Şimdi Ara

Cs 1.6 optimus ekran kartı problemi. Yardım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. windows 7 home premium 64 bit işletim sistemine sahibim. 8 gb ram i5 işlemci geforce gt520m ekran kartı olan bir casper notbookum var. Fakat ekran kartımda optimus özelliğide var. Buda benm için inanılmaz derecede bir problem. Counter Strike 1.6 oynayamıyorum. fps 50 lerlde ms 100 lere cıkıyor. Counter strike oynarken entegre ekran kartından optimusa geçiş yapmıyor ekran kartı. Bununla ilgili sorun yaşayan bir çok arkadaşımız var. Daha önce bu problemle karşılaşmış yada çözümünü bilen bir arkaşımız varsa yardımcı olmasını diliyorum. Nvidia inspector vs.. ne denediysem sonuç alamadım. Entegre ekran kartını komple devre dışı bıraktığımda bile geforce ekran kartına geçiş yapmıyor pc. Yardımlarınızı bekliyorum . Şimdiden teşekkür ederim.. Saygılarımla..

• tam emin olmamakla birlikte, aynı hatayı ben de aldığım için yazıyorum. en iyi çözüm yolu steam den almak. eğer tanıdığın birinde varsa steam denemen de fayda var. sonra alırsın. 10$ olması lazım. ben de 1 ay önce almıştım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.