1.5 clan kurulcaktir kat1lan arklar msn adrresimi eklesin bebekc@hotmail.com Serveri olN ark varsa daha ii olur :) ama server olmasssa eger sizde isterseniz para toplay1p acariz istee bagli gecen yazd1m cok gec cvp geldinden dolayi tekrar yaz1yorum
1.5 clan kurulmadı kurulmıcakta msnyi ekelmeyin iş yattı
Bir Clan başvurusu
Başvuran:Abi ben cok iyi oynuom Alım ypn:aa ii peki nick ne Başvuran:......... Alım ypn:tmm tag ı almadan once bakalım Başvuran:tmm hangi cafeye Alım ypn:ne kafesi Başvuran:internet Alım ypn:internetten oynuoz ztn ben sana ıp vercem Başvuran:oo ben bilmem onları ben botlarla oynuom ama hepsini olduruom Alım ypn:tmm sana ii şanslar Başvuran:ama spr oynarım Alım ypn:tmm alım yok Başvuran:senin ben varya .......................
quote:
Orjinalden alıntı: Zeros_Zero
1.5 clan kurulmadı kurulmıcakta msnyi ekelmeyin iş yattı
Bir Clan başvurusu
Başvuran:Abi ben cok iyi oynuom Alım ypn:aa ii peki nick ne Başvuran:......... Alım ypn:tmm tag ı almadan once bakalım Başvuran:tmm hangi cafeye Alım ypn:ne kafesi Başvuran:internet Alım ypn:internetten oynuoz ztn ben sana ıp vercem Başvuran:oo ben bilmem onları ben botlarla oynuom ama hepsini olduruom Alım ypn:tmm sana ii şanslar Başvuran:ama spr oynarım Alım ypn:tmm alım yok Başvuran:senin ben varya .......................
zauhshah istersen sen gel bizim servere cs8.senoyna.com