Şimdi Ara

CS 1.6 KASMA SORUNU YARDIIM!!! [ÇÖZÜLDÜ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
49.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Win7 home basic 64 Bit
    RAm=6Gb
    Ekran kartı= 1Gb nvidia geforce gt 520m
    İşlemci = İntel core i5 2.40 ghz

bilgisayarım laptop cs 1.6 da kasma çok oluyor bu özellikte bilgisayara yakıştıramadım açıkçası YARDIMLARINIZI BEKLİYORUUM!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rookies# -- 12 Temmuz 2013; 8:37:48 >

• Kimsede yokmu çözüm lütfen yardım arkadaşlarrr!!
  • Kasma derken fps mi düşük ping mi yüksek ?
  • Fps düşüyor kardeşim normal bir yerde 99-101 bazı yerlerde net değil bazen hep oluyor 23 -20 oluyor
  • o bilgisayarda kasması imkansız gibi birşey. Ama belki laptop diye kasıyordur.

Başka yerden indirmeyi deneyebilirsin.
  • Nvidia denetim masasından 3 d ayarlarının yönetilmesi seçeneğine tıkla oradan program ayarlarına tıkla csyi seç hl.exe olur genelde seçeneklerin hepsini kapalı yok durdur ve yüksek performansı işaretle uygulaya tıkla fps kesin artacak son olarak gameboosteri indir onla birlikte aç
  • Cs 1.6 da anlık düşmeler hep olur kardeşim ayarları düşürerek bu düşmeleri en aza çekebilirsin başka yapacagın bir şey yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs 1.6 map sorunu
    11 yıl önce açıldı
    cs 1.6 tuş sorunu lütfen yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SW4RTHY

o bilgisayarda kasması imkansız gibi birşey. Ama belki laptop diye kasıyordur.

Başka yerden indirmeyi deneyebilirsin.
    Deneyeceğim arkadaşım sağol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rookies# -- 11 Temmuz 2013; 7:05:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: super00

Nvidia denetim masasından 3 d ayarlarının yönetilmesi seçeneğine tıkla oradan program ayarlarına tıkla csyi seç hl.exe olur genelde seçeneklerin hepsini kapalı yok durdur ve yüksek performansı işaretle uygulaya tıkla fps kesin artacak son olarak gameboosteri indir onla birlikte aç

KArdeşim entegre grafikten çıkmıyor.
  • SG gelince düşüyordur kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

SG gelince düşüyordur kesin

O da var sg gelince de düşüyor ama normalde düşüyor. fps 99-101 aniden 20-19
  • driverların güncelmi ekran kartı vs
  • quote:

driverların güncelmi ekran kartı vs

Evet daha yeni güncelledim
  • quote:

https://www.facebook.com/eLiJaHCorasoNN ekle az

Ekledim kardeşim.
  • merhaba arkadaşlar bende cs 1.6 oynuyorum ve bilgisayarımı (dizüstü)alalı 1 yıl oldu ve daha hafızası dolu falan değil ancak kasma oluyor. özellikleri asus n56vz- s4402h gt650M memory;16gb hdd;1tb intelcore i-7 2.4ghz a 64bit işlemci fps72 yazıyo. yani ben pek anlamam bilgisayardan ancak arkadaşlarım bilgisayarımın özelliklerinin çok iyi olduğunu söylüyorlar. Bende bilgisayarıma bu performansı yakıştıramadım.Yani ben bi counter bile oynıyamıyorum.Ayrıca ping falan diyorlar ancak ben o nedir bilmiyorum.Lütfen yardımcı olun. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar..
  • ARKADAŞLAR STEAMDAN COUNTER STRİKE VE CS ZERO SAHİBİYİM BİLGİSAYARIMIN HER ŞEYİ GÜNCEL CS GO DA HİÇBİR KASMA YOKKEN OYNUYORKEN WİN 8.1 E GEÇTİĞİMDE BU OYUNLARDA KASMA YAŞADIM LÜTFEN YARDIM EDİNN
  • quote:

Orijinalden alıntı: surman14

ARKADAŞLAR STEAMDAN COUNTER STRİKE VE CS ZERO SAHİBİYİM BİLGİSAYARIMIN HER ŞEYİ GÜNCEL CS GO DA HİÇBİR KASMA YOKKEN OYNUYORKEN WİN 8.1 E GEÇTİĞİMDE BU OYUNLARDA KASMA YAŞADIM LÜTFEN YARDIM EDİNN

Driverlarının win8 versiyonunu indir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • knk benim pc seninkinden iyi değil ama 300 fps rate 25000 yap cl_cmdrate 101

fln yap cl_updaterate 101 youtubedan fps cfg indir sorun hal olacaktır en düşük çözünürlükte oyna hud_saytext_time 2 yap pc fan temizle ondanda olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihangirysr -- 28 Aralık 2020; 18:57:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.