Şimdi Ara

cs de yeniyim yardım plss

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bişi sorcam cs yi online oynamaya yeni başladım ama biz 4 arkadaşız bişi sorcam biz bi serverde sade 4ümüz oynayabilirmiyiz ?? vede bunu yapmak üzretlimi :D

• Server almak istiyorsun sanırsam?Server kac kısılık ise en fazla o kadar alır.10 kisilik serverde var 32 kisilik serverde.Tabi arada fiyat farkı ve doluluk oranına göre fiyatlar degisir.Ücretsiz server kurma var ama biraz karısık aramadan bulabilirsin.Ama internetinin cok hızlı olması gerekiyor bedava server icin.Paralı serverler ise senoyna,oyunvadisi gibi kaliteli yerlerden alabilirsin.
  • Ama eğer aynı internetten kişelere dağtık çoklu internet kullanımı yapıyosan yaptığın kişilerle HLDS yardımıyla oynarsın
  • Lan server kurararak kendine serevr oluşturabilirsin arkadaşım şifreler ve oyuna devam edersin. Bunun için net bağlantın çok güçlü olması lazım kasar yoksa mesela 4 bin küsur. Ayrıca anlayamadığım bir olay var neden netten oynama ihtiyacı hissediyosunuz ki ? ağ bağlantısı yapın kafe tarzı 0 ping le takılın evde. Bedavaya sistemi yormaya yok netten girmeye falan ne gerek var ki ? evinizde bir ağ oluşturun 4 kişilik takılın güzel güzel. Mantıklısı budur.
  • Arkadaşım bende çok server açıp kapatmış biri olarak eklemek isterim ki oyunvadisi kaliteli bir sunucu değildir. King Of Cs yi tercih ederim. Fakat Senoyna ya lafımız yok tabi
  • Ben örnek vermistim.Server acmadıgım icin sen biliyorsan dogrudur bir sey demeyiz Senoyna zaten 1 numara
  • http://forum.donanimhaber.com/m_22543032/tm.htm burda beleş server için anlatımı bulabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: viper srt 10

http://forum.donanimhaber.com/m_22543032/tm.htm burda beleş server için anlatımı bulabilirsin

nerde beleş oraya yerLeş hesabı kanka
  • [b] Cs 1.6 uLasTepe ClaN SeRVeR aCıLMıSTıR...

88.255.116.76:27015

AdminLik satışLarı basLamıstır ...
    top15 1ci oLana 1 ay admınLık beLeş :)
    7/24 onLine admin
    Pro ve Fun mapLar acıLmaktadır...

BÜTÜN CS SEVER ARKADASLARI BEKLERİMM....

GeL YaRDıMCı oLuRuZ....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.