Şimdi Ara

cs 1.6 new game sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde bir servera girmiştim ondan sonra ne zaman new game ile map açmaya çalışsam ben istemeden o servera bağlanıyor yani ben botlar ile oynayamıyorum..

• Oyunu açtıktan sonra ilk olarak servera girersen böyle olur. İlke olarak new game den girmeyi dene.
  • relaxjack R kullanıcısına yanıt
    İlgilendiğin işin sağol ama bildiğim yöntemleri denedim oyunu silip tekrar yüklemekde istemiyorum
  • Size gerekli ana menü dosyaları bu pakette resource.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RemagX -- 31 Aralık 2013; 21:38:31 >
    Teşekkür ederim.. İyi seneler. Ama sorunum tam olarak bu değil.. Ben new gameye basıyorum sonra map seçip start a bastığımda ise LAN game başlıyacağına servera giriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi relaxjack -- 31 Aralık 2013; 23:05:59 >
    Bende de olmustu yani ama ben pek ugrasmadim sildim yukledim. Sen bilirsin. Bir dahada olmadi zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı Sorun Bende De Var Oyunu Sildim Yükledim Ama Olmadı Sildim Ve Hine Direk Servere Girdi Bn Botlarla Oynamak İstiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs 1.6 map sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • configinize bir göz atın olmadı bana pm atın size bir link vereyim ordan indirin kurun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.