Bildirim
Cs 1.6 zombi modda nasil lazer aliniir???
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Birde ışık nasıl atılıyor -
ısık o5 warya hani dumanli sis bombasi o -
Birisi yardim etsin yaw adamlar tak ttak kuruo lazerleri soruorum solemiorlar Help mee -
bind v +setlazer
duvara dönüp basıp kuruyorsun... -
saolasin kardes -
Kardeş şu lazer olayını tam olarak söylesen anlamadım da -
Ya senin dedigini yazdim ama olmadi pff tekrar ne nasil yazacagimi anlatsaana sana zahmet lutfen -
laser olabilir..
bind v +setlaser
config içine veya oyundayken konsola yazıyorsunuz v basıyorsunuz duvara dönüp lazer emrinize amade :)
bazıları lazerleri patlatıp sizi öldürebiliyor, var öyle psikopatlar..
dikkatli olmakta fayda var -
cok saol saol bi kac kes basima geldi -
zombi zevkli yav:) -
Zevklide o kadar değil bana göre oyunda soyledıler ama ben sadece setlaser yazmıştım demekki 2sinide yazmak gerekiyormuş saolasın kardeş -
en güzel mod hero modda kendi serverım kapandıgından beri oynayamadım anca yabancı serverlarda ordada 180 pingle oynanmıo oto kick yiyorumvarmı hero mod server bilen mümkünse türk serverı -
Hero mod ne la -
quote:
Orjinalden alıntı: M@D PuNiShEr
zombi zevkli yav:)
Haklisin walla cok zevkli ozelliklede bunny yapilan serverlerde -
quote:
Orjinalden alıntı: huseyin16
Hero mod ne la
Çeşitli çizgi film veya filmlerdeki değişik güçlü karakterlerin güçlerini kullanabildiğin bi mod
yani mesela Spider Man i seçince ip atıbiliyosun sağa sola aynı Spider Man gibi gidebiliyon
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X