Şimdi Ara

CS 1.6 özel mesaj nasıl atabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Admin olmadan normal bir player olarak psay'ı nasıl kullanabilirim? kişisel mesaj atmak için, kodu bulamadım da yardımcı olursanız sevinirim.

• Slot veya admin yetkisi olmadan psay atamıyorsun. Hatta slot içinde eminim değilim. a yetkisi olanlar atabiliyordu tek sanırım. abcdf gibi gidiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Slot veya admin yetkisi olmadan psay atamıyorsun. Hatta slot içinde eminim değilim. a yetkisi olanlar atabiliyordu tek sanırım. abcdf gibi gidiyordu.
    Adminlik yetkim var ve user gagladıktan sonra bana özelden yazarak çok rahat trolleyebiliyor veya spam atabiliyor. Yetki ile alakalı olduğunu düşünmüyorum.
  • Yanlış hatırlamıyorsam Yetkililer susturduğu oyuncunun, Susturulmuş iken sohbete yazdıklarını görebiliyor.
  • PhoenixMst kullanıcısına yanıt
    Hocam sende karar ver normal player misin, admin misin.

Player'in sadece A yetkisi olan adminlerin görebildiği bir say atma şekli vardı sanki diye hatırlıyorum. Tam emin değilim 4 yıl oldu bırakalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Hocam sende karar ver normal player misin, admin misin.

Player'in sadece A yetkisi olan adminlerin görebildiği bir say atma şekli vardı sanki diye hatırlıyorum. Tam emin değilim 4 yıl oldu bırakalı.
    Playerim :) Önceden adminken bana pm olarak yazabiliyorlardı, sadece adminlerin görebildiği say atma komutunu öğrenmek istiyorum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoenixMst -- 8 Ocak 2019; 13:14:4 >
  • PhoenixMst kullanıcısına yanıt
    u'dan @ yaparak yazmayı deneyin bir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam admin olan yazılan tüm yazıları okur, görür.
    Gaglanmış bir player yazı yazarsa, yazdığı yazıyı sadece adminler görebilir. Yani player admine özel olarak mesaj atamaz.
    Admin yetkisi olan oyuncular amx_psay komutu ile istediği oyunculara sadece kendisinin görebileceği mesaj atma yetkisine sahiptir. Ama player cevap verirken gizliden mesaj atamaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.