, pek grafik gücü gerektirmez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.